quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: egzantirig burdayım Eksik kal. kalmam Sigaranın külünü sağa sola düşürme, yakma ortalığı...
quote:Orjinalden alıntı: etusch quote:Orjinalden alıntı: evimshop eskiler hurdaya kanun çıktı ona göre Benim Pm olayı ne olacak ? pm nide al git.
quote:Orjinalden alıntı: evimshop quote:Orjinalden alıntı: etusch quote:Orjinalden alıntı: evimshop eskiler hurdaya kanun çıktı ona göre Benim Pm olayı ne olacak ? pm nide al git. Bir ingiliz deyişi vardır "no way in hell" şeklinde./>/>/>/>
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig evimshop bu niki cok aradınmı yaf anlam veremiom nikine @Etusch Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana yüz katını versin.
quote:Orjinalden alıntı: evimshop quote:Orjinalden alıntı: egzantirig evimshop bu niki cok aradınmı yaf anlam veremiom nikine @Etusch Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana yüz katını versin. Reklam Yapıyo
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig evimshop bu niki cok aradınmı yaf anlam veremiom nikine Ben de nikimi değiştirip "camiden_adidas_çaldım_bol_geldi" yapıcam... nasıl? Hiç demiyorsun eksa, bir saattir aynı şarkıyı dinliyormuşum, insan bir uyarır be.
quote:Orjinalden alıntı: evimshop quote:Orjinalden alıntı: egzantirig evimshop bu niki cok aradınmı yaf anlam veremiom nikine @Etusch Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana yüz katını versin. Sen bu duayı beş dk sonra bi daha et bi zahmet, ben o ara bişiler düşüncem. Amin /> Seni takdir ettiğimi söylemiştim. Hem de takdirden başlayıp 2, 3 rakamlarına bile ulaşmıştık.
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: egzantirig evimshop bu niki cok aradınmı yaf anlam veremiom nikine Ben de nikimi değiştirip "camiden_adidas_çaldım_bol_geldi" yapıcam... nasıl? Hiç demiyorsun eksa, bir saattir aynı şarkıyı dinliyormuşum, insan bir uyarır be. demek ki dinlemiyormuşsun,aklın nerelerdeydi kim bilir ne kızıyon kızcağıza.
quote:Orjinalden alıntı: denizkabuğu quote:Orjinalden alıntı: evimshop quote:Orjinalden alıntı: egzantirig evimshop bu niki cok aradınmı yaf anlam veremiom nikine @Etusch Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana yüz katını versin. Reklam Yapıyo gereksizler tam reklam yapılacak yer muhabbet desek buna. zaten değştirecem niki,tavsiyelerinizi beklerim. @€tusch,sevgili kardeşim Allah tuttuğunu altın eylesin.
quote:Orjinalden alıntı: evimshop @€tusch,sevgili kardeşim Allah tuttuğunu altın eylesin. Âmin, emain.