Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha bide belediyeler izin vermio bizim chp her bokumun kazisina karsi burda sirf bu yuzden superonline fiber doseyemedi ama yollari bi gor delik desik suzgec gibi duzeltin dedinde gecistirorlar bizimi kopariyolar anlamadim oy zamani geldimi atar tutar eyy halkim efeler eyyy soyleyiz boyleyiz ;))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskibağlarda geçen var mı superonline' a ? sokağa falan döşediler ama binaya gelmedi daha güya nisan ayında gelecekti hiç gelen giden olmadı. almak istediğim kampanyanın son katılım tarihi 1 haziran ayrıca hazirandan sonra ttnet taahhütüm bitiyor umarım mayıs ayı içerisinde gelir de geçerim bir an önce.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    hocam eskişehir çok güzel yermiş  Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!!
     Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!!

• apartmana boyle bir kagit birakmislar mhyi arayip bilgi aldim mahallemizde calismalar basalmis 1 2 aya insallah gecicem
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Beyler çalışmalar bitti mi? Yenibağlarda oturuyorum. Üniversite caddesine döşeyip gittiler. Ara sokaklara girmediler. Herhangi bir çalışma olmayacak mı?
  • hocam imza toplayıp basvurun binanıza kadar fiber cekeceklerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliKavasTR

hocam imza toplayıp basvurun binanıza kadar fiber cekeceklerdir

Hocam apartmandaki komşular almazlarsa nolcak. Tek benim bağlatmamla gelceklerini sanmıyorum.
  • Sümer Mahallesi'ne de fiber çekecekler mi? 3 daireden oluşan bir apartmanda oturuyorum sadece ben başvursam sonuç alabilir miyim?

• bende sumer mahallesinde oturuyorum bizim bina 6 daireden olusuyor kapinin onunde kagit buldum ustte attigim.mesajta var cekceker sanirsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeevac

quote:

Orijinalden alıntı: AliKavasTR

hocam imza toplayıp basvurun binanıza kadar fiber cekeceklerdir

Hocam apartmandaki komşular almazlarsa nolcak. Tek benim bağlatmamla gelceklerini sanmıyorum.

hocam bi şekilde ikna ettiniz ettiniz yoksa dediginiz gib sanmıyorum
  • Şuan tahminim ana hattı büyükdereye bağlamaya çalışıyolar öğrenci mahallesi sonuçta ondan sümer mahallesinde çalışmalara başladılar yoksa sanmıyorum 12.000 nüfuslu mahalleye getirceklerini
  • Sazovada gelişme varmi

• Arkadaşlar Anadolu Üniversitesi'ne yakın, tercihen Şirintepe taraflarında, Eczacılık'a yakın bir yerlerde var mı fiber? Eve çıkacağım da, ona göre bakmak istiyorum taşınacağım yere. Hangi mahallelerde ve apartmanlarda var acaba?
  • eskibağlar için geçen sene eylül-ekim dediler gelmedi bu sene başlarında nisan dediler yine gelmedi geçen ay konuştum önümüzdeki günler dediler yine gelmedi sorun ne anlamadım gitti. ttnete mahkum edecekler yine.
  • Sümere döşedilerde ne oldu? Binada daha altyapı yok boşuna yapıldı 2-3 aydır duruyor mobil paketimiz yetmiyor artık.

• Kahramanmaraş' a neden gelmiyor bu firma? Koskoca 1.100.000 milyon nüfusu var gidiyor aydına fiber döşüyor! Kapitalist düzen..

• quote:

Orijinalden alıntı: lite fear

Kahramanmaraş' a neden gelmiyor bu firma? Koskoca 1.100.000 milyon nüfusu var gidiyor aydına fiber döşüyor! Kapitalist düzen..

Öyle malasef Eskişehir dede öğrencilerin olduğu, cidden para kaldirirz dedikleri yerlere döşeyip gittiler. buda %8 i geçmez

• davidoff26 kullanıcısına yanıt
    Superonline mahalleleri kazıp istediği yere kafasına göre fiber döşeyememeli. Sadece kablo kalabalığından başka birşey değil. Yada iss'lere 4.5g operatörlerinde olduğu gibi 8 yıl içinde %96 gibi kapsama zorunluluğu getirilmeli.

• Aldığım saglam kaynak doğrultusunda Eylüle kadar hasan polatkan ve visne evleri taraflarida alt yapı dosenmis olacak arkadaslar👍

• Ayrica Eskisehir'e sol geldiginden beri 7000'e yakin kullaniciya ulaştı. Darısı diger bekleyenlerin başına 👍

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.