Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 20 Eylül 2024; 23:58:1 >

• Beni bilen biliyor yıllardır l2 oynayan birisi olarak. Ve bu oyunun havasını başka oyunlarda alamamıştım lakin Guild wars 2 diye bir oyun çıkıyor. Ve gerçekten o havayı gw2 deki WvWvW (siege) de aldım. Reklam olmasın ama l2 nin sanki yeni bir oyunu gibi guild wars 2
  • Lineage 3 veya Lineage Eternal çıkana kadar GW2 oyalayabilir. Bir bakmak lazım.

Eğer eski ortam kurulucaksa faceden falan gurub kurulur duyan isteyen gelir. Tabi ona göre herkez hazırlık yapmalı, sağlam sistemler falan toplanmalı
  • :) GOD clienttı zaten lineage3 ün ön bir hazırlığı gibi. Bana göre lineage3 oynuyorum. Oynamayanlar lineage3 ü bekleyebilir.
  • oyun tat versin istiyorsan oyunda az ama öz tanıdıgın olcak o zaman surum fark etmez tat verir zaten ben clan liderligi yaptım bir cok serverda kale aldıgımızda genelde az kisiydik tat alıyordum cok kisi oldugumuzda tat vermiyordu guvendigin adamlarla oyna hep l2 takım isi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rconaragorn

oyun tat versin istiyorsan oyunda az ama öz tanıdıgın olcak o zaman surum fark etmez tat verir zaten ben clan liderligi yaptım bir cok serverda kale aldıgımızda genelde az kisiydik tat alıyordum cok kisi oldugumuzda tat vermiyordu guvendigin adamlarla oyna hep l2 takım isi ;)

Çok haklısın aynen benim düşüncelerimde böyle client oyun filan farketmez ama bi noktadan sonra oyundan sogumandaki en büyük etkende bu oluyor
  • amk ben interludede kaldım tam yeni olaylar cıktı ünivesite fln gittim şimdi iş güc kamael oynamştm birazck bi o var :D 3 ckarsa sıfırdan öğrenrm ama şimdi GOD oynamaya kalsak onceki sürümleri oynamadğm icin bilmedğim bir sürü skill var çuvallicaz l2ye ilk başladğmda elite oynuyordm 35x di her lvlde yeni skill gelirdi merak eder bakar öğrenrdk interlude ve alt sürümlerde bilmediğim hiç bir bok yok bunada eminim ama kamaeldeki yeni classlarn adını bile blmyrm düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

amk ben interludede kaldım tam yeni olaylar cıktı ünivesite fln gittim şimdi iş güc kamael oynamştm birazck bi o var :D 3 ckarsa sıfırdan öğrenrm ama şimdi GOD oynamaya kalsak onceki sürümleri oynamadğm icin bilmedğim bir sürü skill var çuvallicaz l2ye ilk başladğmda elite oynuyordm 35x di her lvlde yeni skill gelirdi merak eder bakar öğrenrdk interlude ve alt sürümlerde bilmediğim hiç bir bok yok bunada eminim ama kamaeldeki yeni classlarn adını bile blmyrm düşün.

abi derdin çokmuş seninde ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

amk ben interludede kaldım tam yeni olaylar cıktı ünivesite fln gittim şimdi iş güc kamael oynamştm birazck bi o var :D 3 ckarsa sıfırdan öğrenrm ama şimdi GOD oynamaya kalsak onceki sürümleri oynamadğm icin bilmedğim bir sürü skill var çuvallicaz l2ye ilk başladğmda elite oynuyordm 35x di her lvlde yeni skill gelirdi merak eder bakar öğrenrdk interlude ve alt sürümlerde bilmediğim hiç bir bok yok bunada eminim ama kamaeldeki yeni classlarn adını bile blmyrm düşün.

Yöneticiler görmeden argoları kaldır bence :)
  • Töbe vermez oyunu yeni ögreniyorduk ölsek bile zevk alıyorduk işin piçligini bilmiyorduk ama hepsini artık biliyoruz gelen clint lere bakılırsa l2yi çok aratır bi sik olmaz ncsoft çok bozdu çok
  • s.a. beyler...
    öncelikle sunu söylemek isterim.. bence oyun yada surumu hiç farketmez..
    önemli olan oyunun ıcınde soludugun hava oradakı ortam dostluklar ve savaslar..
    bu nedenle oncelıkle serverın esıt ve adaletlı olması gerekıyor '' bu benım sahsi kanaatim''
    ve ben boyle bir server biliyordum uzun bi suredir kapalıydı
    fakat orjinade oynarken eski bi arkadaşım L2 synergy tekrar açılacagını soyledi...
    açılırsa ben orada oynarım sizleride beklerim buyurun gelın bu serverda
    Turklerın nasıl azimli millet oldugunu herkeze gosterelım...

http://forum.lineage2synergy.com/index.php

• quote:

Orijinalden alıntı: Seraf

s.a. beyler...
    öncelikle sunu söylemek isterim.. bence oyun yada surumu hiç farketmez..
    önemli olan oyunun ıcınde soludugun hava oradakı ortam dostluklar ve savaslar..
    bu nedenle oncelıkle serverın esıt ve adaletlı olması gerekıyor '' bu benım sahsi kanaatim''
    ve ben boyle bir server biliyordum uzun bi suredir kapalıydı
    fakat orjinade oynarken eski bi arkadaşım L2 synergy tekrar açılacagını soyledi...
    açılırsa ben orada oynarım sizleride beklerim buyurun gelın bu serverda
    Turklerın nasıl azimli millet oldugunu herkeze gosterelım...

http://forum.lineage2synergy.com/index.php

haklısın ama o synergy tırt eskisi ile alakası yok baska bir server varsa aklında eyw. =)

• Güzel bir C6 bulun da oynayalım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Güzel bir C6 bulun da oynayalım o zaman

galiba pazartesi açılcak bi server ben onu bkliyrm açılırsa haber ederim foruma
  • Tamam bekliyorum bak ona göre.
  • eskilerden toplansakta girsek bi servere kalabalikca iyi olmazmi :) calisanlar varsada aksamlari girer oyuna benim gibi.. :)
  • Ama Simdi h5 varken niye interlude ariyosunuzki yani tavsiyem hi5 oynayın interludeye göre hem grafik hemde dengeleme olarak daha mantıklı sonucta oyun git gide gelisiyor tabi god baska bi alem orayida gelistirmeyi bence fazla abartmislar arada iyi olan gracia final ve hi5 bence zaten hi5 oynayin interludeden cok daha ileride oldugunu görünce int daha dönmezsiniz bile..
  • eskilerde kalmadı.
  • 2005-2006 yıllarında oynuyodum yanlış hatırlamıyosam, L2 Extreme vardı şimdi kapanmış galiba, 2 tane 7x 2 tane daha yüksek rate server vardı yanlış hatırlamıyosam. Ben 7'lerden birinde oynuyodum staris olabilir server'ın adı.. vay be..

Edit: Clan ismi Syndicate olması lazım belki o serverda oynayan hatırlayan vardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time2Die -- 24 Eylül 2014; 16:00:34 >
  • Eger hi5 server isteyen varsa bi kac senedir oynuyorum suan server sıfırlanıyor guzel bi sv isteyen gelsin biz arkiyle takiliyoz hi5 iyidir
    http://l2gang.com/ server bu daha baslamadi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.