Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basın şehitleri caddesindeyim. 3 Apartman ilerimdeki arkadaşın apartmanına kutu koymuşlar biz de hala ses seda yok:(
  • Basın şehitleri caddesinde hizmet alan kimse var mı? Bu gidişle tt ye taahhüt uzattıracaklar. Bu ne yavaşlık kutu bağlanalı 1 ay oldu ne gelen var ne giden.
  • Hayırlı oldun es es e :)
  • Dün akşam itibarı ile nihayet başvuru almaya geldiler ve başvurdum, basın şehitlerindeyim. haftaya kurtuluyorum tt vampirlerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theory of a dead man -- 12 Ocak 2017; 8:5:45 >
  • Tarife ucreti ve detaylari nedir acaba. Baglandi mi internetiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aodabas -- 15 Ocak 2017; 14:38:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aodabas

Tarife ucreti ve detaylari nedir acaba. Baglandi mi internetiniz

Sanırım bana sordunuz

http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/5i-1-yerde-turbo-ekstra-4-gb-kampanyasi

tarife bu ve tüm netteki kampanyalar geçerli. İstediğinizi seçebilirsiniz?

Ben 6gb 500dk 1000sms olan tarifeyi kullanıyordum zaten. Yanına 49 tl ye 50mbit 75gb fiber + turkcell tv giriş paketi( 6 ay aile paketi) almış oldum. toplam 99 tl faturam gelecek. 4gb net olan paket seçilirse 89tl oluyor.

Cumartesi evi içi tesisat yapıldı. Nereden istersem oradan geçirdiler. Zaten kablo incecik sıkıntı olmadan ne isterseniz yapmaya gayret ediyor elemanlar.

Pazartesi açılacak modemi ve iptv cihazını getirip bağlayacaklar. Eleman aynı tarifeyi kullandığını 50mbit bağlantıda 115mbit aldığını, akk dolunca da 3mbite düşmediğini 15mbit civarı bağlantı olduğunu söyledi. Çok inanmasamda deneyelim bakalım taahhüt ettiği hızları versin yeter. mayıs ayında 50 mbit bağlantı kota dolduktan sonra 16mbit olacak o da fazlaca yeter zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: theory of a dead man

quote:

Orijinalden alıntı: aodabas

Tarife ucreti ve detaylari nedir acaba. Baglandi mi internetiniz

Sanırım bana sordunuz

http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/5i-1-yerde-turbo-ekstra-4-gb-kampanyasi

tarife bu ve tüm netteki kampanyalar geçerli. İstediğinizi seçebilirsiniz?

Ben 6gb 500dk 1000sms olan tarifeyi kullanıyordum zaten. Yanına 49 tl ye 50mbit 75gb fiber + turkcell tv giriş paketi( 6 ay aile paketi) almış oldum. toplam 99 tl faturam gelecek. 4gb net olan paket seçilirse 89tl oluyor.

Cumartesi evi içi tesisat yapıldı. Nereden istersem oradan geçirdiler. Zaten kablo incecik sıkıntı olmadan ne isterseniz yapmaya gayret ediyor elemanlar.

Pazartesi açılacak modemi ve iptv cihazını getirip bağlayacaklar. Eleman aynı tarifeyi kullandığını 50mbit bağlantıda 115mbit aldığını, akk dolunca da 3mbite düşmediğini 15mbit civarı bağlantı olduğunu söyledi. Çok inanmasamda deneyelim bakalım taahhüt ettiği hızları versin yeter. mayıs ayında 50 mbit bağlantı kota dolduktan sonra 16mbit olacak o da fazlaca yeter zaten.

Bizim de apartman girisine kutuyu yerlestirmisler ama dairelere gelmemis sanirim.Eskisehirde degildim bunlar yapilirken pek bir bilgim yok baglanti nasil olacak diye.Biz talep mi etmeliyiz daireler icin yoksa onlar kendileri mi geliyorlar?Kirmizitopraktayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok biz talep etmedik kendileri geldiler. salı günü aktif oldu internet ve turkcell tv. Elemanın dediği gibi 115 mbit falan alınmıyor. Kablolu 55-60mbit arası hız aldım. Masaüstünü kablosuz bağladım (5ghz bağlantı-ac) onunla da 45-50 mbit arası alıyorum. aralık ayında tüm alabilen altyapılara 100mbit bağlantı vermişti superonline sanırım eleman onun ekran görüntüsünü almış. Turkcell TV den çok memnunum. Açıkçası bağlanırken eleman 6 ay aile paketi sonra 18 ay giriş paketi demişti ama 6gb olan cep telefonu tarifesinde 24 ay aile paketi hediye imiş. Kampanya ilanını inceleyince 2gb ve 4gb internet olan cep tarifesi ile alındığında giriş paketi diğerleri aile paketi olduğu görülüyor.

