Şimdi Ara

Eskiden Silkorad ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
6.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Athens yeniydi daha 2006 damı 2007 demi ne baslamıstım ne heycanlıydı okuldan çıkar koşa koşa eve gider gecelere kadar kalkmazdık basından ne zaman ki 120 cap geldi alchemy eventi oldu son noktayı orda koydum o kadar çok anım var ki sro ile sabaha kadar anlatsam bitmez şimdi koca adam olduk ama çocuk gibi özlüyorum o yılları..
  • Ben sro hayatima odinle baslamistim . Okuldan direk internet cafeye en kücük de bendim millet bana 5 10 k verdiginde dunyalar benim olurdu... Zar zor 35 lw bir car yapmistim crablarda 1 saati 20k dan taxi yapardim... İs isten gectiktensonra oyunu adam akilli soktuk ama oynancak oyun.mu kaldi :( :( :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anılarımı canlandırdın kardeşim. Ne günlerdi gerçekten şimdi neredeler ah be
  • Bir keresinde benim 1 yildizlik at alip constan semerkanta traderlik yapiyordum . Onglara gecen orta kopru varya ordan semere giderken aklima geldi la bu at nerde İnternet cafede kiyameti kopardim atim yokkkk diye milletin isi gucu yok benim ati aramaya basladi (1 yildiz sanki cok yuklu ) onglarin orda gectigim kopruye geldim birde ne gorim benim at esseklesmis kopruden hantal hantal geliyor

• Herkese öncelikle selamlar
    lise 2 de başladığım silkroad yaşantımı asla unutamam
    düşünün şu an üniversiteyi bitirmiş stajyer avukat olmuş bir kişiyim :)
    hayatım da oynadığım en nacizane en güzel oyundur sro
    çin ile başlayıp sonra gelen avrupa ile oyuna devam edip bazı serverlarda king namına yürüyen kişilik olarak bilirim kendimi abim ile beraber birlikte bir çarı yönetirdik

taş yapmayı kimse bilmezdi taş yaparak serverın en zengin ilk 5 adamı içine girmiştik
    asla unutmam
    muhabbeti yeterdi Türk yabancı bir çok insanla artık arkadas olmustum
    saatlerce konusurdum
    party yapar çar kasarken ayrıca muhabbet eder dururdum
    pc saatlerce acık kalırdı salı günleri pc allahına sıgınır şükür ederdi (update muhabbeti)

süper bir çarım vardı resmen onla yaşıyordum gençlik yıllarımda ey gidi günler
  • Resimlerin bazıları 2002 ksro'dan, bazıları 2005-06 iSro'dan.
    2002'deki halini oynamayı bırak görme şansın yoktu ve bence eğlencelide değildi.

Bizim için isro yapıldı. O rada 160 silk göstermiş. Silki olan ve olmayanın arasında fazla bi fark yoktu. Betadayken zaten item malldakiler jewel boxlardan çıkıyordu.
    Bana aylık maymun çıkmıştı, aylık ticketıda gold kasıp 3m'e stalldan çekmiştim.

Eski map olarak gösterdiğin, iSro ile alakası yok. Haritanın media pk2 hali nette gezior ekleyebiliyorsun ama DB olmadığı için, sadece map görünüşü dğeişiyor
     Eskiden Silkorad ...

• ben hala silkroadı öyle biliyorum yeni halinde nolduki bunlara biri ss koysun lütfen
  • Hocam sen 5-6 yil geriden takip ediyorsun

• 2008-2009 arasi iSro , 2009-2010 arasi Ksro 2011 e kadarda Private sro oynadim en harika yillarim ksro idi. Bot yok keypresser yok gecelere kadar ellerimizle kasardik. Xbowla gozum cikana kadar lure yapardim partye. Koreli dostlarla beraber tum gun muhabbet eder oyun oynardik. Eski privatelerde cok zevkliydi Ecsro Fembria , Elite 3 , Sjsro , Sunworld sro eskiler iyi bilir bu privateleri

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

ben hala silkroadı öyle biliyorum yeni halinde nolduki bunlara biri ss koysun lütfen

