Şimdi Ara

Eskişehir'de okuyacaklar içeri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar :) İki güzide okuldan herhangi birini kazanıp Eskişehir bileti kaptınız. İşin açıkçası efsanevi soğuğuna ve bazen rahatsız edici uçak gürültüsüne rağmen anadoluda gidebileceğiniz en güzel şehre geldiniz. ben yaklaşık bir buçuk yıldır buradayım ve söylemem gereken ilk şey sakın ama sakın ilk dönemden hızlı yaşamaya başlamayın yoksa benim gibi ilk dönemden devamsızlıktan kalıp yeniden hazırlık okumak zorunda kalabilirsiniz. Bilmem kaç yıl buradasınız zaten yavaş yavaş güzel güzel üniversite hayatınızı yaya yaya yaşayın. Burası gerek sosyal ortamı gerek hoş mekanları gerek duyarlı muhalif öğrenci profili ile sizi kendine aşık edebilecek bir şehir. Kayıt günü anadolu ve osmangazi için çıkarılan ücretsiz posta standlarıyla ben de orada olacağım eğer yalnız geliyorsanız ya da Eskişehir hakkında merak ettiğiniz herhangi birşey olursa hatta çay içecek bir yer bile arıyorsanız bekliyo olucam :) Bunun dışında önden soracağınız herhangi bir şey olursa yine buradan ulaşabilirsiniz. Mesaj atarsanız link de verebilirim :) Tekrar ''aşk-ı şehir''e hoşgeldiniz :)

• Uza çöp insan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimcat kullanıcısına yanıt
    5 yıldır eskişehirdeyim burdaki çoğu arkadaşlıklar insanı kötü yola sürükleyecek olan arkadaşlıklar tamam öğrenci şehri ama insanlarına sıcak değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadiGıv

Uza çöp insan

Çöp insan ne be! bari daha iyi bi hakaret bul dostum. En azından seviyeni göster, özelden yazan arkadaşlara teşekkürler ben sadece dersler başlamadan yeni gelen arkadaşlara ön oryantasyon benzeri birşey yapmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

5 yıldır eskişehirdeyim burdaki çoğu arkadaşlıklar insanı kötü yola sürükleyecek olan arkadaşlıklar tamam öğrenci şehri ama insanlarına sıcak değilim..

Hocam 1 yılda yaşamadığım şey kalmadı hepsi ufak tefek tecrübe oldu, insanları çok hoşuma gidiyor benim tabi 5 yıl sonra ne olur bilmiyorum.
  • selimcat kullanıcısına yanıt
    Uza çöpten insan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.