Eskişehirde bayisinin ismi akıllı ev. Orayı arayıp en doğru bilgiyi alabilirsiniz. Ama benim tahminim yakında gelirler size de. Şimdilik çok memnunum bir sıkıntı yok 3 gündür.
  • quote:

yok biz talep etmedik kendileri geldiler. salı günü aktif oldu internet ve turkcell tv. Elemanın dediği gibi 115 mbit falan alınmıyor. Kablolu 55-60mbit arası hız aldım. Masaüstünü kablosuz bağladım (5ghz bağlantı-ac) onunla da 45-50 mbit arası alıyorum. aralık ayında tüm alabilen altyapılara 100mbit bağlantı vermişti superonline sanırım eleman onun ekran görüntüsünü almış. Turkcell TV den çok memnunum. Açıkçası bağlanırken eleman 6 ay aile paketi sonra 18 ay giriş paketi demişti ama 6gb olan cep telefonu tarifesinde 24 ay aile paketi hediye imiş. Kampanya ilanını inceleyince 2gb ve 4gb internet olan cep tarifesi ile alındığında giriş paketi diğerleri aile paketi olduğu görülüyor.

Eskişehirde bayisinin ismi akıllı ev. Orayı arayıp en doğru bilgiyi alabilirsiniz. Ama benim tahminim yakında gelirler size de. Şimdilik çok memnunum bir sıkıntı yok 3 gündür.

Hocam taşınacagim evin dibinde SO fiber var büyük fiber kutusu yani santral 15 20 metre 100 mbs alabilirmisim evde internet hattı var ama bağlı değil yani kablo kesik olarak duruyor modeme gidecek kablo bağlanacak kurulum için gelip kabloları bağlıyorlar mı? Sitede kabloları yapılır diyor. Birde modem var bende modem almasam olur mu bilgin var mı?

Yani ev içi tesisatı kablosuyla birlikte kendileri mi yapıyor?

Birde hocam bu Turkcell TV denilen şey canaksiz internet üzerinden mi veriyor televizyonu uydunet gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 19 Ocak 2017; 23:55:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

yok biz talep etmedik kendileri geldiler. salı günü aktif oldu internet ve turkcell tv. Elemanın dediği gibi 115 mbit falan alınmıyor. Kablolu 55-60mbit arası hız aldım. Masaüstünü kablosuz bağladım (5ghz bağlantı-ac) onunla da 45-50 mbit arası alıyorum. aralık ayında tüm alabilen altyapılara 100mbit bağlantı vermişti superonline sanırım eleman onun ekran görüntüsünü almış. Turkcell TV den çok memnunum. Açıkçası bağlanırken eleman 6 ay aile paketi sonra 18 ay giriş paketi demişti ama 6gb olan cep telefonu tarifesinde 24 ay aile paketi hediye imiş. Kampanya ilanını inceleyince 2gb ve 4gb internet olan cep tarifesi ile alındığında giriş paketi diğerleri aile paketi olduğu görülüyor.

Hocam taşınacagim evin dibinde SO fiber var büyük fiber kutusu yani santral 15 20 metre 100 mbs alabilirmisim evde internet hattı var ama bağlı değil yani kablo kesik olarak duruyor modeme gidecek kablo bağlanacak kurulum için gelip kabloları bağlıyorlar mı? Sitede kabloları yapılır diyor. Birde modem var bende modem almasam olur mu bilgin var mı?

Evet tüm tesisatı kampanya dahilinde ücretsiz olarak kendileri yapıyor. Hatta modem bu odada olsun turkcell tv bu odada olsun derseniz iki oda arasında cat6 kablosu bile çekiyorlar.bana hattın 1000 mbit desteklediği söylendi o yüzden 100 mbit rahat alırsınız diye düşünüyorum. Modem için bir ücret ödemiyoruz ben olsam getirdiklerini kullanırdım. Benim modem çok daha üstün o yüzden kullanmak istiyorum dersen konuşman lazım o konuda bilgim yok. Bence sende akıllı evi ara ve sor.

