1.600bin TL 'ye kadar Araç tavsiyesi
Herkese selamlar arkadaşlar,
Araç konusun çok donanımlı bilgiye sahip değilim. Birçok araç için bir çok yazı, yorum okudum. Kafam daha da karıştı. Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz ?
Agustostan önce satın almayı planlıyorum.
-Sıfır olarak bir araç alacak olursam, otomatik vites SUV 1.400.000 TL peşin+200bin tl kredi şeklinde bir araç arıyorum.
-2. el Otomatik vites SUV araç için maksimum bütçem 1.250.000 TL 'dir.
-Sürüş konusunda aile aracı olacağı için kullanımı kolay, park etmekte zorlanmayacak(vagon tipi uzun araçlardan kaçınıyorum), uzun yol için ortalama bagaj hacmi olması yeterli.
Araştırmalarım sonucunca birkaç araç dikkatimi çekti. Birkaç bayiide aradım.
Sıfır olarak bu fiyat bandında en iyi arabalar bu 2si sanırım.
pegeout 2008 allure paketi+cam tavan+kablosuz şarj istasyonu ile beraber
1.390bin TL peşin+200 bin TL 0 faiz kredi = 1.590bin TL
Citroen C4X Shine Bold
1.330bin TL peşin+120 bin TL 0 faiz kredi = 1.450 bin tl
2.el olarak
VW Tiguan 2023 model
chery omoda 5 2023 model
Siz olsanız 1.600bin tlye sıfır araç ne alırdınız ? Yada 2.el şu araçları, şu model, şu paket şeklinde tercih ederdim şeklinde bilgilendirebilir misiniz ?
1.250bin'e kadar SUV araç tavsiyesi
Herkese selamlar arkadaşlar,
Araç konusun çok donanımlı bilgiye sahip değilim. Birçok araç için bir çok yazı, yorum okudum. Kafam daha da karıştı. Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz ?
-Otomatik vites Suv 1.250.000 TL ye kadar bir araç arıyorum. Sıfır araçlarda 250bin tl sıfır faiz kampanyaları var bu tarz bir işe girişip sıfırda tercih edebilirim. Veya ikinci el bir araçta olabilir.
-Ayda 2-3 defa 9-10 saatlik yola git gel yapacağım.
Araştırmalarım sonucunda bir kaç araba gözüme çarptı sizce nasıldır ? Veya başka tavsiyeniz olur mu ?
Fiat egea cross 1.5 hybrit urban
Citreon C3 aircross shine
Kahramanmaraş Deprem Bölgesi İnternet
Herkese Merhabalar Arkadaşlar,
Öncelikle depremde hayatını kaybeden kişilere Allah rahmet eylesin, evlerini kaybeden kişilere büyük geçmiş olsun diliyorum. Ben Kahramanmaraş'ta orta okul öğretmeniyim. Yaşanan depremi buradaki durumu, çocukların gözünden görebiliyorum. Evet olanlar oldu, fakat asıl üzerimize düşen görev şimdi burada. Yaşam yeni yeni kuruluyor. Bir çok konteyner kent var ve yardım sıkıntısız olarak gelmekte. Bir çok gönlü bol ve yardımsever arkadaşlar var. Teşekkürlerimi borç bilirim.
Burada bir çok evi yıkılan, evsiz kalan veya benim gibi görev yapmaya gelen arkadaşlar konteyner kente yerleştirildi. Çevremizde ortalama 5000 adet konteyner ev bulunmakta ve ortalama 8000-9000 kişi yaşamakta.("Merkezde 15 bin 391, kırsalda 11 bin 40 konteyner ev dağıtımı gerçekleştirildi. Toplamda 26 bin 71 konteyner evimiz vatandaşların hizmetine sunulmuş durumda."#Trt Haber) Artık yaşamımızın ve eğitimin en altın kuralı internet altyapısının olması. Araştırmalar için, ödevleri sisteme girmek için, kafamızı dağıtmak için bile olsa açıp bir dizi izlemek. Teknolojiden geri kalmamış bir gelecek nesil yetiştirmek için internetimiz olması gerekiyor. Burada bir çok insan bu durumdan mustarip ve arayışta. Ücreti ney ise vermeye razı bir çok konteyner ev bulunmakta. Gerekli firmalardan destek bekliyoruz. Air-fiber, uydu internet, en azından bir bas istasyonu bile olsa telefonumuzun internetinden giriş sağlamak.
Umarım forumda açtığım bu yazı ilgili kişilere ulaşır.
Teşekkürler.
Anakart SSD uyumlu mu ? En uygun SSD Hangisi ?
|
VIEWSONIC VX2758-2KP-MHD / 2K Monitör Tavsiye
|
Çift monitör çözünürlük sorun olur mu?
|
Midi klavye alsam çalabilir miyim ?
|
30 BİN TL' ye kadar 2.El Hatchback önerileri
|
|
Razer DeathAdder Elite 224TL
|
Meslek: Motion Graphic Animation
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 504
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 88.030 (Bu ay: 1.148)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar