Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • batıkent tarafında cs global offensive oynayan varsa ping nasıl oluyor cevap verebilir mi ? Superonline ın fiberini kullananlar cevap verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Wolf -- 30 Aralık 2015; 23:09:05 >

• yenibağlarda bazı binalara apartman içerisine kabloları çektiler. Yetkili kim bunun için bilen var mı ?
  • Eskişehir dağıtım ile görüştüm Tüm eskişehir için düşünüyolarmış zamanla..
  • Yenikente ne zaman gelir acıba ?
  • Belediye tarafından superonline altyapı çalışmaları durduruldu diye söylenti var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradenburg -- 12 Ocak 2016; 4:50:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süreç sıkıntılı işliyor bayağı yavaş kaldılar ama bu durdurmayı gerektirmez para cezası filan versinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 13 Ocak 2016; 7:05:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben tepebaşı bölgesinde sütlüce mh oturuyorum sitede.
    bu mahalleye gelecek mi acaba ? yeşiltepeye gelmiş yukarda okudum hemen altı sütlüce zaten :)

sitedeki oturanlarla anlaşsak gelirmi?
  • yenikent mah asker bloklarina gelmis diger yerlerinede gelicekmi aciba

• zübeyde Hanım caddesine boydan boya fiber çektilerdi 3 ay önce . bakalım oralardan nerelere dağılacak
  • tunalı mah. gelmiştir yani sakarya cad. 2
    apartmana dış bağlantı yapıldı sadece iç tesisat kaldı oda 1-2 güne tamamlanır diye tahmin ediyorum,
    darısı gelmeyenlerin başına:)
  • vişnelik haziran civarı hizmet verilecekmiş ama çok işi var. haziran'dan daha geç bir aya sarkabilirmiş
  • 19 ocakta biz de baglattik bakalim. Uluonder metromarket tarafindayiz.

• Batıkent'te bizim apartmandan umudum olmamasına rağmen gelmiş. Amcaları teyzeleri bile ikna etmişler, helal olsun. :) Birkaç güne kadar bağlayacaklar bakalım. Vişnelik tarafına da en kısa sürede gelir umarım. Özellikle Büyükdere öğrenci mahallesi, öğrenciler gözü kapalı bağlatacaktır fiberi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmangazi tarafına da geliyor. Apartman yöneticisiyle santral için konuşmuşlar. %90 bu iş bitti
  • Bağlarda Şimşek sk. ta oturuyorum binaya kadar geldi hatta kutu koymuşlar içeriye ama kapıya gelen giden olmadı şu güne kadar. Başvuru alımları ne zaman yapılacak bilgisi olan varmı ?
  • Bizim mahalleye gelen giden yok. Umudum da yok zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün batıkentte bağlattık. Speedtest sonucu linkte.

http://www.speedtest.net/my-result/5090536507
  • Sonunda kapımı caldılar. En geç mayısa kadar baglanıyor. Bölge kırmızıtoprak mh.
    Şuan iydunetteyim ve cok memnunum. Bilemedim ne yapacağımı
    Hız konusunda uydunetten cok memnunum. Gerci şuanlık nitro oldugu icin 100mbit.. Ama normaldede cok iyi..
    Bu mesaja eklenen görseller:

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Sonunda kapımı caldılar. En geç mayısa kadar baglanıyor. Bölge kırmızıtoprak mh.
    Şuan iydunetteyim ve cok memnunum. Bilemedim ne yapacağımı
    Hız konusunda uydunetten cok memnunum. Gerci şuanlık nitro oldugu icin 100mbit.. Ama normaldede cok iyi..
    Bu mesaja eklenen görseller:

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!!

çok iyi beklenenden hızlı yapıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.