Şimdi Ara

30 BİN TL' ye kadar 2.El Hatchback önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, Forumda birazcık araştırdım fakat güncel ve benim istediğim tarzda araç önerileri bulamadım. Motorumu sattım artık ilk aracımı almaya sıra geldi şu anda maksimum bütçem 30.000TL'yi geçmeyecek şekilde 2.el Hatchback kasa bir araç bakıyorum. Yaklaşık 2-3 sene boyunca kullanmayı düşünüyorum.
    * Şehir içi ve 1-2 ayda bir 450km'lık uzun yol yapacağım.
    * İlk arabam olduğu için ve bütçeme göre benzinli ve manuel araba almam daha mantıklı olacaktır.
    * Satış sırasında da çok fazla zorlanmayacağım piyasası olan bir araç.
    * Aldığım bir kaç öneri şöyle ; Renault Clio 3, Opel Corsa, Peugeot 307, Peugeot 206+, Chevrolet Aveo, Renault Megane2
    O kadar kafam karışık ki neye baksam bilemedim lütfen sizde bir yardımcı olursanız en azından seçenekleri 1-2 ye düşürsem.
    Fazla bir araba bilgim olmadığı için her önerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxer1 -- 18 Haziran 2018; 17:24:6 >

• 1.4 Dohc motorlu lpg'li Getz alabilirsiniz o paraya. Donanım ve güvenlik pek iyi değil ancak. Yürütme ve yakıt maliyetleri düşük.
  • azizerkan07 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, fakat söylediğim gibi 1-2 ayda bir 9-10 saatlik bir yolda kullanacağım. O araba şehir-içi için çok başarılı fakat yol tutuşu ve uzun yolculuklarda konforu birazcık vasat deniliyor.
  • Pejo 206 yada clio-megane arkadaşın dediği gibi getz dohc motorda olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 307 1.4 hdi envy.

• Getz

• Riolara bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski kasa Yaris 1.3 te olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane 2 üzerinde çok fazla karalama yazıları var o yüzden çok kararsız kaldım.
    Pejo 206-307 içinde sanayiden çıkmazsın çok fazla dökülüyor araba diyorlar.
    Uzun yol için bu bütçede bir çok insan fazla Getz önermiyorlar.
    Rio'ları hiç incelemedim bir bakacağım.

Clio 3, opel corsa, chevrolet-aveo' ya daha sıcak bakıyorum şimdi

Kafam o kadar karışık ki zaten bu kafa karışıklığından siz nasıl kurtuldunuz.
  • Pejo 206 sağlamdır diye biliyorum sonraki pejolardan çok farklıdır.

Clio ve corsa olabilir.

2004 Yarisi yada fiesta en iyisi sonra corsa clio yada 206 olabilir. Fiestalar km cok yuksektir. Clio ve corsa 120000 km bulabilirsin.

• Aslında tam almak istediğim ve daha öncede deneyimlediğim Ford Fiesta 1.4, 1.5 modeli görünüş, yol tutuşu, konforu falan tam bana göreydi. 120bin km altında temiz,hasarsız bulmak imkansız gibi sanırım.
    Ona en yakın araç clio3 ve corsa sanırım sizce ?
  • Fiesta 2004 alabilirsiniz onunda km belki 120000 buljrsunuz belki ama.

Clio km az parça ucuz orta hallidir. Corsalarda 2004 ve sonrasini alacaksiniz ama bunlar bu yastan sonra masraf cikartiyor.

Fiestaya bakin bence

• Sportlar 3 kapı ve çok ucuz ama 4 sene binecekseniz alın sonra bir bayiye verir bayidende daha yuksek model araba alirken fiyati dusmeden satarsiniz. Ama genelde 3 kapılara kimse ilgi gostermez ucuza gider. Sizde ucuz aldiginuzdan dolayi cokda deger kaybi olmaz.

31 yada 32000 tl den fazla arabaya para verilmez, şuan cunku 2004 ve ustu arabalar o fiyatta ve demir yorgunlugu elektrik aksami v.s masraf cikarma vakti geliyor.

3 kapi araba alana kadar suziki swift yada mitsibishi colta bakin. Bunlarinda ikknci eli zayif ama arabalar tam parasının aracı

• ozgur8237 O kullanıcısına yanıt
    Özgür bey bende 5 kapılı arıyorum, görünüş olarak daha sport, genç, tarz duran yeni hatchback
    Bu modelleri arıyorum.
    Örneğin fiestaların eski kasalarına göre bu tarz görünüşü olan yeni modeller daha çok hoşuma gidiyor. Sorumu birde böyle değerlendirin.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-60000-km-de-2013-model-titanium-564831139/detay
  • Kia Rio olabilir.
  • Rezillik 30 bin liraya 2004 model araba

• oxer1 kullanıcısına yanıt
    Bu modeller 2009 ikinci yarıdan sonra çıktı. Km yuksek olanlarını 35000 gibi bulabilirsiniz. Bu kasaların sizin verdiğiniz linktekileri ise 2013 ten sonra hem şaseleri hemde kapı sacları takviyelendi. Ben çok beğeniyorum.

• varsa önerin alalım hocam.
  • ozgur8237 O kullanıcısına yanıt
    2009 model için yüksek km'li araç almak sanırım saçmalık olur. Tekrar opel corsa ve clio 3 bandına geri döneyim en iyisi.
    Fieastanın 2013'ten sonraki halini bende çok bayıldım ama bu bütçe ile imkansız gibi.
  • Yarise bak birde 35000 gibi bir bütceye çıkarsan 2006 model alabilirsin.

Yada corsa ve clio 3 de tabiki en mantıklı seçim olur bu bütçe için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.