Şimdi Ara

eskiden ko (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel günlerdi be, şimdi itemimiz,paramız olsa ne yazar. Civciv patlatıp 500k ile +1 fp fln alırdım.+1 fpler çok süper gelirdi bana.Herkesin eli parlamazdı böyle.Smilodon partisine girmek için saatlerce sıra beklerdik.Dtsye,asha girince sevinçten uçardık.Koxp çok az kişide vardı.Dts ye koxp kurardı sağlam adamlar fln.Güzeldi o günler.
  • ya ben knight a ilk uye olan 3 kişiydim:D

bana sorun bunları nasıldı die:D

NEYSE UZUN LAFA GEREK YOK BEN BAŞLIYIM:::

ONCENDE ROGUNUN YANINA GİDİP SW PLS DEMZDİN: ADAM SEN DEMEDEN ZATEN KAPININ ONUNDE SW DAĞITIRDI

KOXP KULLANANLAR PARTY E ALINMAZDI

DUPE OLAYI AYRI BİŞİ DUPE COK YAYGINDI

ŞİMDİKİ GİBİ EZİKLER YOKTU

ARES 4 CIKMISTI 1999 DA 2 AYLIĞINA

COK İYİ HATIRLIYORUM SAVAŞLAR 30 İLA 80 ARASI OLURDU AMA SAVAŞLARA SADECE 66+ GİDERDİ 65 LVL BULAMAZDIN.

HACK YOKTU LAG 0 DI

BİŞEYİ ASLA UNUTAMAM ANLATIRIM AMA ALAY ETMEYİN PLS:

OYUNA BAŞLIYALI 10 GUN OLDU

OZAMANLAR İYİLİK SEVER ADAMLAR VARDI

BANA +7 İRONBOW VERDİ

BENDE KULLANAMIYODUM (İNANMICAKSINIZ AMA 10 GUNDE 10 LVL OLABİLMİŞTİM VE KENDİMİ 70LVL GİBİ HİSSEDİYODUM)

SATIYIM DEDİM 1 MİLYONA KOYDUM PAZARA

SATILDI

ERTESİ GUN ADAM ELİNE TAK İB İ DE Bİ BAKIYIM DEDİ

BENDE SATTIM DİĞİNCE KUFRETTİ

NE KADARA SATTIĞIMI SORDU

1MİLYON DİĞİNCE BANA KUFRETTİ VE PM SİNİ KAPATTI

İTE BOLE

DAHA COK VAR AMA BURAYA SIĞMAZ CUNKU ONLAR FİZİKSEL DEĞİL RUHANİ HİSLER ONLARI ANLATMAK SENELERİMİ ALIR

TEŞEKKURLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToBeOrNotToBe31 -- 12 Ocak 2007; 19:08:21 >

•  eskiden ko

•  eskiden ko
  • 35 lwl okçuydum skeletondan halbert düşmüştü db yapıp aldım sevincimden ordan oraya koşuturmuştum
  • oıkudum we teşekkür ediyorum
  • d1 e bazen girmiodu hafta sonları oda bazen 3. serverlar yoktu ne güzeldi.... rahatça oynuorduk.... İnferno açtım die mutlu olmuştum...
  • lan o günler neydi be oyuna girme derdi yoktu şimdi ytl olmassa oynayamıyorsun
  • 1 coinse kristali satıp sevinçten uçtuğumuz zamanlardı. Duygulandım şimdi.
  • giristekı org abimizin bagırısları hala kulagımda yankılanır
    ılk charımı hatrlıorm mageme statları est wermstm dex bbıle basılıydi
    1m ne bılmezdım ole 100k ya sukur derdım
    npc den sılah almak ıcın bulcan keserdım ah ah
  • quote:

Orjinalden alıntı: readymade

HATIRLIYORUMDA OZAMANLAR KEİLANI 2 KEREDE Bİ ARKADAŞIM VARDI NASIL ÖLÜDÜRÜYO DİYE HAYRETE DÜŞÜYORDUM
    SONRA KASMA YÖNTEMİNİ BULMUŞTIM MAGEYDİM ASH LARA PARTY KURUYODUM TABİ OZAMANLAR ASH LARDA ÇOK İYİ KASILIYODU LVL 39 OLMUŞTUM ARKADAŞLAR NASIL OLDUN DİYE SORUYORLARDI BENDE BİLMİYORUM DİYODUM BENDE

sallama ash'ler sadece eslantta vardı eslant 40+ dı nereye kuruon

• No_oB 1. resim ke. den. şuanki fd ko olsa oyun çok berbat olurdu. Eskiden dupe çok kolay yapılıyodu.

