Şimdi Ara

Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
17.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasi unutulur? E39 bmw 5 serisi =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterse 30 yıl geçsin. bu araç tasarım mucizesidir benim gözümde.

Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 6 Mart 2013; 22:18:52 >
  • Yine geçen yolda gördüğüm bir model daha 1980 Jetta. sahibinden.com'da hala ilk sahibinden diye ilanlar var. Gerçekten hastaları var bu arabanında. Tabi o yıllarda bu arabaları almak çok daha pahalıdır buyuk ihtimalle..

• W124 yıllanmış şarap gibi geliyor bana. Özellikle CE modelleri
    300 CE 24 bulsam da alsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrin

Nasi unutulur? E39 bmw 5 serisi =)

İyi hatırlattınız 92 model 5.20'lerde çok var halen trafikte. Özellikle de o 2 litre 150 beygir motorlarına hastayım. O yıllarda yapılan en güçlü motorlardan biri. Sizin resmini koydugunuz 96 model e39'lar zaten efsane olacak cunku bmw'nun en parlak motor ve kasası o araçta. Sanırım bi 30 yıl geçsede eskimeyecek onlarda kendini kanıtladı.

İşte buda benden gelsin 90 model 5.20i

• quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

200 e

Resmini koymazsak olmaz şimdi tam bir efsanedir oda..

Özellikle de o süspansiyonu hiç eskimez, rakipsiz... Şu jantlara da hastayım bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: nilobramlin

Citroenler kalmadı arkadaslar trafikte eski olarak bitek peugeot 405 görurdum bikaç sene önce onlarda artık tedahulden kalktı sanırım hiç görmuyorum. Citroenler hele hiç yok hurda arac indiriminde toptan verip kurtuldular sanırım sahipleri.

evimin sokağında saxo ve bx var be:) antalya'dayım üstelik. bx sahibi yazları gelen bir abimiz, başka bir aracı daha varmış, ama sırf uzun yolda kullanmak için bx'i tutuyormuş.
  • quote:

Trafikte giderken halen bisuru 20 yaş üstü otomobil görüyorum. Bu arabalar hiç eskimiyor mu? Hala orjinal olanları bile var. Her gördüğümde gıptayla bakıyorum bunlara

En sık gördüklerim arasında başı Corolla çekiyor. Tabi üretildigi yıllarda çok satan bir araba. Komsumda da var ve hala orjinal. Forumda kullanıcılar var mı? Bu arabalar 20 yaş üstünde ve masraf çıkartmıyorlar mı? Binmek kullanmak zor olmuyor mu? Çürümüyor mu arkadaş bunlar ne güzel arabalar...

Hocam şu aracın krank mili orjinalini 400-500 TL idi... Hesap et :) Ve masraf çıkarmıyorlar ... Japon olduklarından mıdır nedir bilmiyorum :)

Corollanın bu modelleri, mazda nın 626 ları, zaten aynı köşeli tip genelde, bu araçların maşallahı var...

Hele şu anda bulunduğum bölgede abartmıyorum köşe başında mazda 626 var :D Çok enteresan geldi bana :))

• 90 Mazda 626, 90 Mitsubishi Lancer, Renault 21, MB W124, Mazda 323F, 90 Honda Accord gözümde hiç eskimeyecek arabalar.
  •  Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller
  • valla eskimeyen deyince mercedes, bmw, mazda 626 birde toyota, bu araçlar her daim varlar, üstelik hala diriler.
  • Konu 20 yaş üstüyse 2 kralda burda. Honda crx ve ef civic

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Citroenler kalmadı arkadaslar trafikte eski olarak bitek peugeot 405 görurdum bikaç sene önce onlarda artık tedahulden kalktı sanırım hiç görmuyorum. Citroenler hele hiç yok hurda arac indiriminde toptan verip kurtuldular sanırım sahipleri.

evimin sokağında saxo ve bx var be:) antalya'dayım üstelik. bx sahibi yazları gelen bir abimiz, başka bir aracı daha varmış, ama sırf uzun yolda kullanmak için bx'i tutuyormuş.

bx'leri pek bilmiyorum ama su renault concorde ve menager serisi var ya onlar çok masraf çıkartıyorlar direk hurdalık araçlardı resmen. Citroen ve Peugeot ben bi turlu göremedim Ankarada. Sizin gördugunuz çok temiz bakılmış istisna bir modeldir bence. Öyle arabalarda oluyor ama motor arıza çıkardımı adamın anasını aglatırlar gibime geliyor. Ama ben cocukken hatırlıyorum o citroeni citroen yapan 3 tekerlek üzerinde giden aracları vardı efsaneydi onlar. Bir de Peugeot'un 504 modeli aklıma geldi onlarda paris dakar rallisini bile geçmişlerdi ve oldukça saglam bir arabadır. Motoru yaptırıp kullanan görmüştüm geçen yıl 5 bin tlye satılıga cıkarmıstı... Ama nerde o seksenlerin peugeotları citroenleri.. Gerçekten guzel arabalardı

• W124
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Konu 20 yaş üstüyse 2 kralda burda. Honda crx ve ef civic

Honda, Mazda ve Toyotaya girince bütün modelleri koyacaz gibime geliyor :D

Bir de Honda Accord vardı 90 model. Adamın biri hiç arıza yapmadan 1.6 milyon km boyunca kullanmıştı Amerika'da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Konu 20 yaş üstüyse 2 kralda burda. Honda crx ve ef civic

Honda, Mazda ve Toyotaya girince bütün modelleri koyacaz gibime geliyor :D

Bir de Honda Accord vardı 90 model. Adamın biri hiç arıza yapmadan 1.6 milyon km boyunca kullanmıştı Amerika'da

adama odul olarak 2012 accord vermıstı honda amerıka. Hondanın çok aracı var oyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

..

Eski BMW'ların uzay kasa dedikleri teknolojisi çok güzel sanırım 92 model ve sonrası.. aracın dış kaportası çok saglam kalıyor yıllarca bozulmuyor eskimiyor ancak motor arızaları ocagına incir agacı dikiyor insanların. Son zamanlarda trafikte çok azaldılar malesef.. keşke japon motorları gibi uzun ömurlu arıza cıkarmayan motorlar yapabilseler de trafikte daha cok görebilsek

bende bu işi anlamıyorum onca para veriliyor onca kaliteden bahsediliyor bmw deniliyor ama motor çabuk bitiyor nasıl oluyor bu iş? aklım almıyor? bmw yahu bu boru değilki nasıl olurda üstün alman teknolojisi ürünü bmw motoru sıradan bi araba motoru kadar dayanıklı olamaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: greencher

quote:

Trafikte giderken halen bisuru 20 yaş üstü otomobil görüyorum. Bu arabalar hiç eskimiyor mu? Hala orjinal olanları bile var. Her gördüğümde gıptayla bakıyorum bunlara

En sık gördüklerim arasında başı Corolla çekiyor. Tabi üretildigi yıllarda çok satan bir araba. Komsumda da var ve hala orjinal. Forumda kullanıcılar var mı? Bu arabalar 20 yaş üstünde ve masraf çıkartmıyorlar mı? Binmek kullanmak zor olmuyor mu? Çürümüyor mu arkadaş bunlar ne güzel arabalar...

Hocam şu aracın krank mili orjinalini 400-500 TL idi... Hesap et :) Ve masraf çıkarmıyorlar ... Japon olduklarından mıdır nedir bilmiyorum :)

Corollanın bu modelleri, mazda nın 626 ları, zaten aynı köşeli tip genelde, bu araçların maşallahı var...

Hele şu anda bulunduğum bölgede abartmıyorum köşe başında mazda 626 var :D Çok enteresan geldi bana :))

Ben sana bir tuyo vereyim. O mazda 626'yı bir kere sür hayatımda ilk kez böyle bişey kullandım dersin. Digerleri arabaysa bu ne dersin Millet kelime bulamıyor o mazdalara. Makam arabası diyorlar, yer ucagı diyorlar vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

stw olandan vardı. halen özlerim kendisini

• Mazda MX-5
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.