quote:Orjinalden alıntı: egzantirig baytar ne bilim aynı şarkıyı dinledigimi forumda yazmıo msn nemdede yoksun benim msn'im yok ki.
quote:Orjinalden alıntı: _elanur_ biri sormayacak sandım piley,sen misin laaa ses ver lem blokladın sonra çizildin gittin buralardasındır yine sen
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: _elanur_ biri sormayacak sandım piley,sen misin laaa ses ver lem blokladın sonra çizildin gittin buralardasındır yine sen
quote:Orjinalden alıntı: krm-iks quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: _elanur_ biri sormayacak sandım piley,sen misin laaa ses ver lem blokladın sonra çizildin gittin buralardasındır yine sen bak yine sinirledircek ne kasıyon bu kadar ya
quote:Orijinalden alıntı: hett quote:Orijinalden alıntı: combata aa combata yaa burlardan gideli okulu bitirdim askere gittim geldim felan melan işte=))
quote:Orijinalden alıntı: combata quote:Orijinalden alıntı: hett quote:Orijinalden alıntı: combata aa combata yaa burlardan gideli okulu bitirdim askere gittim geldim felan melan işte=)) aynen ben de gittim geldim.. kaç gittin sen 327 ? 329?