Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taahut verebilirsin problem yok superonlime geldigi zaman ttnim taahut ucretini oduyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kennysxd.23 -- 31 Ağustos 2016; 10:39:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CosmosPt C kullanıcısına yanıt
    Güllük mah. Efeler sok.
    Dün gelip apt içine kutu kurulumu yapıldı peki ne zaman internet almaya başlarız?

• quote:

Orijinalden alıntı: kennysxd.23

taahut verebilirsin problem yok superonlime geldigi zaman ttnim taahut ucretini oduyor

Merhaba sevgili dostum sol çalışanı mısın yoksa duyduklarını mı söylüyorsun ? Bir limit ve şartlar uygun olursa bu tür işlemler gerçekleşmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gameloftcu21

Eskişehir Sümere Gelecek mi? Merak ettim bizim eve Türk Telekom fber döşedi acaba Turkcell'de döşer mi?

Sümer mahallesine yatay imalat ekipleri geçtiğimiz sene içinde çalışmalara başladı. Bu senede belli potansiyel yerlere hat çekildi. Yaşadığın bina bu hattın dışında kalmış olabilir. Eğer kalmamışsa ve 4 daire üzeri ise işlem yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

eskişehir osmangazi üniversitesi tarafları için bir çalışma olmayacak galiba. ümidi kestim sayılır. ttnet e yine 2 yıl daha taahhüt verip devam edeceğiz anlaşılan...

Büyükdere de çalışmalar var. Bina adresini özele at kontrol edeyim.
  • yan sokağa cekmisler fiberi bizim sokağa çekerler yakında umarım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CosmosPt

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

eskişehir osmangazi üniversitesi tarafları için bir çalışma olmayacak galiba. ümidi kestim sayılır. ttnet e yine 2 yıl daha taahhüt verip devam edeceğiz anlaşılan...

Büyükdere de çalışmalar var. Bina adresini özele at kontrol edeyim.

attım
  • Super ilgili ve alakali bir ekip var. Boyle bir musteri memnuniyeti ulkemize fazla. Hele ki ttnet den sinra ekip geldiginde sarilicam 😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar. Binanıza Fiber Alt Yapı Gelebilmesi İçin Benimle Görüşebilirsiniz. SOL Bayi Çalışanıyım. Sadece Mevcut Alt Yapı Gelmesi İle İlgilileniyorum Onun Dışında Satış İçin De Mesaj Atarsanız Arkadaş Yönlendirebilirim.
    Şuan Aktif Olan Bölgeler YeniBağlar Bahçelievler Mahallesinin Seylap İle Çevre Yolu Arası Gaffar Okkan Caddesi Sağ Ve Sol Kısmı. Bu Ay İçinde Aktiflenmesi Planlanan Güllük Mahallesi Ve Eski Bağlar Tarafı.
    Fakat Oturduğunuz Siteyi Açık Adres Olarak Atar Ve İrtibat Numarası Atarsanız Ben Kontrol Eder Whatsapp Yolu İle Dönüş Yaparım Sizlere.
    Buradan Adres ve İrtibat Bilgilerinizi Göndermeyi Unutmayın. :)
  • Vişnelik Mahallesinde turuncu kablolar çekildi. Fiber ne zaman çekilecek ve tahmini ne zaman faal olacaktır? Yöneticiler ile anlaşmaya gelecek misiniz yoksa belirli apartmanlara mi kutu koyulacak?
    Vişnelik mahallesinde genelde kablonet kullanicilari var ve hemen hemen hepsinde taahhüt var.
    Cevaplarsanız sevinirim.

• turuncu kablo zaten fiber?
  • Asil fiber kablosunun yolu olacak olan turuncu kablolar. Yani fiber kablosunun içinden geçeceği turuncu kablolar döşendi.

• Osmangazi Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi'nde de altyapı hazırlandı ancak bağlantı ile ilgili bir haber yok. Ayda 99₺ ye 25mbps Akk'sız paket kampanyası bitmeden bağlanır umarım.

• AKK zaten 2:00 8:00 arası olmadığı için benim için pek bi önemi kalmadı diyebiliriz
  • CosmosPt C kullanıcısına yanıt
    Kumlubeldeyim. Küçük Mehmet Camii yanında apartmanımız, eve hatın çekilmesi için ne yapabiliriz? Apartmanda benden başka kullanmak istemeyen olursa superonline fiber kullanmayacak mıyım ben?
  • @CosmosPt , @duman6hayat Merhabalar, şirintepe mahallesi fiber hat durumu ile ilgili bilgi verebilir misiniz acaba ?
  • Bende superonline fiber bağlatmak istiyorum ama şöyle bir sorunum var. Akk'siz 25mb 99tl olan paketi almak istiyorum, ama 1 yıl sonra yurtdışına çıkma durumum var. Ben bu paketi 1 yıl kullandıktan sonra diğer kalan 1 yıl için bana ne gibi bir yaptırım uygular superonline? Herhangi bir şekilde halledebiliyor muyuz?
  • Tepebaşı'n da fiber var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: toprakart

Tepebaşı'n da fiber var mı?

Binanın açık adresini at kontrol edeli. Tepebaşında fiber var.
  • Sümerde her yere harıl harıl fiber döşuyolardı ama şuan yoklar gibi bayram yüzündenmi? @CosmosPt

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.