öslemişim forumu ama üniversite öğrencisinden öğretmen olarak foruma dönüş güszel olsa gerek. Tüm arkadaşlarımı selamlarım..İlk geldiğim gün aynı anda 5 topic açtım die bütün millet başıma yüklenmişti neydi ogünler...
tanımıyorum ama hoşgeldin
Özlettin kendini Aliydi sanırım ismin hemşo
Ben kimmiyim ? ®ush
Ben hayal meyal hatırlıyor gibiyim evet evet sensin o.. Foruma ilk üye olduğum zamanlar vardın sanırım.
ben eskimiyim
aha bende tanıdımhoşgeldin hocam
Kendimi bayağı eski hissettim doğrusu
Bi nakka vardı yaşıyo mu hala o ?
kardeş , eskilerden kim kaldı demişsin ama sen pek eski değilsin ki
quote:
Orjinalden alıntı: universty
Bi nakka vardı yaşıyo mu hala o ?
Nakka konu dışındaki misyonunu tamamladı jubile yaptı, şu an kültür-bilime takılıyor sanırım.. Yakında konu dışına dönerse entel versiyonu ile karşılaşabiliriz..
quote:
Orjinalden alıntı: overlord
kardeş , eskilerden kim kaldı demişsin ama sen pek eski değilsin ki
Toplam 180548 üye kayıt olup diyor forumda 40000 de az rakam değil yani..
hoşgeldin hocam
walla çok kan kaybı oldu, ben özellikle soyturk, hussoloji, kamilowen gibi hoş sohbetleri göremediğim için üzülüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Baron17
hoşgeldin hocam
walla çok kan kaybı oldu, ben özellikle soyturk, hussoloji, kamilowen gibi hoş sohbetleri göremediğim için üzülüyorum
Bazı insanların yokluğu gerçekten de belli oluyor halısın..Hb arkadaslar bu arada..
quote:
Orjinalden alıntı: Tetikci
Özlettin kendini Aliydi sanırım ismin hemşo
Ben kimmiyim ? ®ush
niye ismini değiştirdin ??
quote:
Orjinalden alıntı: Baron17
hoşgeldin hocam
+1
Ama bence en en en büyük eksi C_C dir.onun yerini hiç kimse dolduracağını sanmıyorum
Demekki biz forumun dedelerindeniz...
quote:
Orjinalden alıntı: Be®k
aha bende tanıdımhoşgeldin hocam
Berk ne ediyon bakıım.
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
Demekki biz forumun dedelerindeniz...
Dedesini bilmem de siz baya bi eskisiniz hani şirinlerde var ya şirin dede...
quote:
öslemişim forumu ama üniversite öğrencisinden öğretmen olarak foruma dönüş güszel olsa gerek. Tüm arkadaşlarımı selamlarım..İlk geldiğim gün aynı anda 5 topic açtım die bütün millet başıma yüklenmişti neydi ogünler...
branş ne hocam senin?
quote:
Orjinalden alıntı: crow
quote:
branş ne hocam senin?
Bilgisayar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme