Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'DEKİ OTOGAZ/AKARYAKIT/MARKET FIRSATLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
27
Favori
22.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YnsTz

Mazot fiyatlarini da eklerseniz iyi olur.
    güncel olsun Taşıyıcılar kooperatifi mogaz 2,39
  • Özdilekte Pepsi 1lt çeşitleri 1 tl. bence çok iyi fiyat. Lütfen kola çok zararlı geyiklerine girmeyelim tercih meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibolee82

Özdilekte Pepsi 1lt çeşitleri 1 tl. bence çok iyi fiyat. Lütfen kola çok zararlı geyiklerine girmeyelim tercih meselesi.
    2.20 civarı otogaz satan yer yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

2.20 civarı otogaz satan yer yok mu acaba?

eskişehirde şu an en ucuz 2,30 ..bp sanayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnick -- 16 Kasım 2014; 23:02:50 >
  • sanayi karşısı bp 2.30 du 4-5 gün önce doldurdum...son durum nedir bilmiyorum.....
  • Bir türlü indirmediler fiyatları.Ben kurban bayramı dönüşü 25kuruş indirim olmadan önce yani Ankara'da 2.35ten depoyu fulleyip gelmiştim. Ama büyükşehirle farkediyor tabi. Eskişehir'de de 2.20lere düşmeli bence.

• quote:

Bir türlü indirmediler fiyatları.Ben kurban bayramı dönüşü 25kuruş indirim olmadan önce yani Ankara'da 2.35ten depoyu fulleyip gelmiştim. Ama büyükşehirle farkediyor tabi. Eskişehir'de de 2.20lere düşmeli bence.

eskişehir piyasasına lukoıl girmeseydi düşmezdi. 3.13 den gaz aldığımı unutmadım. bugünlere şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonnick

quote:

Bir türlü indirmediler fiyatları.Ben kurban bayramı dönüşü 25kuruş indirim olmadan önce yani Ankara'da 2.35ten depoyu fulleyip gelmiştim. Ama büyükşehirle farkediyor tabi. Eskişehir'de de 2.20lere düşmeli bence.

eskişehir piyasasına lukoıl girmeseydi düşmezdi. 3.13 den gaz aldığımı unutmadım. bugünlere şükür

Alıntıları Göster
    Ben de mouselara bakıyordum bugüm kafama göre bulamadım netten alacağım herhalde ama touch mouse arayan ve almak isteyenler için Bimeks'de indirim var.

Vatanda 99 TL Media marktta 149 TL Bimekste 49 TL

mouse bu;

Çoğu üründe bu üç markette aşırı derecede fiyat oynaması var. Üçü de reklamlarında en ucuz en ucuz diyor mağza fiyatlarına bakıyorsun aptal saptal fiyatlar var. Bir keresinde Media Markt'da çalışan ile konuşmuştum nette şöyle fiyat sizde böyle deyince bana; " aynı şehirdeki market fiyatları baz alınarak biz de en ucuz fiyat belirleniyor net ortamı ayrı " demişti. Eee aynı şehirdeki mağzalar işte net ortamı da değil

Mouse almak isterseniz Eskişehirdeki teknosalar da adam gibi çeşit yok zahmet edip gitmeyin bile

Şu konuda benzin kullanan tek ben miyim ya
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ben de mouselara bakıyordum bugüm kafama göre bulamadım netten alacağım herhalde ama touch mouse arayan ve almak isteyenler için Bimeks'de indirim var.

Vatanda 99 TL Media marktta 149 TL Bimekste 49 TL

mouse bu;

Çoğu üründe bu üç markette aşırı derecede fiyat oynaması var. Üçü de reklamlarında en ucuz en ucuz diyor mağza fiyatlarına bakıyorsun aptal saptal fiyatlar var. Bir keresinde Media Markt'da çalışan ile konuşmuştum nette şöyle fiyat sizde böyle deyince bana; " aynı şehirdeki market fiyatları baz alınarak biz de en ucuz fiyat belirleniyor net ortamı ayrı " demişti. Eee aynı şehirdeki mağzalar işte net ortamı da değil

Mouse almak isterseniz Eskişehirdeki teknosalar da adam gibi çeşit yok zahmet edip gitmeyin bile

Şu konuda benzin kullanan tek ben miyim ya

Alıntıları Göster
    Marketler içinde yine de Simge genel olarak iyi..
    bazen migros un kampanyaları oluyor çok iiy
    çay aldım en son 1 kg ramazan çayı 11.50 çağdaş markette
    bu arada çay çok zamlanmış 18-19 lira olmuş neredeyse migros ta :(

• 2.08 lt fiyatı ile Kozyatağı opette fullediğim depoma eskisehir opetten 2.52 lt fiyattan 50 TL lik lpg koymak hiç keyifli değildi

• Bu eskişehir de lpg neden cok pahali?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarın A101 marketlerde oto bakım seti (buğu önleyici-yağmur kaydırıcı-buz çözücü-buz kazıyıcı-uygulama bezi)= 7.95 TL.
    Antifirizli cam suyu 5 Litre= 4.5 TL.
    Antifiriz 3 Litre= 10.95 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: mch26

Arkadaşlar yarın A101 marketlerde oto bakım seti (buğu önleyici-yağmur kaydırıcı-buz çözücü-buz kazıyıcı-uygulama bezi)= 7.95 TL.
    Antifirizli cam suyu 5 Litre= 4.5 TL.
    Antifiriz 3 Litre= 10.95 TL
    babamların eve yakın, kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu için tepebaşı Opet'ten alırım her Eskişehir'e gelişimde. yine de Ankara'daki fiyatları yakalayamıyorlar. Bi ara Tepebaşı opet Salı ve Cumartesi günleri ekstra indirim yapıyordu. Hala öyle mi bilmiyorum...
  • Özdilek'te Teno Ultra 32'li çift katlı tuvalet kağıdı 9.90 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: schero

Özdilek'te Teno Ultra 32'li çift katlı tuvalet kağıdı 9.90 tl.
    özdilekte doğadan 1 kg çay 10,90 tl..
  • Bp lpg hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bugun 50 liralik aldim ki onceden de depoda 20 liralik vardi cabuk azaldi gibime geliyor. 120 km sehirler arasi yolda koklatarak surmeye calistim. Yoksa gösterge mi hatali?

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Bp lpg hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bugun 50 liralik aldim ki onceden de depoda 20 liralik vardi cabuk azaldi gibime geliyor. 120 km sehirler arasi yolda koklatarak surmeye calistim. Yoksa gösterge mi hatali?

bp ile ilgili şöyle tecrubem var. sarar bp sanayi karşısı ile baksan önü bp arasında biraz fark var. km açısından.. belkide ben farklı kullandım. lukoil ve moil den alıyorum. hep aynı. 29 lt gaz 260-290 km yol yapıyorum..opel corsa 1.4
  • Gecen shell den 20 liralik aldim. Bp de ucuz diye. Bp den ise ertesi gun 50 liralik aldim. Ancak depo full iken. Sehirlerarasi 130 km yaptim. Yarisi bitti gözüküyor. Bu normal mi? Depo 40 litrelik.

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Işıklara bakmayın. Gaz bitsin öyle görün.

• Tamam hocam. Yani sizce bir sıkıntı var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.