Ayrıca ashler sadece eslantta yoktu

[İtiraz eden olursa oyunun 2.5 yıllık oyuncusuyum.]
  • AH O GÜNLER AH
  • ne günlerdi bea ilk oynadığım gün çok hoşuma gitmişti (nerden biliyim arkadaşın beni hötü yola düşürdüğünü kısaca knightın sokaklarına)
  • off 2-3 kısı werevolf kesmek ıcın bırlesır topluca dalardık heyecan vardı sımdı öldurduler oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus

quote:

HATIRLIYORUMDA OZAMANLAR KEİLANI 2 KEREDE Bİ ARKADAŞIM VARDI NASIL ÖLÜDÜRÜYO DİYE HAYRETE DÜŞÜYORDUM
    SONRA KASMA YÖNTEMİNİ BULMUŞTIM MAGEYDİM ASH LARA PARTY KURUYODUM TABİ OZAMANLAR ASH LARDA ÇOK İYİ KASILIYODU LVL 39 OLMUŞTUM ARKADAŞLAR NASIL OLDUN DİYE SORUYORLARDI BENDE BİLMİYORUM DİYODUM BENDE

bu arkadaşımız o kadar eski değil galiba knight empirede oynamış ama işte knight online yani knight empire ve fire drake gelmeden önceki hali MUHTEŞEMDİ oyuna girerken önce bi kulağınızı kapatmanız veya bi tülün ardına saklanmanız gerekirdi peki niye diyeceksiniz :
    çünkü o zamanlar bizi oyuna karşılayan atın üstünde bi güzel kız değil elinde baltasıyla daha oyunda bile kaç ay sonra görmüş olduğum bi Haunga Warrior'du AAIIIIAAAA ne biçim bağırırdı ama ödümüz kopardı o zaman oyun çok zevkliydi oyuna heyecanla başlıyorsun character seçerken human sanız bi tahta oturmuş sizi bekliyordu(hele kız magelerin o bacaklarına aşık olmuştum oyuna girmeden bi 5 dk onların bacak bacak üzerine atmasını seyir ederdim) charınız karus iseniz bi ağaç gibi karanlık bir yerde karus adamınız oturduğu yerden kalkıp sizi selamlıyordu

ondan sonra nitekim arkadaşınızla beraber hiçbirşeyden haberiniz olmadan oyuna başlardınız bi cafede başladık biz cafede daha 10 level filanken opal çıkartmıştım ve ilk yaktığım itemdi ne öyle pembe paçavra ne işime yarıyacak dedim bana silah lazım satıp para kazanayımda üstüme eşya alayım ve ilk yaktığım itemimdi hatırlayınca gülüyorum :) warriordum abi sağolsun yardım etmişti ne olmak istersin mage rogue filan ben anlamadım abi dedim bi savaşçı olsun ne olsa sonra ötekileri öğrenirim dediydim ve nitekim warriorumu kastım kastım sonra baktım tam bultureye koşucam zaten zar zor kesiyordum tık bi mage arkadan puf atıp öldürüyordu sinir oldum mage açtım kullandım hep ölüp ölüp duruyordum sonra 25 lere gelmiştim diğer arkadaşımı ikna edip onu da mage yaptırdım arkadaşım pazardaki eşyalara bakmaya bayılırdı sonra gel gel bak bu ne dedi bi baktım goblin pauldron bonusları kocaman defansı yüksek canı artırıo sonra koştum paramı aldım tut tut geliyorum dedim aldım olee bi hava attım ondan sonra gidip moradonda tek kesemediğim hayvan olan silanlara daldım :Dondan sonra cafedekilerden bi çocuk bizi pianaya ışınlatmayı öğretti öylesine bahsettiydi aslında paramız da az bi tıkladım bi baktım lunar valley aa burası ne dedim arkadan çocuk atladı yaa işte biz buralarda kasıyoruz bi dolaşayım dedim ondan sonra bi gypltodont
    bu ne kocaman yeşil fil o çok güçlü dalma dedi bende tamam dedim iyice görmek için içine girdim ve öldürdü beni daha önce nereden bileyim hayvanın bana dalacağını orada köpekler filanda vardı ne kadar heyecanlanmıştım anlatamam mage arkadaşımla kastık kastık ilk alanı ben açtıydım kafede gittim canavara saldıracam tam tıklıyorum ileri gidiyo tam tıklıyorum ileri gidiyo sonra öğrendim tabi işin inceliğini (hemen hafifçe tıklayıp bırakmak) ya ondan sonra scolarlar vardı arkadaşım beni oraya tplerdi yaa ölücez derdim git git diyip town cekerdim o gene çekerdi biz onlara melek derdik o zaman mage olduğumuzdan dolayı canımızda zaten çok azdı ölürdük sonra güçlendik ben bıktım mageden baktım bıcakcılar da var bi yerlere tıklayayım dedim moradonda baktım bi yer yeşil ışıklı baktım arena yazıo oo bi sevindim tabi korktum paralarım gidicek diye ama gitmedi orada beramustan DieForMe vardı şimdi (Weiwuer clanında eskiden insandı) o böyle görünmez oluyordu ben şaşırıyordum bi bıçakçıyla kapışıyorlardı ben onları seyrediyordum ondan sonra sordum abi nasıl görünmez oluyorsun ee öyle özellik var dedi tamam dedim fazla sıkmak istemedim sonra bende bi göz var dedim bu ne işe yarıyor o da açıkladı çok sağolsun dediki bana o göz görünmez olanları görmeni sağlıyor ondan sonra sadece savaş için olduğunu anladım

