Şimdi Ara

ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up wp de kuruldu
  • up

• bir mok anlamadım kayıt işlerinden
  • Ayynen ben de anlamadım, nasıl oluyor biri açıklayabilir mi öğrenmiş olan varsa

• Bncede

• Eczacılık
  • qazakboerue kullanıcısına yanıt
    hocam numaranı arkadaşa pm atta senide alsın gruba bende ecz. tayım

• Up

• G.U.Y kullanıcısına yanıt
    e kayıt işlemi e devlet üzerinden gayet basit bir şekilde yapılıyor hocam. zaten detaylı anlatım sitede mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y4hudi

Pilotaj ingilizce

en büyük hayalim,umarım bir sene kalmama değecek.Okul puanım 2k geri düşürüyor o yüzden en kötü 5kda olmam lazım hayvan gibi yükleniyorum sorulara
  • e kayıt yaptırdıgımızda 15-19 ağustos tarihleri arasında okula gitmemize gerek yok mu simdi kafam cok karıstı bilen biri iyice anlatabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 711

e kayıt yaptırdıgımızda 15-19 ağustos tarihleri arasında okula gitmemize gerek yok mu simdi kafam cok karıstı bilen biri iyice anlatabilir mi ?

E kayıtı normal kayıt tarihinde okula gidemeyecek öğrenciler yapıyor.e kayıt yapıp okul başladığında eksik evrakları götürüyosun bu kadar

• Hukuk fakültesi:)

• Beyler e kayıt yaptım. Üniversite işleri için şuraya giriş yapmamız gerekiyor galiba:https://ogr.anadolu.edu.tr. Var mı girebilen veya bilgisi olan?
    Halloldu beyler 1 2 saat geç düşüyor sisteme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Kitap -- 12 Ağustos 2016; 16:14:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

Beyler e kayıt yaptım. Üniversite işleri için şuraya giriş yapmamız gerekiyor galiba:https://ogr.anadolu.edu.tr. Var mı girebilen veya bilgisi olan?

Yeni kayıt işlemleri sayfasına giriş bilgileri bulunamadı. Öğrenci işlerinize bildiriniz. yazıyor ya , aradım şuan sistem tam açılmadı dedi bu sitede napıcaz ayrıca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

Beyler e kayıt yaptım. Üniversite işleri için şuraya giriş yapmamız gerekiyor galiba:https://ogr.anadolu.edu.tr. Var mı girebilen veya bilgisi olan?

Yeni kayıt işlemleri sayfasına giriş bilgileri bulunamadı. Öğrenci işlerinize bildiriniz. yazıyor ya , aradım şuan sistem tam açılmadı dedi bu sitede napıcaz ayrıca?

Googledan baktim gecen senede ilk boyleymis sonra duzelmis. Normal kayit tarihinde orasi aktif hale gelir diye dusunuyorum.

• İngilizce İktisat
  • Up

• Okeanos808 kullanıcısına yanıt
    üni. nosunu aldınız mı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.