Şimdi Ara

Eskiden Silkorad ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
6.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceden öyleydi, yeni skillerin nasıl vuracağını ,ne işe yarayacağını öğrenmek için heycanlanıyoduk
    Bi ara 1x server açılmıştı , onda oynamıştık kardeşimle , o laptoptan ben masaüstünden kasıyoduk , 47lv olmuştuk , gayet zevkli gidiyodu , sonra server kapanmaya başlayınca oyundan soğudum 1 yıl başlamamıştım , sömestra private bulup tekrardan başlıyacam
    Lolmuş ,dota2 ymiş alayı boş be , ben silkroadı özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Evimdeki makinalardan birine sunucuyu kurdum. Arkadaslara aciyorum arada routeri. Birlikte kervan cekiyoruz PVP yapiyoruz Unique kesiyoruz sonra kapatiyorum sunucuyu . Artik en guzel boyle takiliniyor.

TR sunucusu acacagim pek yakinda 60 CAP. Diger private lardan farki tamamiyle ucretsiz olacak olmasi. Item mall itemlerinden sadece toplayici pet+global npc de oyun goldu karsiligi alinabilecek. Diger item mall urunleri de olmayacak. Bot yasak. Rapor edip kanitlayana hediye. Boyle basit hicbir ozelligi degistirilmemis event ivir ziviri olmayan rateleri de 1x olan sunucu. nostalji yapmak isteyen girip oynar. 10 kisi girmis bin kisi gelmis onemi yok. Maksat nostalji takilmak isteyen gelsin buyursun. Zaten 10 kisi de bir araya gelip kervan yaparsa 5 tif 5 kervanci acayip zevkli oluyor. Gecen benim lokal sunucumda 15 kisi aksiyon yaptik tadindan yenmedi.

ECSRO dosyaları ile kurulmuş bug olmayan ve botu admin olarak senin de takip ettiğin bir server olursa ben kesinlikle oradayım!

• Deniztns kullanıcısına yanıt
    Güzel bir nostalji olur. Haberlerinizi bekliyoruz.
  • Eskiden güzeldi 70 cap zamanı çok iyiydi sos vardı en son silah oyunu kendi sesiyle oynardık hala daha janganda char açıyorum müziğini dinliyorum.Bu oyunun insana huzur verdiğini söylemek saçma gelebilir ama pek çok oyun oynadım hep stres yaptı ne zaman Silkroad'a girsem rahatlıyorum çok para kaptırdık ondan mı acaba?
  • Eskiden oyun oyundu be abi. Hiç unutmuyorum 70 captayken 38 level armor glavie ile uruchi kesmiştim. Print Screen yapıp millete hava atmıştım. Daha lise 1 dim. Babel'de oynuyordum. Ne günlerdi be. Millet de resme bakıp bakıp oha lan nasıl ölmedin diyip duruyordu. O zamanlar herşey iyiydi be arkadaş. Oyuna zar zor girerdik, bot desen hak getire zaten. 256 mb ramli bilgisayarlarda oynardık oyunu. Premium'u olmayan oyuna giremezdi. Girse de saatleri bulurdu oyuna girmesi.
    O zamanlar jobların keyfi de bir başkaydı be arkadaş. Yolda giderken moblara ölürüz diye tek yıldızla downhang'dan hotana gitmeye korkardık. Jangan Dw yapardık. Sağlam hunter arkadaş bulur Jangandan Hotana 5 yıldız kaldırırdık. Thief'ler hep pusardı biryerlere. Ya janganın girişinde olurlardı, ya köprülerde ya da downhang'ın Scorpion'lara geçen kısmında. Pusarlar kervana saldırırlardı. Efsaneydi o yıllar. Ekranı çevirir hunter'i takip ederdik. İşini biliyor mu diye bakardık. Bakalım kervan yatacak mı diye. Adi player Thiefler de hep oyun thiefleri atınca hunter'a saldırırdı. Adam saldırana bakar bot thiefleri unuturdu. Kervan yatardı. :D
    O dönemler sunu geçtim, sos itemi olanın bile bir saygınlığı vardı. Penonlardan 52 level sos weapon düşürebilmek için kendimizi yırtardık ama yine de düşmezdi. Sun demiyorum bakın. Sos diyorum. O zaman farklıydı be abi. Millet +5 in üstüne korka korka basardı. İmmolu değilse denemezdi bile. Weapon Elixir toplaması biriktirmesi zordu çünkü.
    Reverse bile o zamanlar revaçta değildi. Herkes uniq beklerdi. Şimdiki gibi değildi. Millet şimdi here der demez adamın yanında bitiyor. Str Bow'la Wizard'a kaptırdığım kaç tane demon kaç tane lord var sayısını hatırlamıyorum. Millete here der demez zengin wizard reserveyi çakıp dibinde bitiyordu çünkü. Adam senin 3 katın vuruyor ne yapacan ki.
    Eskiden oyun oyundu be. Zevki vardı. Ağzına mıçtılar şimdi.

