Şimdi Ara

Eski zamanlar...Sanal dostluklar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar,

Şöyle bir baktımda ilk defa ikinci el dışında bi topicleri gezeyim dedim.Eski tatlar kalmasada yine duygulandırdı. Bir zamanlar x forumlardan, online oyunlardan(ultima online, knight online, silkroad), msn'den
    edindiğimiz uzun seneler tanıdığımız insanlardan bile daha çok güvendiğimiz, herşeyi paylaştığımız mail acc şifrelerimizi verdiğimiz insanlar vardı. Yeri gelir abiler yeri gelir kardeşler bazen kız arkadaşlar bazen düşmanlar edinirdik fakat güzel günlerdi. Şimdi hiç öyle bir platform kalmadı. Facebook yada instagram tarzı herkes birileri bişeylerini beğensin birileri bir tarafıma baksın birileri beni takip etsin derdinde. Sohbet etme
    anlayışı maalesef ve ne yazikki yeni nesilimizde olmayan bir özellik. Çokta geç olmadan bence birbirimize daha çok değer vermeliyiz hala bu tarz düşüncedeki insanlar varken :)

İçimden geldi yazmak istedim. Zaman ayırıp okuyan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum :)

• Kardesim suan ki bulundugun zamanda eski olacak o yuzden birak artik eskiyi simdiye ayak uydur malesef gecmid gecmiste kaldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokağa çıktığında etrafinda gördüğün insanlara güvenebiliyorsun da sanal ortamdaki güven mi bozuldu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır arkadaşım sen yanlış anlamışsın sanırım insanlara güvenmiyorum güvenemiyorum demedim sadece o tarz ortam artık yok buna üzüldüğümü dile getirdim :)
  • Çok saçma bi dönemde yaşıyoruz orası kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Çok saçma bi dönemde yaşıyoruz orası kesin

çok saçma dönem aynen bide yaşam hatta yaşamama standardı cabasası
  • Gözyaşları içinde artını verdim

• Merhaba sifrenizi bana verebilirsiniz

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    ahahah delarqueeen123456 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delarqueen

ahahah delarqueeen123456 :D

yanlış
  • hemen denedin dimiiiii
  • Katılıyorum, eskiden güzeldi gerçekten. Birçok arkadaşım olmuştu benim de. Yinede bir kaç kişi var hâlâ, WhatsApp'ta grubumuz da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zamanlar

Kardesim suan ki bulundugun zamanda eski olacak o yuzden birak artik eskiyi simdiye ayak uydur malesef gecmid gecmiste kaldi...

Nick yorum uyumu(!)

• C_K kullanıcısına yanıt
    benim herkes yok oldu gitti :D ultima onlinedan başka şehirlerde arkadaşlarım var bazen biz gideriz bazen onlar gelir sadece onlar kaldı :(
  • qRandmasteR kullanıcısına yanıt

Sosyal medya her şeyi mahvetti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.