Şimdi Ara

Eskinin peynirini arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu doğru yerde mi açtım bilemedim. Bu eskiden marketlerde,bakkallarda sıkça gördüğümüz beyaz peynir ama böyle delikleri, çukurları olan peynirden arıyorum. Kestiğinde yapış yapış olmayan, sütun halinde kıvamlıca tek parça olanlardan değil yani. Ankara'da yaşıyorum, nereden temin edebilirim var mı bildiğiniz satın alacağım bir yer?

• tom ve jerry deki delikli peyniri arıyosan onun cinsi gravyerdir dostum sen başka bişey diyosun sanırım ama neyse sana up olsun
  • yok, onu biliyorum. resimle göstersem daha iyi olur, şunun gibi olan, yapış yapış sünmeyen,cıvık olmayan lezzetli bir beyaz peynir arıyorum.

Eskinin peynirini arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 10 Haziran 2015; 9:45:17 >
  • Eskiden yörsan 'ın peyniri öyleydi ama onlarda bozdu. Bim de dostun teneke peyniri var, ona bir bak istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eskiden dost alırdım bimden ama sonradan onlar da bozdular. Şimdi nasıl bilmiyorum.
  • Sert Ezine peynirini diyorsun sen
  • süzme beyaz peynir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peynir derseniz bahsettiğiniz peynir olarak sert tamyağlı salamura peynir yemelisiniz. normalde ezine peyniri bunun bariz bilinen ürünüdür. aslında ezine keçi sütünden yapılmalıdır. yanlız keçi sütü az ve değerli oıldugu için genelde firmalar inek sütünü karıştırarak ezine keçi diye satmakta. tadı fena değil ama %100 keçi sütüyle yapılmış tadda yok.. ayrıca damak tadı insanlara alışılagelmişin dışında oldugu için çok agır geliyor. kokusu falan rahatsız edebiliyor. hatta şimndilerde ezine inek diye ürünlerde satıyorlar. ben cok marka ürün almıyorum . bazı mandıralar var kütahyada oralardan güze ürünler alıp tüketebiliyorum..

sizde bazı firmaların ürünlerini deneyip alabilirisniz. yanlız dediğim gibi temiz bilenen mandıralardan almanızı tavsiye ederim .. ankara için bilidiğim biyer maalesef yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.