Şimdi Ara

eskiden bir man vardı.neden dizit diye ses çıkarıyordu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizit ha:))ama onlar bile klasik oldular.
  • ASLANIM BMC.TAHLİYE SESİN BİLE UNUTULMAMIŞ.ŞİMDİKİLER ANVELE BİLE YAPAMIYOR.
  • bi de beni şu belediyelerin kullandığı bozulan otobüsleri çeken özellkle izmirde eshotta ve izulaşda var bu kamyon man böle büyük önündaki kaputu dev boyutta.kırmızı olur hep.onlar da beni hep korkutuyor.sanki ezecekmiş gibi geliyor.gerçi o biraz zor ezer.altına yatsan üstünden geçse de altı çok yüksek ancak dingildeki o yuvarlak bir parça o gelirse kafayı dağıtır diye hep hayal etmişimdir
  • Man 22 190 Serisi Olabilir.Dediklerine Uyuyor
     eskiden bir man vardı.neden dizit diye ses çıkarıyordu?
  • özlemisim bunlari yav. rampalarda agir agir cikarken, egzostan siyah duman cikara cikara bi de o diiiiizzztt sesi..
    hey gidi günler...
    bi de 303ün sesi
  • O sesi nasıl unuturuz.
  • Kara şanzumanlı olduğunda bu sesi çıkarır ve o vitesin yanındakide viteslerde geçiş yaparken TakWiyE :ok?
  • o sesın bı anlamı var 3,5
  • ben o sesten hic korkmazdım aksine cok hosuma giderdi
  • BMC kamyonların en çok Dızzt sesine ve kocaman dümenine hastaydım. Acaba kamyonlarda hava tüpleri sökülse o sesi alamaz mıyız?(Kamyonu sabitlemek şartıyla)

Bir de Ikarus otobüsler rampaya gelince tıs tıs diye yaklaşık üçer saniye arayla 3.5 atıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BX4TC

BMC kamyonların en çok Dızzt sesine ve kocaman dümenine hastaydım. Acaba kamyonlarda hava tüpleri sökülse o sesi alamaz mıyız?(Kamyonu sabitlemek şartıyla)

Bir de Ikarus otobüsler rampaya gelince tıs tıs diye yaklaşık üçer saniye arayla 3.5 atıyorlar.

hic aklima gelmemisti iyi dikkatini cekmis simdi bende merak ettim.
  • bizim oradaki belediyenin çöp arabalarıda uzun süre auistin ve morris'lerdendi ve bu dızzt sesine ifrit olurdum..neyseki artık kamyonlaı yenilemişlerde o kabusları tekrar yaşamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.