Şimdi Ara

ESKİDEN OYNADIĞIM OYUNLARI ŞİMDİ OYNAYAMIYORUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden oynadığım oyunları şimdi oynayamıyorum.Örneğin Mount and Blade oyununu açında kasarak oynuyorum.

Fiziksel Bellek normalde %35 lerde oyunu açında %80 e kadar çıkıyor acaba oradanmı hata kaynaklanıyor ?

Harddiske dokununca kafa atma sesi geliyor ama o yıllardır öyle. Bu zamana kadar bir sorun görmedin HDD den.

• hdd doluluk oranın ne eğer hdd pek alan kalmadıysa hdd biraz boşalt , ısı değerlerini kontrol et ve eğere bugüne kadar ramleri hiç çıkarıp temizlemediysen onları sök ve slota gelen kısımlarını silgiyle iyice sil
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    HDD de C: sürücüsünde 67 GB boş alan var sorunun doluluktan oldugunu sanmıyorum. ESKİDEN OYNADIĞIM OYUNLARI ŞİMDİ OYNAYAMIYORUM !ESKİDEN OYNADIĞIM OYUNLARI ŞİMDİ OYNAYAMIYORUM !ESKİDEN OYNADIĞIM OYUNLARI ŞİMDİ OYNAYAMIYORUM !

Evet galiba çıkarıp temizlemem lazım bide öyle deneyeceğim. tüm RAM ı Ekran kartını falan sökmelimiyim vidaları ile ?

• Buse-1 B kullanıcısına yanıt
    ekran kartı için gerekmez işlemci için eğer termal macun yenilemesi yakın zamanda yapılmışsa onunda değişmesine gerek yok ama ramleri söküp silgiyle silmeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.