Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Gökmeydan Mahallesi de şantiyeye döndü fiber gelmesine seviniyorum da henüz bizim sokağa girmediler. İnşallah Uydunet işine dönmez. Sağımızda solumuzda şebeke var bizde yok

aynı tesisat borularına uydunetide döşeseler ne güzel olurdu en azından birdaha kazılmazdı.
  • Sütlüce tarafına da Türk Telekom fiber döşüyor.

Ben şok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hrnayn H kullanıcısına yanıt
    Aynen. Geçen uydunet kazdı ama bizim sokağa gelmediler. Şimdi aynı yerleri süperonline kazıyor. Geçen baktım birbirinin yanında 2 kazı var. Biri uydunet diğeri süperonline.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Bizim saha dolabini Eylülde koydular hala aktif olmadı elektrik yok bizim çevredeki bütün saha dolaplari aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşama kadar bağlattığım günden beri 25-30mbit arası almama rağmen dün akşamdan beri 0,70 mbit i geçmiyor hızım. Bu sorun herkeste var mı?

edit: an itibarı ile düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 25 Kasım 2016; 19:10:46 >
  • eskibağlar genez sokakta superonline hizmeti var mı? varsa binaya çektirmem için ne yapmam lazım
  • Eskişehir de fiber rezalet diyorlar aslı var mı, kullanmaya başlayanlar yorum yapabilir mi? Geçmeyi düşünüyorum bu ay sonunda. Aldığınız hızlar nedir özellikle torrent hızları.

• ben de sonunda geçtim superonline' a.(eskibağlar). ttnet kabusundan sonra hizmet çok iyi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

ben de sonunda geçtim superonline' a.(eskibağlar). ttnet kabusundan sonra hizmet çok iyi geldi.

Hocam güle güle kullanın. fibere mi geçtiniz? Hangi tarife ve taahhüt edilen hızı alabildiniz mi?
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkürler. evet fiber. 50mbps hız 100gb akk ve turkcell tv+ olan paketi aldım. bir de üzerine kendim gece akk yi kaldıran servisi ekledim. hız testinde tam 50mbps gösteriyor. altyapısı kesinlikle ttnetten iyi. ilgi alakaları da gayet güzel.

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 6 Aralık 2016; 3:43:19 >
  • Ping cok degil mi?
    Kablosuz mu yaptiniz testi?

• Pedimento kullanıcısına yanıt
    evet ping biraz yüksek gibi ama açıkçası evde çok fazla online oyun oynamıyorum o yüzden fazla ilgilenmiyorum ping konusuyla. ttnete göre yüksek diyorlar pingde superonline için genel olarak orası doğrudur.
  • Hacıalibey Mahallesi Tuzcular Sokak'a da sonunda bağlamaya başladılar. Bu sokakta ilk bizim apartmana gelmişler, ilkte bize bağlayacaklar. Dün akşam kapıyı çaldılar, fiber istermisiniz diye sordular. Hemen kabul ettik tabiki, kaç aydır bekliyoruz sonuçta Ttnet'e 1 yılı aşkın süredir kontrat yapmadık SOL Fiber geliyor diye. Neyse Kasım sonu kampanya bitmesine rağmen halen Apple Tv kampayasından yararlanabileceğimizi söylediler, 3 Yıllık kontrat yaptık; 25 Mbit Limitsiz (AKK Yok) 99 Tl'ye.

Cuma Sabahı gelip bağlayacaklar bakalım kısmetse, dün kontrat yaptık bugün sabah gelip çalışmaya başladılar apartman içinde.

İlk kurulan yerde hep sorunlar çıkar dedi dün kontratı yapan temcilsi; bakalım sorunda olsa geçeceğiz kaçışı yok

Bu mevkide oturan arkadaşlar için bilgi mahiyetinde yazdım bunu; benim gibi uzun süredir bekleyenler vardır diye

• Kullanan diğer arkadaşlardan da Frankfurt ping değerlerini rica edebilir miyiz.
    Kablolu bağlantı ile birlikte yapılabilirse çok iyi olur.

• Aynen frankfurt merak ediyorum

• Bizim siteye de geldiler basın şehitlerinde. 2 haftaya aktif olur dedi çalışan umarım yeni yıla yetişir. 26 aralık taahhütümün sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKonFire

Aynen frankfurt merak ediyorum

Frankfurtun özelliği nedir?
  • Pedimento kullanıcısına yanıt
    - Vodafone DE
    - Frankfurt TELE2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre A. -- 7 Aralık 2016; 23:17:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theory of a dead man

quote:

Orijinalden alıntı: AKonFire

Aynen frankfurt merak ediyorum

Frankfurtun özelliği nedir?

Genelde online oyun serverlari yurtdisinda oldugundan dolayı frankfurt ping değeri ile karşılaştırma yapmak önemli oluyor.

Teşekkürler Emre A.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedimento -- 8 Aralık 2016; 20:29:06 >
  • Başvurmanızla bağlanması arasında kaç gün geçti?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.