Şimdi Ara

eskiden ko (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CmrHun

30-50 arası savaşlara giriyordum
    +7 chitin setim ve +7 dual shardım vardı. takılar +9 dex (2x kekury)
    ve bazen adamların townuna girip çıkıyordum bazılarının video ya çektiği gibi 7-8 kişinin arasına dalıp tek parça çıkıyordum...
    clony zone da da np kasabiliyordum...
    o zamanlar +7 chitin büyük nimetti
    +7 shard ları söylemiyorum bile... townda görenler + kaç diye sorardı +7 diyince yalan sanırlardı kimse inanmazdı...
    o zamanlar 60+ ların partylerine seek açmadan alınırdım shar ve chitinler görününce

aahh ah

dalgamı geciorsun eskiden rebirth die bisi yokru +7 shard +7 citin felan diosun

• quote:

Orjinalden alıntı: JJJackaLLL

quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

30-50 arası savaşlara giriyordum
    +7 chitin setim ve +7 dual shardım vardı. takılar +9 dex (2x kekury)
    ve bazen adamların townuna girip çıkıyordum bazılarının video ya çektiği gibi 7-8 kişinin arasına dalıp tek parça çıkıyordum...
    clony zone da da np kasabiliyordum...
    o zamanlar +7 chitin büyük nimetti
    +7 shard ları söylemiyorum bile... townda görenler + kaç diye sorardı +7 diyince yalan sanırlardı kimse inanmazdı...
    o zamanlar 60+ ların partylerine seek açmadan alınırdım shar ve chitinler görününce

aahh ah

dalgamı geciorsun eskiden rebirth die bisi yokru +7 shard +7 citin felan diosun

adam rebirthden bahsetmemişki

• quote:

Orjinalden alıntı: bonQör

hatırlıyorum o gunleri ne guzeldi

+634563354
  • Ben bi tane fp bütün vücudumu kaplicak sanıyodum
  • [img=http://img77.imageshack.us/img77/5330/csfv9.th.jpg]

eskiden ko da cs coktu sanki simdi ise azaldı gibi
  • ahh eski ko ahh
    çok sevmiştim zamanında o oyunu çok gizemli bilinmedik gelirdi. ondan sonra noldu anlamadığım bir şekilde değişik insanlar türedi etrafta. hiç büyüyemedim o oyunda içime koydu

harbiden de güzel oyundu
    çok bozdular çoook
  • eskiden di cooook eskiden
    ahhh ahhh
  • Oyuna ilk başladığınız anı hatırlayın dd leri çöepe atardıkrare olduğu için bişe yaramıordie merchanta satıodum rare ne onuda bilmiodum tabi o aralar ka dd spear defence felan sattık
  • ahh ahh nerde o günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kyranos

Oyuna ilk başladığınız anı hatırlayın dd leri çöepe atardıkrare olduğu için bişe yaramıordie merchanta satıodum rare ne onuda bilmiodum tabi o aralar ka dd spear defence felan sattık

aynen özellikle abyssten düşerdi
  • la civ civ patladımı dıfference verıo otomatık olarak partyden atıyo :D guzeldı ama her skıll acıldıgında sevınıodum ben de :D r ıle saldırıyodum bıde z tusuynan yaratık secmeyı ogrendıgım gun bayramda seker almıs cocuklar gıbı sevındıydım
    quote:

Orjinalden alıntı: hashus99

yaa ciwciw kasıp manner kazanıolardı 30 olunca şutluyorlardı
    breth de zombi prty e girebilmek için yırtınıoduk

• harbiden haa 2 sene öncesi taaa hiç unutmam magenin 51 büyüsünü pilleri birbirimize banlandıra banlandıra anlatırdık hatta o büyüyle yakınında duran yaratığa attack yapar gibi yapıp nova die milleti kandırırdık bi eslantımız vardı zaten dağın dibinde öğle saatleri curcuna olurdu 4 5 party birbiirine ks sabaha kadar kasanlar sabah 5 gibi proveke bulamazdı harpyde en önde duran buzcu uyuya kalırdı gelen harpylere attack yapan olmazdı +8 itemi olan birine büyü gözlerle bakardık

