Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CosmosPt

quote:

Orijinalden alıntı: Time Lord

Şirintepe tarafına gelmeyecek mi hala? Örme sokakta oturuyorum ben, bi haber, plan, proje vs yok mu en azından?

Hat paşayolu sokak üzerinden geçiyor. Örme sokağı sadece oradan kesiyor.

Yazık olmuş, çok yakın benim apartmana halbuki. Hiç ihtimali yok mu Örme Sokak'a gelmesinin yakın gelecekte?
  • quote:

quote:

quote:

Şirintepe tarafına gelmeyecek mi hala? Örme sokakta oturuyorum ben, bi haber, plan, proje vs yok mu en azından?

Hat paşayolu sokak üzerinden geçiyor. Örme sokağı sadece oradan kesiyor.

Yazık olmuş, çok yakın benim apartmana halbuki. Hiç ihtimali yok mu Örme Sokak'a gelmesinin yakın gelecekte?

Şuan ki planlama da malesef görünmüyor. Müşteri hizmetlerini arayıp talep edebilirsin yakınsa.

• Hocam bizim sokaga doseneli baya oldu ama aktif degildi en son biz de adsl baglattik.Ne zamana gelir haberin var mi?

Kirmizitoprak DSİ sokak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHOHO -- 2 Ekim 2016; 1:14:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHOHO

Hocam bizim sokaga doseneli baya oldu ama aktif degildi en son biz de adsl baglattik.Ne zamana gelir haberin var mi?

Kirmizitoprak DSİ sokak

Merhaba Dostum,
    2017 ortaları diye tahmin ediyorum. Net bir tarih vermiyorlar bizede.
  • Allahın unuttuğu yerde fiber aktif, çarşının dibindeki yerler 2017 ortaları şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3Rt26

Allahın unuttuğu yerde fiber aktif, çarşının dibindeki yerler 2017 ortaları şaka gibi

Aynen katiliyorum. Benim 2017 den bile umidim yok. Sehrin gobeginde adsl ile devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskibaglar mh sok sakman apt a blok kutu baglandi ne zaman aktif olur sizce

• Eskibaglar mah Talatpaşa sokak da superonline kazı çalışmaları yaptı 2 ay önce sonuç nedir ? yeni İnternet bağlatacağım da
  • Şu sümer çiftçi sokak a da el atsanız altyapı tamam borular döşendi fiber hat gelmedi haydi superonline seni bekliyoruz bak dsmart tan taahhüdüm var uzatmadım bu sene superonline gelecek diye

• Vişnelik işbankası - çağdaş market civarı sol veya kablonet varmı ?
  • Kırmızıtoprağa girdiler şuan evin önünü kazıyorlar bizim

• ohoo kırmızıtoprağı baya kazdılar neredeyse bitecek ama bazı evlerin kapısına kadar gitmişler bazılarının gitmemişler bir abimizin evine yönetici gelmiş böyle böyle oylama yapıldı alacağız biz fiber demişler yolun ortasından kazmışlar apartman kapısına kadar döşemişler.Acaba para mı toplanıyor apartmanlara takılması için birde bizim ev 3 katlı ve mahallemiz biraz eski inşallah topluca mahalleye verirler yoksa tek tek istemekle kimse onay vereceğini sanmam bakalım her yer delik deşik bizim sokağa girmeleri an meselesi. ama kablo görmedim ben daha turuncu plastik boruları döşüyorlar. ama öyle çok göremedim kapattıkları yerlerde belki kabloyu geçirip kapatıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

eskibaglar mh sok sakman apt a blok kutu baglandi ne zaman aktif olur sizce

yok mu yetkili bi abimiz

• CosmosPt C kullanıcısına yanıt
    Hocam gectigimiz hafta bizim apartmanin onune de hat cekildi ve santral koyuldu. Calisana sordugumuzda 5-10 gun icinde faaliyete gecirilecek dedi ama. Sizden de bilgi alabilir miyim?

Adres: Hacı Alibey mah. Tuzcular sk. Ayşegül apt. Apartman No: 31

Apartman Tam Sakarya Caddesi ile Tuzcular sokagin kesistigi köşe. Sakarya Caddesine tam altimiza Santral yapildi.

Ilginiz icin cok tesekkurler.

