Şimdi Ara

Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
17.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt kaza yapınca 3'e 5'e ayrılan şahinler, 124'ler var onları unuttuk
  • Bir vtec canavarı daha

90 model Honda Integra Motoru hala sıfır arabalara toz yutturuyor

Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Orijinalden alıntı: nilobramlin

quote:

quote:

quote:

93 model otomatik toyota coronamız var, masraf yok. konfor iyi, tip olarak bu son çıkan kasalar hariç pekçok kasadan iyi. özellikle arkadan.

Toyota Coronalarda bol miktarda var trafikte. Say say bitmiyor hocam bu japonlar. Helal olsun adamlara

93 öncesi model koyduğunuz fotoğraf, bendeki 93ten sonraki kasa. dediğiniz gibi helal olsun, bu model japonyadan ithal edilmiş, kasada çürük hiç yok. e 20 yaşın verdiği tavanda güneş yanığı hariç kusurda kalmıyor dolayısıyla.

Valla hocam verilen her kurusa deger bu arabalar. Motorları zaten masraf cıkartmıyor, rektefiye yaptıranlar değişen bişey olmadı diyorlar. Böyle bir araba alıp alt takıma 750 Tl, döşemelere 750 Tl harcasanız alın size sıfır araba. Birçok sıfır arabadan bile daha güçlü motorları var zaten. Sıfır araba alıp kaskoya verceğiniz paradır ya 1500 TL. + bu arabalardaki surus zevki zaten ayrı bir olay.. d sınıfına girdiğiniz anda bagımsız süspansiyonlar arka kısımda standart hale gelmiş taa o yıllarda bile

döşemelerde ilk günki gibi hocam benim araç için konuşayım, yanlızca şoför koltuğunun sol bel tarafında kesici bir aletle yapılmış kesik var. döşemeler gri tonlu ve kalın kadife gibi bir kumas, leke tutmuyor. orjinal koltuk döşemesi bu.
    1500 e boya yaptırıp kullanmayı düşünüyorum.

motor 0-100 e 8.9 sn de ulaşıyor teknik verilere göre, youtube videolarında dahada hızlı olduğu görünüyor. dediğiniz gibi günümüz motorlarından aşağı kalır yanı yok. kimse demez 93 model. konfor muazzam

Sizinki kaç km'ye geldi? Motorsilk kullandınız mı hiç tavsiye ederim, motor sıfır gibi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

isterse 30 yıl geçsin. bu araç tasarım mucizesidir benim gözümde.

mükemmel bu kasalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Drift makinesi 88 Nissan 200 SX. Hala orjinalleri trafikte ve hala o eski arabalara turbo taktırıp modifiye edip 500 bg'e ulaştıranlar var. Ne kadar saglam ve sorunsuz mekanik alt yapıları oldugunu kanıtlayan araçlardan

• 93 model vectra A 2.0 az mı emek verdi bize...
  • 86 Suzuki Alto yine eskimeyen modellerden

•  Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller

• 1.5 yıl önce sattığım 90 model w 124 200 e

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

93 model vectra A 2.0 az mı emek verdi bize...

O yıllar almanyada opel vw rekabeti olan yıllar. Vectra saglammış hala trafikte birçogu

OPEL ASTRA CD
    ASTRANIN KRALI
     Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYSERS0ZE -- 7 Mart 2013; 11:23:42 >

• 90 yilinda uretilip 94 yilinda trafige cikmis olan opel vectra cd modeli bir arabamiz vardi.Hayret konuya kimse koymamis.2.0 motruyla azman gibi yola yapisirdi.Bilgisayar ile bağlanilabilen bir arabaydi.Yere cok sağlam basardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Reyftn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

200 e

Resmini koymazsak olmaz şimdi tam bir efsanedir oda..

Özellikle de o süspansiyonu hiç eskimez, rakipsiz... Şu jantlara da hastayım bu arada

Koyduğunuz araç 500E bu arada. Porsche ile ortak üretim. Bilginiz olsun.

motor ortak kasa w124 amg

• birisi eskimeyen araba mı dedi?

buyrun efenim:

• Bmw e30-e34-e36 halen eskimedi gözümde,yasim 27 ama gonlum eskilerde.. Yeni bmw lere bastılar teknolojiyi ama saf surus ruhunu katamadilar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

93 model otomatik toyota coronamız var, masraf yok. konfor iyi, tip olarak bu son çıkan kasalar hariç pekçok kasadan iyi. özellikle arkadan.

Toyota Coronalarda bol miktarda var trafikte. Say say bitmiyor hocam bu japonlar. Helal olsun adamlara

93 öncesi model koyduğunuz fotoğraf, bendeki 93ten sonraki kasa. dediğiniz gibi helal olsun, bu model japonyadan ithal edilmiş, kasada çürük hiç yok. e 20 yaşın verdiği tavanda güneş yanığı hariç kusurda kalmıyor dolayısıyla.

Valla hocam verilen her kurusa deger bu arabalar. Motorları zaten masraf cıkartmıyor, rektefiye yaptıranlar değişen bişey olmadı diyorlar. Böyle bir araba alıp alt takıma 750 Tl, döşemelere 750 Tl harcasanız alın size sıfır araba. Birçok sıfır arabadan bile daha güçlü motorları var zaten. Sıfır araba alıp kaskoya verceğiniz paradır ya 1500 TL. + bu arabalardaki surus zevki zaten ayrı bir olay.. d sınıfına girdiğiniz anda bagımsız süspansiyonlar arka kısımda standart hale gelmiş taa o yıllarda bile

döşemelerde ilk günki gibi hocam benim araç için konuşayım, yanlızca şoför koltuğunun sol bel tarafında kesici bir aletle yapılmış kesik var. döşemeler gri tonlu ve kalın kadife gibi bir kumas, leke tutmuyor. orjinal koltuk döşemesi bu.
    1500 e boya yaptırıp kullanmayı düşünüyorum.

motor 0-100 e 8.9 sn de ulaşıyor teknik verilere göre, youtube videolarında dahada hızlı olduğu görünüyor. dediğiniz gibi günümüz motorlarından aşağı kalır yanı yok. kimse demez 93 model. konfor muazzam

Sizinki kaç km'ye geldi? Motorsilk kullandınız mı hiç tavsiye ederim, motor sıfır gibi oluyor

250 binde, kullanmadım, emin olamadım iyi gelecek diye batırmasın sonra bizi? şuan sorunsuz zaten, ihtiyaç duymadım.

ama yakıt tüketimini azaltıyorsa denerim

• quote:

Söze gerek bırakmayan bir model daha. 92 model Gözleri açılan mazda 323f. Spor suspansiyonuyla harika bir sürüş zevki veriyor.. Yine eskimeyen modellerden

Bende tam bunu arıyordum.
  • japon ve alman araçları var hep listede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

birisi eskimeyen araba mı dedi?

o eski s serileri hiç yok trafikte. Motorları çok arıza çıkartıyor ve astronomik rakamlar harcıyorsunuz arabaya. Takıt tuketimi de cabası...
    1996 Model Mercedes S500 Long

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HUNTER. -- 7 Mart 2013; 12:58:59 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.