AMA ÇOK MUTLUYDUK BE

• eski abyssi özledim :) solucandan abyss çıkınca çok sewinirdik eskiden arkadaşlar sürekli ölüodu enden diodum pot kalmadı oturun ben sizi kasıyım dioyum a oturuncadamı canımız doluo diodu
  • oda bısemı ben bı kere cz ye gıttım :D trollere donmeden aralarda stıngerler vardı yol ayrımında ıyı hatırlıyom sote de bı yerdı neyın ne oldugunu bılmıom la bu kuleler falan ne ayak dıodum town da her neyse baktım ıyı exp verıo 34-35 lvl falan warrıorum vardı o zaman flameberg
    +7, goblın set falan... kastım bayaa bı 1-2 saat takıldım dedım salla buranın cırtı cıktı yenı mob arayım bare dedım :D gezıom tam kopru gıbı bı yere gelmıstım sanırım, tam hatırlayamıom ıkı tane orc mage gordum :D hehe ::D
    moradonda bırlıkteyız falan ya :D burda da beraber kasıoz sandım ne bılem savastıgımızı :D hehe :D adamlara yanastım ıkısıde nowacı :D tam selam party varmı yazıyodum kafama ıkı nova :D adamlar kerıze baq demıstır heralde arkamdan :D el moradda bıle korkarak gezdım bı hafta 40+ oldum eslanta gıttım :D dedım ben bı yere gıttıydım orada buraya benzıyo burda da orclar varmı dedım adamın bırıne :D gıt la dalgamı gecıon dedı :D bır ıkı haftada oralarda gezındım :D abyys gemlerıde npc ye satıyodum 16 k para edıo dıe ne gunlerdı beeee off. bıraktım emme prıvate serverlerde surtuyom artık, uskonun tadı tuzu kalmadı wallahı :(

• Bende eskiden presitım wardı onunla arkadaşlarımı kasıyordum.
    Cafe sahibi wardı bizim onlarla devamlı undiying keserdik piyanada.. ben lwl 43 olunca arklarıma oyunu öğrettim onları piayanya ışınlattım tek başıma tyon kesince çok garip olmuştum kesmem 2 saat sürmüştü elimde +1 bardish wardı:D arkadaşım dedi bana okan sakın dalma o yeşil file seni keser baksana dedi.Dedim o boğa gibi güçlü değil onu ben rahat kesiorm dedim girdim ona kestim arkadaşım waryy fln diodu:D
    Sonra oyunu öğrettiğim bir akım piyanadaki scorpionlar fln war eskilerden bilirler taa troll çıkıp bağırıken AAAAAAA die hayvana wurunca ya town çekicen ya da kesicen yoksa peşini bırakmazdı arkadaş bizim oraya warrior defanse 45 skilini wuruordu proveke wurordu towna getiriordu lwl 60 lık mageler kesiolardı isim yapmıştı arkım her gece 23:00 da kesin oraya çekiordu kesin aynı mage orda oluord:D
    Hatta voker die çağırıorduk warriorları bütün harpyleri çekiodu...
    Ana baba günü oluordu o harpyler :D

• la ben lvl 35 e kadar skilleri açmadan oynadam ne bilim lvl 10 dan sonra skiller açılıo yeni skillerle attack yapcan hatta lvl 35 den sonra maradondan çıkabildim çünkü harita bilmiodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

la ben lvl 35 e kadar skilleri açmadan oynadam ne bilim lvl 10 dan sonra skiller açılıo yeni skillerle attack yapcan hatta lvl 35 den sonra maradondan çıkabildim çünkü harita bilmiodum

• Onceden +1 chitin bulamazdık +1 fp lerle gezerdik simdi +5 chitin leri ınv de bıle tutmuoruz ..

Bu arada DH onceden daha guzel dı sımdı seviye ınmıs
  • geçmiş sayfaları açmayın duygulanıyorum
  • ilk karakterim mage idi
    orc watcher leri adam sanıp party istemiştim bi koyus ben leyla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.