Aman diyim hocam! Aman sakın yeni haline bakma, ben bile 3 sene önce yeni halinden bıkmıştım, kaldı ki şimdi daha bi bozmuş. Aman bakma sakın o hayallerindeki, anılarındaki gibi bırak sro'yu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. sınıfım o zaman daha aege yeni çıkmış bizim okulun karşısı hemen internet kafe arkadaşlar dedi böyle böyle silkroad diye bir oyun varmış gidip oynayalımmı tamam dedik gittik internet kafeye başladık oynamaya.7-8 kişiyiz zaten 4. sınıf bebesiyiz hepimiz başladık bi gram ingilizcemiz yok kafamız neye eserse skillerde ona veriyoruz bow-ateş-elektrik-buz ne gelirse önümüze orda başladık guild falan kastık her öğle arası.Öğle arası yemek bile yemiyorduk.Artık o kadar bağımlısı olmuştukki ben öğle arası gelsinde sro oynayalım diye bekliyordum.Hatta birgün hiç unutmam ben öğle arası diye direk koştum internet kafeye en güzel masayı kapmak için meğer 3. dersin çıkış ziliymiş arkamdan kimse gelmeyince anlamış geri dönmüştüm bütün arkadaşlar gülmüştü çok iyiydi.Biz bu arkadaş ortamıyla baya oynadık ben 11. sınıfta bıraktım.Şuan 19 yaşımdayım lise bitti.Bu oyun benim öğrenim hayatımı karartmakla birlikte en güzel anılarımı yaşattı bana arkadaş ortamı,guild ortamı savaşlar falan her şey çok zevkliydi.

• 2006/2007 dönemi KSRO görmüş adamım millete kssn dağıtıyoduk oynasınlar diye vay be ne günlerdi.
  • olum yapmayın lan :D duygulandun
  • Bir de benim anımı anlatayım size. Yıl 2006 ilk okul 8.sınıftayım oks ye girip izmire tatile gitmiştim. Orda pek yakından olmasda akraba olan komuşumuzun benden 3 yaş büyük oğlu annesinin zoru ile benimle takılırdı. Birgün net kafeye gidiyorum gel deyip yanına almıştı. Ben o zamanlar sadece crayzi taxi ve cs biliyordum. Her nyse bana oyunu o öğreti 1 aylık sürede işin özünü kapmıştım. O çevrede çoğu net kafede vardı ve hergün emin olun hergün net kafedeydik. Yemek parasını alır nete giderdik. Hatta o abinin pazarda su satıp nette harcadığını bilirim. Bir gün netteyiz kervan götürüyoruz 30 leveldeyiz. Jangandan çıktı dowhanga gelmek için köprüden geçerken zerk açmış 2 50 lwl tief bizi yatıdır. Biz başladık sövmeye gözlerimiz doldu bütün paramızı almışlardı nerdeyse. Net kafede o zamanlar pek yüksek level yoktu herkes birbrine bakar ona göre bişeyler yapardı. Bütün herkes başımıza toplanmıştı gitti güzelim kervanlar deyip iyice moralimizi bozmuşlardı. 5 yıldızlı 5 kervan ile herkese pet filan alacaktık. O kurt bizim için milli piyangodan değerliydi. Hele yuvarlanıp değişik şeyler yapardı ya hala aklımda.

Oyun ne zaman bozuldu biliyormusunuz ?

Bot olayı patlayınca. Emek devri kapandı millet gold almaya parası olanının farkı iyice açması ile oyuncuların azalması ile. İyi hatırlardım 35izmirli35 nickli biri vardı venice de beraber kervan çekerdik. Herşeyi emeğimizler uğraşımızla alır +3 e ne gerek var +1 bile bize yeterdi. Hele bide yerde sos gördük mü aboooooww tutmayın bizi haftada 1 belki ayda 1 sos mucezevi olsada 1 som yada sun düşürüdük. Muhabbettimiz çok koyuydu. Peki ne oldu. Bot geldi kasılamaz olduk. Bot geldi itemlerin fiyatları uçtu. Şuan oyuna girince 15 lvl bi itemin +2 sini pazarda görürmüydünüz. O zamanlarda o yeşil zırhların pazarda ayrı bi yeri vardı. O peçelerin ayrı bir havası. Varsın paramız olmasın ama dostumuz çok olsun tarafındaydık biz.

Oyunu bizde bıraktık avrupayı deneyip botlardan bıkana kadar.

Geçen ay dedim merak ettim la dedim bi gireyim ne var ne yok. Aradan kaç yıl geçmiş kalırmı hesap filan. İnternette satılık 113 lwl bi hesap aldım. Neymiş efendim oyuna tekrardan başlıyacak ortam yapacakmışım. Hesabı aldım ama pc de daha sro yok yükledim bi girdim ki.

Girmez olaydım bi kaç türke soruyorum kardeş oyun niye bu kadar boş demesinlermi sen dolu haline bakıyorsun şuan diye. Ben saat 5 de kalkıp veniceye girmek için o kadar dc yememe rağmen külüstür pc ile tekrar tekrar tekrar denerken şuan samarkandın önünde 10 tl 100+ kişi ya vardı ya yoktu.

Şimdi soruyorum size bot kullandınız gold aldınız ya hani, şimdi neden oyun böyle yapan joymax diyorsunuz ? Goldu alan botu alan talebi arttırıp yayılmasını sağlayan emek harcamadan biyere gelmek istiyen insan oğluna müstahak bence. Herşey bilek bileğe iken neden paranızı bu işe karıştırıp oyunu hiç ettiniz.

