quote:Orijinalden alıntı: YaK ®bak seni hatırlıyorumquote:Orjinalden alıntı: YaK ® bak seni hatırlıyorum iyimi hatırlıyon bari
quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orjinalden alıntı: YaK ® bak seni hatırlıyorum iyimi hatırlıyon bariAlıntıları Göster bende hatırlarım.
quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orjinalden alıntı: YaK ® bak seni hatırlıyorum iyimi hatırlıyon bariAlıntıları Göster pek iyi denilemez aslında
quote:Orijinalden alıntı: musAKkaEski ya da yeni, ne fark eder? Alıntıları Göster eksi derken çok mu eski az mı eski?
quote:Orijinalden alıntı: greenhelleksi derken çok mu eski az mı eski? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: greenhell eksi derken çok mu eski az mı eski? Benim gibi olcan yoksa olmaz.
quote:Orijinalden alıntı: musAKkaEski ya da yeni, ne fark eder? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: musAKka Eski ya da yeni, ne fark eder? harmanlamayamı selam vermeyemi geldin oğuz @salih abi ruhu eski olanlar diom yaşı değilalındın galiba
quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orjinalden alıntı: musAKka Eski ya da yeni, ne fark eder? harmanlamayamı selam vermeyemi geldin oğuz @salih abi ruhu eski olanlar diom yaşı değilalındın galibaAlıntıları Göster Kavga çıkarayım dedim de olmadı sanırım.
quote:Orijinalden alıntı: musAKkaKavga çıkarayım dedim de olmadı sanırım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: musAKka Kavga çıkarayım dedim de olmadı sanırım. o güzel yüreğinle zor biraz
quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orjinalden alıntı: musAKka Kavga çıkarayım dedim de olmadı sanırım. o güzel yüreğinle zor birazAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orjinalden alıntı: musAKka Kavga çıkarayım dedim de olmadı sanırım. o güzel yüreğinle zor birazAlıntıları Göster tamam ya gelmeyin üstüme atarım kendimi camdan yukarı
quote:Orijinalden alıntı: musAKkaEski ya da yeni, ne fark eder? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: musAKka Eski ya da yeni, ne fark eder? yenilerde pek bi iş yok.. eskiden ne güzel musakka harekatı.. git filan vardı hatırlarmısın komodorum
quote:Orijinalden alıntı: greenhelltamam ya gelmeyin üstüme atarım kendimi camdan yukarı Alıntıları Göster hoşgeldin
quote:Orijinalden alıntı: greenhelltamam ya gelmeyin üstüme atarım kendimi camdan yukarı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: greenhell tamam ya gelmeyin üstüme atarım kendimi camdan yukarı hala bekliyoruz.
quote:Orijinalden alıntı: coyjonquilquote:Orjinalden alıntı: greenhell tamam ya gelmeyin üstüme atarım kendimi camdan yukarı hala bekliyoruz. Alıntıları Göster atlasamda ölmemki, sakat kalırım başınıza bela olurum
quote:Orijinalden alıntı: greenhellatlasamda ölmemki, sakat kalırım başınıza bela olurum Alıntıları Göster Aman kalsın ondan sonra vicdanımın ucu sızlayacak