• Free silk ve başlangıçta 50tane reserve verdikleri serverlerden nefret ederim
  • Kardeş elindekini sos yapayım mı
  • Ulan çok duygulandim ya 70 lvl maxken baslamistim ben çakilerde kasarken partime 70 lvl adam gelmişti sevindirik olmuştum, oyuna girmek için 1.5 saat uğraşmiştim sonunda ağlamiştim babamdan azar işitmistim şimdi aradan yıllar geçti hiç bir şeyin tadı kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi uzaklaşıp yere oturacam sen itemi yere at al sos olacak.

• Hey gidi be o günler gelir mi ? şimdiki hali ise tamamen kâr'a paraya yönelik ve lagtan bottan geçilmiyor. Eski halini gördükçe duygulanıyorum biz o zamanlar eziktik ama oyunu oynama hevesimiz vardı 20 levellik deveyle thief kese kese 1 saatte dw'den jangan'a giden nesildik biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6047038AC -- 24 Mayıs 2016; 13:10:44 >
  • dostluklar güzeldi
  • 70-80-90 tüm caplerin zevki ayrıydı ama ben arena sistemi olduğu vakitler çok keyif alıyordum...

Malazgirt bölümü Cordelio guildi. Belki guildden birine denk geliriz :)

• Çok özlüyorum be o internet cafe ortamını. Herkes sro oynardı. Off off.

• Vay be kaç yıl geçmiş. Şimdi konu sahibi gelir

Keşke oldsro tarzı birşey olsa da başlasak forumca ne güzel olurdu :)
  • Secret Light kullanıcısına yanıt
    Gelmezmiyim kardeşim eskiler anılar mazi ah ah unutulur mu
  • EU ırkı gelince oyun bozuldu.
    Server'lar dolu olurdu da oyuna giremezdik, ne günlerdi.
    Şöyle 80 cap CHN düzgün bir server olsa da başlasak yıllar sonra.
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    Hocam bulduğunuz bir sv varsa başlayalım bence forumca :)

• eski silkroad neydi be ilk oynadığımda 60 veya 70 captı sonra 80 cap geldi ondan sonrada bıraktım vay be ne günlerdi ama kafede 30 dk masa açtırdığım zaman 28 dk oyuna girip sonrada masanın kapanması yokmu ah ulan ah :)
  • eski silkroad neydi be ilk oynadığımda 60 veya 70 captı sonra 80 cap geldi ondan sonrada bıraktım vay be ne günlerdi ama kafede 30 dk masa açtırdığım zaman 28 dk oyuna girip sonrada masanın kapanması yokmu ah ulan ah :) şimdi olmuş 140 lvl oyun paraya dönmüş resmen
  • Anılar. Ne güzel günlerdi. Oyunun en güzel zamanlarıymış. Bilemedik kıymetini. Ne zaman avrupalı karakterler geldi, oyun kendi kafasına sıkmış oldu.
    R.İ.P Sro

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.