• quote:

quote:

quote:

Evet tüm tesisatı kampanya dahilinde ücretsiz olarak kendileri yapıyor. Hatta modem bu odada olsun turkcell tv bu odada olsun derseniz iki oda arasında cat6 kablosu bile çekiyorlar.bana hattın 1000 mbit desteklediği söylendi o yüzden 100 mbit rahat alırsınız diye düşünüyorum. Modem için bir ücret ödemiyoruz ben olsam getirdiklerini kullanırdım. Benim modem çok daha üstün o yüzden kullanmak istiyorum dersen konuşman lazım o konuda bilgim yok. Bence sende akıllı evi ara ve sor.

Sağol hocam kurulumu kendileri yapması çok iyi kablo falan almam o zaman modellerini kullanırız sıkıntı değil Ankara'dayım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Creav

öncelikle teşekkürler. evet fiber. 50mbps hız 100gb akk ve turkcell tv+ olan paketi aldım. bir de üzerine kendim gece akk yi kaldıran servisi ekledim. hız testinde tam 50mbps gösteriyor. altyapısı kesinlikle ttnetten iyi. ilgi alakaları da gayet güzel.

Ne kadar ödüyorsun hocam memnunmusun gece kuşu sıkıntısız çalışıyor mu?

• theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Farklı bir modem fiber altyapıda kullanamazsınız
    Modem ücretsizdir taahüt süresi sonunda iade edilir
    Fiber altyapı sol'de gerçekten iyidir teknik problem yaşamazsınız çok fazla
    max yaşayacağınız wifi hız düşümü olabilir.
  • quote:

quote:

öncelikle teşekkürler. evet fiber. 50mbps hız 100gb akk ve turkcell tv+ olan paketi aldım. bir de üzerine kendim gece akk yi kaldıran servisi ekledim. hız testinde tam 50mbps gösteriyor. altyapısı kesinlikle ttnetten iyi. ilgi alakaları da gayet güzel.

normal paket 79tl gece kuşuyla beraber 89tl. bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım sorunsuz çalışıyor sistem.

• quote:

quote:

quote:

normal paket 79tl gece kuşuyla beraber 89tl. bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım sorunsuz çalışıyor sistem.

Şu online işlem şifresini nasıl alabiliriz 2220 den SIFRE yazıyorum dönüş olmuyor

• Sakarya-1 caddesindeki ofisime bugün bir ekip geldi iç tesisat için kablo kanallarını monte edip gitti, ama kanalların içi boş kabloyu başka bir ekip çekecekmiş galiba.
  • Sakarya da görmek istiyoruz artık Superonline Fiber interneti

Telekom yıllardır yapamadı adam gibi şu altyapıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 9 Şubat 2017; 16:47:1 >
  • Kağnı hızıyla hareket ediyorlar,yataycısı ayrı dikeycisi,ayrı,iç tesisatçısı ayrı.Arkadaş plan programını yap ekibini kur.Mahalleleri belirle bitire bitire git.Bu kadarmı zor

Telekom yıllardır kanımızı emdi,hadi onlarda hantal bir yapı var,özel sektörde bu mıymıntılık niye?

Her seferinde,kutu ne zaman bağlanacak,dikey hat ne zaman çekilecek vb. sormak zorundamıyız?

Kendileri ağzıyla açıklıyor,dehşet üstü karlı bir iş ,eee o zaman niye adam gibi plan yapmıyorsunuz?
  • Şirintepe Mah. Örme Sokak'a da gelse keşke... Çağ dışı internet hızıyla sürünüyoruz resmen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Beyler BATIKENTde oturuyorum. Çevremdeki bütün caddelerde ve sokaklarda fiber altyapı olmasına rağmen bulunduğum sokakta altyapı yok. Maalesef adsl kullanıyorum. Superonline a bu konuda defalarca kez başvurdum ama hâlâ fiber altyapı bizim sokağa sanki özellikle çekilmiyor. Fiber altyapıyı nasıl getirtebilirm acaba?

Yöneticiden apartman adına başvurmasını isteyebilirsin. Bu yolla yapılan başvuruların daha etkili olduğunu söylemişlerdi superonlinedan.

Geçen hafta Orhan Oğuz Lisenin ordaki bayiye gittim. Başvuru almıyoruz dediler. Merkezi arayın diyor holdingi yani. Kimse cevap vermiyor. Sözde ışık hızında internet ama işlemler ultra yavaş ve muhattap yok.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.