bende onlar gibi hareketli görünmezliği açmak için hep explore ye verdim hani orada görünmezlik varya hareket etmemek şartıyla görünmez yapıyor bende dedim bunun hareketlisi burada çıkacak ben buraya vereyim (ee ne de olsa akıl var mantık var mantıkta güzeldi yani :)verdim verdim level 35 filan partylerde 400 defans basıyorum hemen alıyorlar ondan sonra birisi konuştu benle o da anlattı aa dedim ben hep exploreye verdimm ondan sonda skill 0 latmayı da öğrenmiş
    olmuştum :)
    ya işte arkadaşlar eskiden oyunda biz böyle eğlenirdik çok eğlenceli ve güzeldi daha devamını getirmek istemiyorum zaten çok uzun oldu iyice uzatmayayım

• 30-50 arası savaşlara giriyordum
    +7 chitin setim ve +7 dual shardım vardı. takılar +9 dex (2x kekury)
    ve bazen adamların townuna girip çıkıyordum bazılarının video ya çektiği gibi 7-8 kişinin arasına dalıp tek parça çıkıyordum...
    clony zone da da np kasabiliyordum...
    o zamanlar +7 chitin büyük nimetti
    +7 shard ları söylemiyorum bile... townda görenler + kaç diye sorardı +7 diyince yalan sanırlardı kimse inanmazdı...
    o zamanlar 60+ ların partylerine seek açmadan alınırdım shar ve chitinler görününce

aahh ah
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

quote:

Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus

quote:

bu arkadaşımız o kadar eski değil galiba knight empirede oynamış ama işte knight online yani knight empire ve fire drake gelmeden önceki hali MUHTEŞEMDİ oyuna girerken önce bi kulağınızı kapatmanız veya bi tülün ardına saklanmanız gerekirdi peki niye diyeceksiniz :
    çünkü o zamanlar bizi oyuna karşılayan atın üstünde bi güzel kız değil elinde baltasıyla daha oyunda bile kaç ay sonra görmüş olduğum bi Haunga Warrior'du AAIIIIAAAA ne biçim bağırırdı ama ödümüz kopardı o zaman oyun çok zevkliydi oyuna heyecanla başlıyorsun character seçerken human sanız bi tahta oturmuş sizi bekliyordu(hele kız magelerin o bacaklarına aşık olmuştum oyuna girmeden bi 5 dk onların bacak bacak üzerine atmasını seyir ederdim) charınız karus iseniz bi ağaç gibi karanlık bir yerde karus adamınız oturduğu yerden kalkıp sizi selamlıyordu

