Şimdi Ara

Eskiden hastanelerde sıra bekliyorlarmış!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyükşehirde yaşayanlar ölsün hastalıktan yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Hastane sırası beklemek kolay iş zor olan sskda ilaç kuyrugu beklemekti. Genelde sıra gelse de ilaç bulunmuyordu.

ilacı ssk yerine eczaneden alsan bunlar olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei.

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Hastane sırası beklemek kolay iş zor olan sskda ilaç kuyrugu beklemekti. Genelde sıra gelse de ilaç bulunmuyordu.

ilacı ssk yerine eczaneden alsan bunlar olmaz.

2000li olduğunu açık ettin delikanlı. Görmediğin zamanlar hakkında artistlik yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş doktoruna 9bin tl para verdim. 2 ayda bütün dişleri ve implantlarımı yaptırdım. Devlette kalsa haftada 1 diş yapılsa 1.5 senede dişler bitiyordu. Yol yaptı yol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 gün için yaşının da 11 olduğunu belli etme bari :) Hastaneye daha önce hiç gitmedin heralde / Allah ta düşürmesin gerçi) Her doktorun ekstara hasta hakkı vardır günlük, sabah üşenmeyip bir zahmet gidersen o gün muayene olabilirsin, 11 gün beklemekten iyidir.

Eski ile yeniyi hele hele hiç kıyaslama sınıfta kalırsın, ufak bir tavsiye benden...

Ayrıca bir dünya ssk ve bağkur anlaşmalı özel hastane var, şikayetin nedir bilmiyorum ama ufak bir şey se orada da işini halledebilirsin aynı ücrete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 23 Eylül 2017; 20:9:37 >
  • Ya şu yaşlıları öne almalarından bize sıra gelmiyor ki kalp hastalığım vardı kardiyoloji gittiğimde 65 altı bir ben vardım randevusuz girince asla sıra gelmiyor randevu olunca anca

Bir kere çapa ya gittim orda adamın biri dedi biz 65 yaş üstüyuz bizi öne alin diye ordaki görevli de burda herkes 65+ 80+ iseniz öne alalım demişti Allah tan orda öyleydi bende muayene olabildim 65+ önceliği koysalardi muayene olamazdim

Uzun lafın kısası özellikle yaşlıların gittiği bölümlere boşuna randevusuz gitmeyin sira gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 23 Eylül 2017; 20:21:53 >
  • Geçen hastaneye gittim fiş için ayrı sıra bekle muayene için ayrı sıra bekle göz ölçümü için ayrı sıra bekle derken 3 saatte muayene olabildim.Zaten ülke gelişmemiş 3.dünya ülkesi gibi hastaneler kalabalık ve leş gibi.Kendimi bir an Ortadoğu ülkesinde sandım.Dışarıdan bakınca yoksul,cahil ve sünepe bir kitle gördüm.Bu kitlenin kendilerine saygıları yok ki başkalarına olsun.Hastanelerde sıra yok diyenlere a dan z ye kadar bildiğim bütün küfürleri sayarım canımı sıkmayın benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 23 Eylül 2017; 20:36:28 >
  • Bu randevu isi mükemmel bisey hasta olunca randevu aliyorum sira geldigi zaman zaten iglesmis oluyorum. Mukemmel ya 11-12 gun dedigin nedir ki zaten.

Eskiden olsa gider sira bekler o gun muayene olur ilacimizi alir gelirdik.

Mal herif millet aci cekiyor 11 gun nasil beklesin dangalak.

• Ulucanlara git 5 6 günde veriyor onlar. Gerçi orası da kalabalık. En iyisi düz devlet hastanesi bul. Eğitim Araştırma olmayan git baksınlar böyle ücra köşeler filan. Zaten gözlük basit iş. Aslında kendin bile alırsın kartı satılıyor onun. Zaten devlet cama 5 çerçeveye 20 lira mı ne ödüyor hepsi cepten çıkıyor paranın

• 3 ay oldu hala cildiye için sıra almaya uğraşıyorum. GSS borcu yüzünden midir nedir ne zaman baksam bütün randevular dolu gözüküyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Ak parti döneminde sağlık sistemi çığır atlamıştır.
    Karalamaya çalışanın niyeti bellidir.
    Çıldırmaya devam edin.