• Meraba arkadaşlar superonline FİBER eskişehirde ne zaman hizmete başlayacak acaba bilgisi olan var mı ?, oturduğum yer kırmızı toprak, heryere kablolar çekildi fakat apartmanlar içine FİBER kutuları koymak için ekipler gelmedi daha ya da ne zaman başlayacaklar bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa çok memnun oluruz, derslerim için internete ihtiyacım var, superonline VDSL hizmeti almaya düşünüyorum, sonradan VDSL'den FİBER'e geçme ihtimali var mı 24 ay söz verene gibi vs. tabi fiber geç gelecek ise birsürü sorular var etrafta. Teşekkürler.
  • Göztepe Mah. Dumlupınar Cad. Dönüşüm Sitesi No:74'e yeni taşındık. Kapıcı abi fiber için yetkililerin gelip görüştüğünü ve onay verdiklerini söyledi. Biz de bir iki aya gelir diye TTNET'e abone olduk. Altyapının Dumlupınar caddesine ne zaman geleceğini öğrenebilir miyim?

Burada uydunet de yok, herkes adsl kullanıyor. Saat 20.00 24.00 arası internet çekilmez bir hale geldi. Sol gelirse yüksek oranda geçiş olacağını düşünüyorum.

Not: Apartman Dumlupınar Caddesine bakıyor ama adresde Sözlü sokak olarak geçiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasemumkara -- 17 Ekim 2016; 23:19:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

quote:

Ben kasımda askere gideceğim dönğncede işim gereği eskişehirden ev tutacağım arkadaşlar, fiber net tam olarak nerelerde var?

Evi nerede tutacağına bağlı. Hat olan yerde mi yoksa hat olupta aktifleşen yerde mi tutacaksın ona bakarız.

Hangi bölgelerde komple fiber var hocam ?

''Eğer içinizde Bahçelievler, batıkent, eskibağlar, yenibağlar, güllük, fatih, kumlubel (Belli bir kısmı), istiklal, hoşnudiye, ömerağa (belli bir kısmı), Zafer (Belli bir kısmı), Tunalı (belli bir kısmı) ve deliklitaş (Belli bir kısmı) mahallelerinde oturanlar varsa onlar şanslı kişiler. Ya kullanıyorlardır yada en geç 1 ile 3 ay arası kullanmaya başlayacaklardır. Geri kalan mahallelerde oturanlar bana mesaj olarak ulaşsın detaylı adres versinler ona göre bakayım.'' Demişim, bu sana yeterli gelecektir.

ıhlamurkent mh. ne zaman kullanmaya başlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kasımda askere gideceğim dönğncede işim gereği eskişehirden ev tutacağım arkadaşlar, fiber net tam olarak nerelerde var?

Evi nerede tutacağına bağlı. Hat olan yerde mi yoksa hat olupta aktifleşen yerde mi tutacaksın ona bakarız.

''Eğer içinizde Bahçelievler, batıkent, eskibağlar, yenibağlar, güllük, fatih, kumlubel (Belli bir kısmı), istiklal, hoşnudiye, ömerağa (belli bir kısmı), Zafer (Belli bir kısmı), Tunalı (belli bir kısmı) ve deliklitaş (Belli bir kısmı) mahallelerinde oturanlar varsa onlar şanslı kişiler. Ya kullanıyorlardır yada en geç 1 ile 3 ay arası kullanmaya başlayacaklardır. Geri kalan mahallelerde oturanlar bana mesaj olarak ulaşsın detaylı adres versinler ona göre bakayım.'' Demişim, bu sana yeterli gelecektir.

Net bir tarih yok ama 2018 ortaları diye tahmin ediyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

quote:

quote:

Net bir tarih yok ama 2018 ortaları diye tahmin ediyoruz.

yuh diyorum, fakat hummalı bir çalışma var, her yere boru döşeniyor, site içleri hariç tüm yolar kazıldı superonline kabloların geçeceği boruları döşedi. umarım yakın zamanda site içlerinede girer

Ihlamurkent mahallesi, 4.Etap personel evleri

bu arada sorayım siz kimsiniz yani superonline ile ilgili bu bilgileri nereden kimden alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 21 Ekim 2016; 11:32:32 >

• quote:

quote:

eskibaglar mh sok sakman apt a blok kutu baglandi ne zaman aktif olur sizce

yok mu yetkili bi abimiz

Ben de aynı yerde oturuyorum yeni bir bilgiye erişebildin mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.