Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeşiltepe mah. Seyitömer sk. Dış kapı No: 44, buyur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökmeydan'a gelmesi hayal mi acaba Papatya Sokak'ta oturuyorum ama pek ümidim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakart

Yeşiltepe mah. Seyitömer sk. Dış kapı No: 44, buyur.

Yeşiltepe de çekili bir hat yok. Fiber bölgenin çok dışında kalıyor sokak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

Gökmeydan'a gelmesi hayal mi acaba Papatya Sokak'ta oturuyorum ama pek ümidim yok...

Altyapının oralara gelmesi geç olacak biraz. 2017 ortaları veya 2018 başı diye tahmin ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesli92

@CosmosPt , @duman6hayat Merhabalar, şirintepe mahallesi fiber hat durumu ile ilgili bilgi verebilir misiniz acaba ?

Şirintepenin belli bir yerinde var. Açık adres atarsan kontrol edelim.
  • Ben kasımda askere gideceğim dönğncede işim gereği eskişehirden ev tutacağım arkadaşlar, fiber net tam olarak nerelerde var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CosmosPt C kullanıcısına yanıt
    Tahminen ne zaman gelir?

• Toki sıraevlerde oturuyorum geçen sene sitenin içine kadar fiber döşediler. Sokak ve ev bağlantılarını yapmadan gittiler. 1 yıldır altyapı atıl duruyor. Vazgeçtiler herhalde bize hizmet vermeyecekler gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Ben kasımda askere gideceğim dönğncede işim gereği eskişehirden ev tutacağım arkadaşlar, fiber net tam olarak nerelerde var?

Evi nerede tutacağına bağlı. Hat olan yerde mi yoksa hat olupta aktifleşen yerde mi tutacaksın ona bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakart

Tahminen ne zaman gelir?

Tahmini bir zaman verip canını sıkmak istemem uzun sürecek demem yeterli olur herhalde. Ama ilerleyen yıllarda Eskişehir için her yer planlanıyor. ADSL hizmetini almak istersen yardımcı olurum yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esomer

Toki sıraevlerde oturuyorum geçen sene sitenin içine kadar fiber döşediler. Sokak ve ev bağlantılarını yapmadan gittiler. 1 yıldır altyapı atıl duruyor. Vazgeçtiler herhalde bize hizmet vermeyecekler gibi

Açık adresini gönder kontrol edelim. Toki'nin hangi binası blok ismi vs. gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeevac

Bende superonline fiber bağlatmak istiyorum ama şöyle bir sorunum var. Akk'siz 25mb 99tl olan paketi almak istiyorum, ama 1 yıl sonra yurtdışına çıkma durumum var. Ben bu paketi 1 yıl kullandıktan sonra diğer kalan 1 yıl için bana ne gibi bir yaptırım uygular superonline? Herhangi bir şekilde halledebiliyor muyuz?

Dostum cayma ücreti çıkacaktır illaki yalnız gideceğin yerde hat söz konusu değilse farklı yaptırımlar uygulanıyor. Fiberden adsl geçişi gibi. Ya nakil yaptırırsın yada başka birine devredersin bunların detayını Müşteri hizmetlerine danışmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Kumlubeldeyim. Küçük Mehmet Camii yanında apartmanımız, eve hatın çekilmesi için ne yapabiliriz? Apartmanda benden başka kullanmak istemeyen olursa superonline fiber kullanmayacak mıyım ben?

Zaman apt mi yoksa Elif sitesi mi ? Eğer Zaman apt ise işlem bitmek üzere altyapı gelir 1 2 aya ama Elif sitesi ise şuan istenmeyen yer olarak görünüyor yani yöneticin bu altyapıya onay vermemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CosmosPt

quote:

Orijinalden alıntı: Zeevac

Bende superonline fiber bağlatmak istiyorum ama şöyle bir sorunum var. Akk'siz 25mb 99tl olan paketi almak istiyorum, ama 1 yıl sonra yurtdışına çıkma durumum var. Ben bu paketi 1 yıl kullandıktan sonra diğer kalan 1 yıl için bana ne gibi bir yaptırım uygular superonline? Herhangi bir şekilde halledebiliyor muyuz?

Dostum cayma ücreti çıkacaktır illaki yalnız gideceğin yerde hat söz konusu değilse farklı yaptırımlar uygulanıyor. Fiberden adsl geçişi gibi. Ya nakil yaptırırsın yada başka birine devredersin bunların detayını Müşteri hizmetlerine danışmanı öneririm.

Hocam nakil derken anlamadım yurtdışına çıkıcam? Devir olur ancak ama devir edecek adam nerden bulucam?

• quote:

quote:

Ben kasımda askere gideceğim dönğncede işim gereği eskişehirden ev tutacağım arkadaşlar, fiber net tam olarak nerelerde var?

Evi nerede tutacağına bağlı. Hat olan yerde mi yoksa hat olupta aktifleşen yerde mi tutacaksın ona bakarız.

Hangi bölgelerde komple fiber var hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Onay vermek icin bizim yapabileceğimiz bir şey var mı? Elif B bloktayım 4 daireli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 19 Eylül 2016; 9:35:13 >
    Toki sıraevler sitenin adı. açık adres 4542 sokak no:2 tepebaşı
  • quote:

quote:

quote:

Hangi bölgelerde komple fiber var hocam ?

Tek tek sokak ismi yazarsam ömür yetmez dostum .) Daha önce ki yorumlarımda mahalle ismi verdim kontrol etmeni öneririm. Hat olup aktiflenmeyen yerlerde mevcut çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Onay vermek icin bizim yapabileceğimiz bir şey var mı? Elif B bloktayım 4 daireli

Serkan Gülleymiş en son yönetici onay vermemiş. Yöneticin ile konuşup durumu anlatıp onay isteyebilirsin. Onay verirse bana mesaj ile ulaşman yeterli. O istemiyorsa bina sakinlerine sorup yüzde 51'lik çoğunluğu yakalaman gerekir. Bu şekilde de altyapı gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esomer

Toki sıraevler sitenin adı. açık adres 4542 sokak no:2 tepebaşı

Toki sıraevler komple imalat sırasında. Yapabileceğin bir şey kalmamış imalatı bekleyeceksin. İmalat yapıldıktan sonra sinyali bekler sinyal gelince de kullanabilirsin. 2 3 aya imalat yapılır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.