ondan sonra nitekim arkadaşınızla beraber hiçbirşeyden haberiniz olmadan oyuna başlardınız bi cafede başladık biz cafede daha 10 level filanken opal çıkartmıştım ve ilk yaktığım itemdi ne öyle pembe paçavra ne işime yarıyacak dedim bana silah lazım satıp para kazanayımda üstüme eşya alayım ve ilk yaktığım itemimdi hatırlayınca gülüyorum :) warriordum abi sağolsun yardım etmişti ne olmak istersin mage rogue filan ben anlamadım abi dedim bi savaşçı olsun ne olsa sonra ötekileri öğrenirim dediydim ve nitekim warriorumu kastım kastım sonra baktım tam bultureye koşucam zaten zar zor kesiyordum tık bi mage arkadan puf atıp öldürüyordu sinir oldum mage açtım kullandım hep ölüp ölüp duruyordum sonra 25 lere gelmiştim diğer arkadaşımı ikna edip onu da mage yaptırdım arkadaşım pazardaki eşyalara bakmaya bayılırdı sonra gel gel bak bu ne dedi bi baktım goblin pauldron bonusları kocaman defansı yüksek canı artırıo sonra koştum paramı aldım tut tut geliyorum dedim aldım olee bi hava attım ondan sonra gidip moradonda tek kesemediğim hayvan olan silanlara daldım :Dondan sonra cafedekilerden bi çocuk bizi pianaya ışınlatmayı öğretti öylesine bahsettiydi aslında paramız da az bi tıkladım bi baktım lunar valley aa burası ne dedim arkadan çocuk atladı yaa işte biz buralarda kasıyoruz bi dolaşayım dedim ondan sonra bi gypltodont
    bu ne kocaman yeşil fil o çok güçlü dalma dedi bende tamam dedim iyice görmek için içine girdim ve öldürdü beni daha önce nereden bileyim hayvanın bana dalacağını orada köpekler filanda vardı ne kadar heyecanlanmıştım anlatamam mage arkadaşımla kastık kastık ilk alanı ben açtıydım kafede gittim canavara saldıracam tam tıklıyorum ileri gidiyo tam tıklıyorum ileri gidiyo sonra öğrendim tabi işin inceliğini (hemen hafifçe tıklayıp bırakmak) ya ondan sonra scolarlar vardı arkadaşım beni oraya tplerdi yaa ölücez derdim git git diyip town cekerdim o gene çekerdi biz onlara melek derdik o zaman mage olduğumuzdan dolayı canımızda zaten çok azdı ölürdük sonra güçlendik ben bıktım mageden baktım bıcakcılar da var bi yerlere tıklayayım dedim moradonda baktım bi yer yeşil ışıklı baktım arena yazıo oo bi sevindim tabi korktum paralarım gidicek diye ama gitmedi orada beramustan DieForMe vardı şimdi (Weiwuer clanında eskiden insandı) o böyle görünmez oluyordu ben şaşırıyordum bi bıçakçıyla kapışıyorlardı ben onları seyrediyordum ondan sonra sordum abi nasıl görünmez oluyorsun ee öyle özellik var dedi tamam dedim fazla sıkmak istemedim sonra bende bi göz var dedim bu ne işe yarıyor o da açıkladı çok sağolsun dediki bana o göz görünmez olanları görmeni sağlıyor ondan sonra sadece savaş için olduğunu anladım

bende onlar gibi hareketli görünmezliği açmak için hep explore ye verdim hani orada görünmezlik varya hareket etmemek şartıyla görünmez yapıyor bende dedim bunun hareketlisi burada çıkacak ben buraya vereyim (ee ne de olsa akıl var mantık var mantıkta güzeldi yani :)verdim verdim level 35 filan partylerde 400 defans basıyorum hemen alıyorlar ondan sonra birisi konuştu benle o da anlattı aa dedim ben hep exploreye verdimm ondan sonda skill 0 latmayı da öğrenmiş
    olmuştum :)
    ya işte arkadaşlar eskiden oyunda biz böyle eğlenirdik çok eğlenceli ve güzeldi daha devamını getirmek istemiyorum zaten çok uzun oldu iyice uzatmayayım

okumak uzun surdu ama saol emegine saygı

• ben oyuna ilk basladıgımda bi mage acmıstım

kestigim kecoondan one handed maul falan cıkıodu ama 'mace item' yazıodu ustlerinde
    (eskiden beri oynayanlar bilir;rare item,mece item falan wardı)

ben de o itemleri mage icin sanmıstım

bi elimde cekic otekinde dikenli toparlak bisey geziodum

sonraları staff almam gerektigini ogrendim ama sadece atagı onemli sanıodum

81 ataklı elemental staffımda glacier resistence wardı

nie saglam damage vurmuo die merak ediodum bi de

yaklasık 1 sene sonra cypher da 62 lvl bi warrior um(+7 raptor ve +7 shell seti wardı) oldu.o zaman baya saglamdı o itemler.

ama hackerlar beni de uzdu ve o zamandan beri dogru duzgun oynamıorum bu oyunu

nerde o eski KO :(

• yaa ciwciw kasıp manner kazanıolardı 30 olunca şutluyorlardı
    breth de zombi prty e girebilmek için yırtınıoduk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.