Bırkın 12dg adv. eventini asıl oyun botların çıktığı anda bitmişti. Tamam belki botsuz yüksek lvl kasamıcaktınız belki 1 ayda 1 lwl zor alacaktınız ama o lwl i alırken ki eğlenceyi unutmyacaktınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akr3p0lis

Bir de benim anımı anlatayım size. Yıl 2006 ilk okul 8.sınıftayım oks ye girip izmire tatile gitmiştim. Orda pek yakından olmasda akraba olan komuşumuzun benden 3 yaş büyük oğlu annesinin zoru ile benimle takılırdı. Birgün net kafeye gidiyorum gel deyip yanına almıştı. Ben o zamanlar sadece crayzi taxi ve cs biliyordum. Her nyse bana oyunu o öğreti 1 aylık sürede işin özünü kapmıştım. O çevrede çoğu net kafede vardı ve hergün emin olun hergün net kafedeydik. Yemek parasını alır nete giderdik. Hatta o abinin pazarda su satıp nette harcadığını bilirim. Bir gün netteyiz kervan götürüyoruz 30 leveldeyiz. Jangandan çıktı dowhanga gelmek için köprüden geçerken zerk açmış 2 50 lwl tief bizi yatıdır. Biz başladık sövmeye gözlerimiz doldu bütün paramızı almışlardı nerdeyse. Net kafede o zamanlar pek yüksek level yoktu herkes birbrine bakar ona göre bişeyler yapardı. Bütün herkes başımıza toplanmıştı gitti güzelim kervanlar deyip iyice moralimizi bozmuşlardı. 5 yıldızlı 5 kervan ile herkese pet filan alacaktık. O kurt bizim için milli piyangodan değerliydi. Hele yuvarlanıp değişik şeyler yapardı ya hala aklımda.

Oyun ne zaman bozuldu biliyormusunuz ?

Bot olayı patlayınca. Emek devri kapandı millet gold almaya parası olanının farkı iyice açması ile oyuncuların azalması ile. İyi hatırlardım 35izmirli35 nickli biri vardı venice de beraber kervan çekerdik. Herşeyi emeğimizler uğraşımızla alır +3 e ne gerek var +1 bile bize yeterdi. Hele bide yerde sos gördük mü aboooooww tutmayın bizi haftada 1 belki ayda 1 sos mucezevi olsada 1 som yada sun düşürüdük. Muhabbettimiz çok koyuydu. Peki ne oldu. Bot geldi kasılamaz olduk. Bot geldi itemlerin fiyatları uçtu. Şuan oyuna girince 15 lvl bi itemin +2 sini pazarda görürmüydünüz. O zamanlarda o yeşil zırhların pazarda ayrı bi yeri vardı. O peçelerin ayrı bir havası. Varsın paramız olmasın ama dostumuz çok olsun tarafındaydık biz.

Oyunu bizde bıraktık avrupayı deneyip botlardan bıkana kadar.

Geçen ay dedim merak ettim la dedim bi gireyim ne var ne yok. Aradan kaç yıl geçmiş kalırmı hesap filan. İnternette satılık 113 lwl bi hesap aldım. Neymiş efendim oyuna tekrardan başlıyacak ortam yapacakmışım. Hesabı aldım ama pc de daha sro yok yükledim bi girdim ki.

Girmez olaydım bi kaç türke soruyorum kardeş oyun niye bu kadar boş demesinlermi sen dolu haline bakıyorsun şuan diye. Ben saat 5 de kalkıp veniceye girmek için o kadar dc yememe rağmen külüstür pc ile tekrar tekrar tekrar denerken şuan samarkandın önünde 10 tl 100+ kişi ya vardı ya yoktu.

Şimdi soruyorum size bot kullandınız gold aldınız ya hani, şimdi neden oyun böyle yapan joymax diyorsunuz ? Goldu alan botu alan talebi arttırıp yayılmasını sağlayan emek harcamadan biyere gelmek istiyen insan oğluna müstahak bence. Herşey bilek bileğe iken neden paranızı bu işe karıştırıp oyunu hiç ettiniz.

Bırkın 12dg adv. eventini asıl oyun botların çıktığı anda bitmişti. Tamam belki botsuz yüksek lvl kasamıcaktınız belki 1 ayda 1 lwl zor alacaktınız ama o lwl i alırken ki eğlenceyi unutmyacaktınız.

Gözümden yaş geldi

• Beyler Bu resimlerdekinin aynısı bir sro var gelin iste buglar giderildi oyuncu sayısı dışında bir sorun yok oyuncu sayısıda gittikce artıyor.Ben oyuna bi girdim aglamaklı oldum resmen.
  • Resimler gücenllendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HsnÇr -- 13 Haziran 2014; 14:31:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.