Akp yi sevmem ama adam haklı

Kudurmaya devam edin

• 11 gün iyi yine fakülte hastanesi için 5 ay sonrasına buldum nasıl?

• 1 ay aralıkla gitmemiz gereken muayeneye randevu bulamadığımız için 2 ay sonra gidebildik.
  • Eskiden hastanelerde bebekler rehin alınıyordu vatandaştan para almak için. Sizin bu yaptığınız nankörlükten başka bir şey değil. 5 yıldızlı otel gibi hastaneler açılıyor, binali yıldırım evimin 50 metre yanında hastane açtı, hiç sıra beklemeden muayne oluyorum, saray yavrusu gibi hastane.

80 yılda siz ne yaptınız da eleştiri yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz? 2002'deki sağlık sistemi ile bugünkü sağlık sistemi bir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Eskiden hastanelerde bebekler rehin alınıyordu vatandaştan para almak için. Sizin bu yaptığınız nankörlükten başka bir şey değil. 5 yıldızlı otel gibi hastaneler açılıyor, binali yıldırım evimin 50 metre yanında hastane açtı, hiç sıra beklemeden muayne oluyorum, saray yavrusu gibi hastane.

80 yılda siz ne yaptınız da eleştiri yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz? 2002'deki sağlık sistemi ile bugünkü sağlık sistemi bir mi?

Ölüm döşeğindeki hastamız için mr gerekliydi ve 6 ay sonrasına sıra verildi.Hastamız randevudan 2 ay sonra vefat etti 4 ay sonra sıranız geldi diye aradılar.Tabi adamcağız bu sırada mezarda çürüyordu mr cektiremedik haliyle.Ve o rahatsızlığı 4 sene sürdü bu övdugun sağlık sisteminde neler cektik bir allah bir biz biliriz..Süründük 4 sene boyunca.Senin evinin dibine hastane yapılması önemli değil,ciddi bi hastalığın olsun evinin yakınlığı faydalı oluyor mu bakalım.Ayrıca senin evine yakın olması bizim için nasıl bi avantaj onu niye belirttin anlamadım

Sağlık sisteminde bi değişiklik olduğu yok ben gecemi gündüzümu hastanelerde geçirdim,hastane bahçesinde,icerde banklarda yattığım zamanlar oldu. kimlik rehin bırakanlar,hastasını özel odada yatırıp ödeme zamanı bi miktar eksik parasi var diye hastasını oradan cikartamayanlari gördüm.Tek diyeceğim allah kimseye ciddi bi rahatsızlık vermesin yoksa işiniz gerçekten zor hastanelerde.Öyle evime yakin hemen gidip geliyorum demeyle olmuyor bizim gibi 3 4 sene gidin gelin her defasında ayrı bi engel ayrı bi prosedurle uğraşın o zaman anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 24 Eylül 2017; 10:3:21 >

• Hocam salak mısın af edersin?

Bu MHRS'den alınan sıra.

Tıpış tıpış git hastaneye bak nasıl alıyorsun sıranı. Ama beklersin 3-4 saat ama 11'ine kadar evinde beklemezsin.
  • Randevu aldıgına dua et ben 7 aydır Hacettepe Ramotoloji'den randevu alamıyorum.İlk gidenlere sekreterlikten veriilmiyor internetten alın diyorlar ordada sürekli kapalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Kilistaroglu suçu . Ssk batırdı ondan sonra RTE reise laf ediyorsunuz

İroni ise kotu değilse facia. Seni artilayan 18 tane makarnacı ya da selam olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bursada arkadas kan sonucunu 30 gun bekledi . Ama hersey iyi diyor..yani beklemek onun icin sorun degil

23 senedir Bursa'da yaşıyorum, kan tahlili sonucunu almam 1 günden fazla sürmedi hiç. Size ya ters birşeyler denk gelmiş ya da arkadaşınız uyduruyor olabilir.

Randevular çok geç tarihe veriliyor orası doğru fakat tahliller uzun sürmüyor, yiğidi öldür hakkını yeme demişler, sistemi her ne kadar sevmesek de.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Mhrs sistemi sabahın 5inde hastane olan vatandaşın çilesini çözmek için mi çıktı yoksa şanslı yüzde 25 in hangisi olacağına dair bir yarışma yapmak için mi? Hastaneye gidip sıra bulmak ayrı bir olay.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.