Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonline fibere gcen arkadaşlara hayırlı olsun... Candır can..
    Ben uydunetten şuan çok memnumum.. Ayda 30 lira gibi komik bir rakama 25mbps yi sonuna kadar alıyorum.. Ps4 ve pc de aktif olarak oynadığım multi oyunlarda lag yaşamıyorum.. Mevki kırmızıtoprak-vişnelik.. Merak eden arkadaşlara duyurulur..
  • Universitesi caddesine dosediler ama ara sokaklara girmediler bir bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehirde superonline fiber kullanan arkadaşlarımızdan testler istiyoruz :) pingler o kadar düşük değilmiş anlaşılan. doğru mudur ?
  • Superonline ailesine biz de dahil olduk 2 gün önce kapıya gelmişlerdi, zaten bu ay sonunda smile ile olan taahüt bitiyordu yine de smile belki güzel bi teklif yapar diyerek o sırada kabul etmedim. Arayıp güncel kampanyaları hakkında bilgi aldım, bana aynı paketi önerdi hiç bir indirim yapmadan gülüp kapattım bende Sonra sitede dolanan elemanları bularak kayıt yaptırdık. Ertesi gün sabahtan gelip yarım saatte kurulumu gerçekleştirip gittiler. Bu kadar hızlı olmalarını beklemiyordum açıkçası. Şimdilik bir sorunum yok bakalım.

Lokasyon: Yenibağlar/havacılık müzesi civarı

Ping:59
    Download:23,17
    Upload:8,13

• IIOnlyForYouII kullanıcısına yanıt
    Tam neredesiniz? Çok yakınız ben Kocatürkler sokaktayım. Yönetim kabul etmediği için altyapı gelmedi önder anadolu sitesine :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

Superonline ailesine biz de dahil olduk 2 gün önce kapıya gelmişlerdi, zaten bu ay sonunda smile ile olan taahüt bitiyordu yine de smile belki güzel bi teklif yapar diyerek o sırada kabul etmedim. Arayıp güncel kampanyaları hakkında bilgi aldım, bana aynı paketi önerdi hiç bir indirim yapmadan gülüp kapattım bende Sonra sitede dolanan elemanları bularak kayıt yaptırdık. Ertesi gün sabahtan gelip yarım saatte kurulumu gerçekleştirip gittiler. Bu kadar hızlı olmalarını beklemiyordum açıkçası. Şimdilik bir sorunum yok bakalım.

Lokasyon: Yenibağlar/havacılık müzesi civarı

Ping:59
    Download:23,17
    Upload:8,13

pinginiz yüksek gibi ama upload coşmuş. sizden bir ricam var. cmd den "ping -t google.com" ve "ping -t riot.de" yazar mısınız. son olarak bir de "tracert google.com" bitip ss atarsanız çok mutlu olurum.

eskişehirde şu anlık sanırım ankaraya bağlı pingler ondan yüksek

• Az önce yaptığım testin sonucu

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!!

Yer: Batıkent
  • egemensehitli E kullanıcısına yanıt
    hangi pakettesin , ne kadar ücretli hocam ?
  • jawseren kullanıcısına yanıt
    3'lü Fırsat Kampanyası hocam. Ben 59.90 TL iken başvurmuştum şu an 69.90 TL olmuş aynı paket.
  • egemensehitli E kullanıcısına yanıt
    vay adiler :) kapıya geldiler falan bizimde . netten de bakmıstım zaten. 69 evet . dedim turkcell tv yi istemiyroum . merkeze telefon açtılar falan neyse , tv olmadan net + telefon
    59 olur dediler . o zaman senin ki daha uyguna geliyo . beklesem mi acaba yılbaşı falan geçmesini . kampanya yaparlar mı ki :D
  • jawseren kullanıcısına yanıt
    Bize geldiklerinde 1 Aralık'ta 69 olacak demişlerdi, 30 Kasım'da sözleşmeyi imzalayıp işlemleri yaptırdık öyle olunca :) Şu an yeni kampanya yapacaklarını sanmıyorum ama yine de belli olmaz tabii. Bir de bize ev telefonu için her yöne dakika bu pakette yok demişlerdi. Şu an mevcut kampanyanın şartlar kısmına baktım orada 100 dakikalık konuşma paketinden bahsediyor. Fiyat 59 iken böyle bir şey var mıydı bakmamıştım. Belki 100 dakika konuşma paketi ekleyip fiyatı da 10 TL arttırmışlardır diye düşündüm.
  • Batıkentteyim sanırım cuma yada c.tesi günü sözleşme imzaladım salı günü evimize fiber kabloyu çektiler fakat modemi getirmemişler bir sorun varmış. Sizce sorun nedir neden modemleri getirmediler bir kaç gün içinde getireceklermiş fakat kabloyu çektikleri gün getireceklerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatax43

Batıkentteyim sanırım cuma yada c.tesi günü sözleşme imzaladım salı günü evimize fiber kabloyu çektiler fakat modemi getirmemişler bir sorun varmış. Sizce sorun nedir neden modemleri getirmediler bir kaç gün içinde getireceklermiş fakat kabloyu çektikleri gün getireceklerdi.

binada fiber varmıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Orijinalden alıntı: fatax43

Batıkentteyim sanırım cuma yada c.tesi günü sözleşme imzaladım salı günü evimize fiber kabloyu çektiler fakat modemi getirmemişler bir sorun varmış. Sizce sorun nedir neden modemleri getirmediler bir kaç gün içinde getireceklermiş fakat kabloyu çektikleri gün getireceklerdi.

binada fiber varmıydı ?

Evet hocam binaya altyapıyı kurmuşlardı zaten sonra elemanlar tek tek daireleri gezip imza falan topluyorlardı bizde sözleşme imzalamıştık salı günü kuracağız aktif edeceğiz dediler. Salı günü gelip kabloyu duvarları delerek eve çektiler ve modemi koyacağım odaya kadar uzattılar. Bir sorun varmış o yüzden modemi getirmemişler. Aynı gün akşam başka bir eleman tekrar gelip çektikleri kablonun ucuna yeşil bir başlık taktı ve gitti.

• 5-10dkda bir elektrikde dünden beri dalgalanma oluyor. sizde de böyle mi.

yer odunpazarı / devlet hastanesi civarı
  • Böyle bi kutu var bizim apartman girişinde fiber gelmiş mi oluyor? Ona göre başvuru yapacağım.

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!!

• Mete E. M kullanıcısına yanıt
    Evet

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Bide uygun paket bulursak

• Ara sokaklara girmicekler mi yenibaglarda. Universite caddesine dosediler dumduz gittiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeevac

Ara sokaklara girmicekler mi yenibaglarda. Universite caddesine dosediler dumduz gittiler.

Aytacin aralara girdiler , ben yeşiltepedeyim bu mahellede cc kontrol odası görünüyor . şaşırdım herşeyden geri kalmis mahalleye bunu sunmalari.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.