Eskiden oynadığım oyunları şimdi oynayamıyorum.Örneğin Mount and Blade oyununu açında kasarak oynuyorum.
Fiziksel Bellek normalde %35 lerde oyunu açında %80 e kadar çıkıyor acaba oradanmı hata kaynaklanıyor ?
Harddiske dokununca kafa atma sesi geliyor ama o yıllardır öyle. Bu zamana kadar bir sorun görmedin HDD den.
hdd doluluk oranın ne eğer hdd pek alan kalmadıysa hdd biraz boşalt , ısı değerlerini kontrol et ve eğere bugüne kadar ramleri hiç çıkarıp temizlemediysen onları sök ve slota gelen kısımlarını silgiyle iyice sil
axelfoly
kullanıcısına yanıt
HDD de C: sürücüsünde 67 GB boş alan var sorunun doluluktan oldugunu sanmıyorum.
Evet galiba çıkarıp temizlemem lazım bide öyle deneyeceğim. tüm RAM ı Ekran kartını falan sökmelimiyim vidaları ile ?
Buse-1B
kullanıcısına yanıt
ekran kartı için gerekmez işlemci için eğer termal macun yenilemesi yakın zamanda yapılmışsa onunda değişmesine gerek yok ama ramleri söküp silgiyle silmeni tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme