Şimdi Ara

30 BİN TL' ye kadar 2.El Hatchback önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peugeot 206 ile arasında çok fark olacağını sanmam. Sadece frenleri benim pek hoşuma gitmemişti. Denk getirebilirseniz Abs ve 4 hava yastıklı versiyonlar var.

Diğer yandan Peugeot 207 de bakabilirsiniz. 2008 ve üstünde pek sorun çıkmıyor.
  • Seat İbiza 1.4 Tdi Stylance 2008 ve üzeri. Bir düşünün bence.
  • Araba aldınız mı? Aldıysanız ne aldınız? Yorumlarınız tavsiyeniz nedir? Ben de şuan arıyorum 30 35 bin civarı hatcback.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206+ almayın. 1 yıl bindim sanayiden çıkmadım. Çok narin, çukura girdiğinizde 150-200 tl niz gidiyor hemen bi yerden bir ses geliyor.Tüple uyumlu değil, üst kapak contası değiştirdim 1200 tl param gitti. Ustanın dediğine göre kronikmiş bu olay.
    Benzinlisi için konuşuyorum dizelini bilemem.
    Ayrıca direksiyonu çok sert hiç zevkli değil araba ya o kadar diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunwall1 -- 26 Eylül 2018; 13:2:38 >
  • Clio hb alabilirsiniz gayet sağlam bir araçtır fiesta dan ve peugeottan 206 dan iyidir

Sembol ile alakası yoktur 70 bin km kullandım

C sınıfı olacaksa astra g 1.6 hb kasa cd donanım 2000-2001 model bakımlı bir tane bulursanız yolda bırakmaz Almanların şimdiye kadar yaptığı en iyi araçlardan bir tanesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Clio hb alabilirsiniz gayet sağlam bir araçtır fiesta dan ve peugeottan 206 dan iyidir

C sınıfı olacaksa astra g 1.6 hb kasa cd donanım 2000-2001 model bakımlı bir tane bulursanız yolda bırakmaz Almanların şimdiye kadar yaptığı en iyi araçlardan bir tanesidir.

Clio ya Fiestadan iyi dedin ya buna gülünür işte Fiestayla girmediğim çukur kalmadı dağ taş gezdim yeri geldi evdeki tadilatlar sebebiyle arka koltukları yatırıp 300-400 kilo yükler taşıdım aynı yüklerle yokuş yukarı zorladım ve hala tık demeyen bi aracım var. Ve bu benim 5. Fiestam(hepside 2006 modeldi) aynı olayı clio hb dediğin aracla yapsaydım çoktan mefta olmuştu

Bir sonraki aracımda yeni kasa Fiesta olacak bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 28 Eylül 2018; 22:45:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Clio 1.4 motor 16 valf çok iyi gidiyor tavsiye ederim Azda yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Clio hb alabilirsiniz gayet sağlam bir araçtır fiesta dan ve peugeottan 206 dan iyidir

Clio ya Fiestadan iyi dedin ya buna gülünür işte Fiestayla girmediğim çukur kalmadı dağ taş gezdim yeri geldi evdeki tadilatlar sebebiyle arka koltukları yatırıp 300-400 kilo yükler taşıdım aynı yüklerle yokuş yukarı zorladım ve hala tık demeyen bi aracım var. Ve bu benim 5. Fiestam(hepside 2006 modeldi) aynı olayı clio hb dediğin aracla yapsaydım çoktan mefta olmuştu

Bir sonraki aracımda yeni kasa Fiesta olacak bu arada..

Alıntıları Göster
    Anladım dostum anladığım kadarıyla fiesta fanısınız yeni fiestanız şimdiden hayırlı olsun
    Arkadaş uzun yol da yapacağı için clio hb dedim
    Clio daha konforludur daha iyidir ayrıca fiestadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 29 Eylül 2018; 8:14:37 >

• quote:

Anladım dostum anladığım kadarıyla fiesta fanısınız yeni fiestanız şimdiden hayırlı olsun
    Arkadaş uzun yol da yapacağı için clio hb dedim
    Clio daha konforludur daha iyidir ayrıca fiestadan

Alıntıları Göster
    Konfor olarak bi tık üstte olabilir ama daha iyidir lafını kabul etmiyorum. Clio da yol tutuş diye bişey yok, sürüş zevki yok, ayrıca tenekeden hallice bi aractır. Kardeşim askerdeyken albay şöförüydü 2016 model sw clio sürdü 11 ay boyunca. Geldiğinde arac arastırırken clio alalımmı senin bildiğin araba nasıl olsa dedim. Söylediği tek laf .......m clio'yu teneke dandik bi araba onu alacağıma 2000 model doğana binerim oldu.. Ve askere gitmeden önce galericilik yapan birinden bahsediyoruz. Bana clio daha iyi falanla gelmeyin. Alacak olanda alsın görsün parası benim cebimden çıkmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 29 Eylül 2018; 20:09:38 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.