Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apartmana fiber taktırabilmek için nereye başvurmak gerekiyor tel falan varmı arklar, direk türkcell e ulaşınca sitedeki fiber neredeye bakıp sizde fiber yok adsl var diyip geçiştiriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

Orijinalden alıntı: theory of a dead man

Kota dolmasına rağmen hız düşmedi geçen ay. Benzer olay yaşayan var mı? Düşürmüyorlar mı acaba hızı?

hocam turkcell ceo'su açıklama yapmış, bir yerde okudum adam diyor ki; adsl'de hız düşmesine karışamıyoruz telekomdan altyapı sağladığımız için. fakat fiber bağlantı da kullanıcıların hızını zaten düşürmüyoruz demişti.

kaymak :http://www.technolabs.net/turkcell-akknin-kaldirilmasini-destekleyecegini-acikladi

bu arada bizim apartmana santral koydular ama hala aktif değilmiş sizin ne kadar sürede aktif olmuştu?

1-1,5 ay civarı zaman sonra geldiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim apartmanda 3 daire var. 1 de dukkan var. sapartmana superonline baglatmak icin ne yapmam gerkeiyor ?
  • Şuan nerelerde altyapı var kazılmış yani bilgisi olan varmı? (aktif olması gerekmez kazı en son nerelerde yapılmış + nerelerde aktif kullanım var)
  • onurksk1912 O kullanıcısına yanıt
    4 haneli bir apartmana gelmezler malesef

minimum 8-10 haneden aşağısına gelmiyorlar sanırım
  • Eskişehirde oturan arkadaşlar,şu yalana dikkat edin ''Sabit telefonunuz varsa,turkcelle taşıyalım her ay 100 dk.her yöne ücrtsiz'' dediler,4 gün içinde açılır diye söylediler 20 günde açılmayınca m.Hizetleriyle görüştüm.Sizin telefon numarası taşınamıyor dediler,bazı telefon numaralarını taşınamıyormuş.İyide arkadaş o zaman al numaramı bir sorgula,sonra sizin numara olmuyormuş de.
  • Sonunda 2 yılın ardından bağlandı.Sakarya geçidi hat boyu Türk Telekom işkencesinden kurtuldum sonunda 50 Mbit AKK'sız bağlattım.Çok stabil dalgalanma yok hele şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTT

Sonunda 2 yılın ardından bağlandı.Sakarya geçidi hat boyu Türk Telekom işkencesinden kurtuldum sonunda 50 Mbit AKK'sız bağlattım.Çok stabil dalgalanma yok hele şükür

nasıl bağlanıyor nereye başvurmak gerekiyor kendilerimi gelip bağladılar biraz yardımcı olursan sevinirim
  • lostrock L kullanıcısına yanıt
    Konuda biraz araştırma yaparsan sorularının cevaplarını bulacaksın. Hazırcı olmayalım.
  • lostrock L kullanıcısına yanıt
    Biraz sıkıştırmak gerekiyor. Apartmanda kutu varsa yöneticiniz Turkcell bayiyi sıkıştırsın sizde sıkıştırın. Mesela benim dikkati mi çeken etraftaki hiç bir binaya fiber gelmemesi apartman önlerinde yerlerle apartman için giriş aparatlarını koydular ama bizim apartmana sonradan bu mahalle aralarına Turkcell'in koyduğu büyük beyaz kutudan ayrı bir hat çektiler diğer apartmanlara böyle bir şey yapmadılar. Sırayla gelseler etrafımdaki diğer apartmanlara da girerler diye düşünüyorum. Açıkcası biz biraz bastırdık 5 6 hane onun etkisi de var. Ne zaman gelecek tahhuutlerimiz doldu gibi. Ama şunu söyleyebilirim resmen işkence çekiyorduk biliyordum da bu kadarını tahmin bile edemezdim. Ben burayı aradım. Kanal 26 yı geçinde çevre yoluna giderken Adres: Bahçelievler Mahallesi, Prof. Dr. Orhan Oğuz Cd. No:87, 26170 Tepebaşı/Eskişehir Telefon:(0222) 999 12 22
  • 2 günde herşeyi hallettiler sağolsunlar, bugün kurulumu yaptılar.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok geliyorlar.
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Babamlarim oturduğu yerin etrafi site dolu. Binanın önünde superonline fiber logar kapağı var.

Sadece 70 metre yanımdaki sitede Türksat kablonet de superonline da var. Ama benim oturduğum yerde türk telekom dan başkası yok. Hatta o da yok. Alt yapı bekliyoruz. Tekrar kablo çekmeleri gerekiyormuş falan filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim 1- evin içinden kablo geçecek, delinen yer ve kablo çirkin görüntü oluşturdumu . 2 turkcell tv için modem dışında başka kutu veriyorlarmı. 3. memnunmusunuz hem internetten hemde tv den , 4- 50 gb adil kullanım yeter mi. 5- internet evin her yerinde iyi çekiyormu
  • Bağlatan arkadaşlar lolde ping denediyse bilgilendirebilirmi?

Lol oynamıyorsa cmdye " tracert 95.172.65.31 " yazıp 20. adıma geldiğinde ss atarsa sevinirim.
  • bendevarım B kullanıcısına yanıt
    Hayret kimse cevap vermemiş. Turkcell kullanmadım ama cevap vermek gerekirse bugüne kadar gördüğüm FTTB/H sistemler çirkin durmuyordu tabi bu kabloyu ne kadar uzun ttuğunuzla da alakalı. Gerçi 2013'den sonra yeni bina içi elektronik haberleşme mevzuatı gereği her odaya bağlantı verilmesi gerekiyor ama öyle değilse dahi 2,5*2,5 kanalet alıp istedğiniz odaya çirkin görüntü oluşturmadan götürebilirsiniz.

Tabi ki İPTV için ayrıca bir IPTV cihazı gerekir ancak farklı bir modem kullanılmaz routerınızdan ethernet kablosu ileIPTV cihazına bağlantı sağlanır IPTV cihazı ise bildiğiniz uydu alıcı gibi direkt TV'ye bağlıyorsunuz.

Bu soruya Turkcell kullanmadığım için cevap vermeem ancak kötü bir tecribe olacağını sanmıyorum.

O size bağlı.

O konuda da bir şey diyemem ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronzeroum

Bağlatan arkadaşlar lolde ping denediyse bilgilendirebilirmi?

Lol oynamıyorsa cmdye " tracert 95.172.65.31 " yazıp 20. adıma geldiğinde ss atarsa sevinirim.

sabit 59 60

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendevarım B kullanıcısına yanıt
    1.soru: 3 Hafta önce geldi bana ben ev tesisatını kendi istediğime göre yapmıştım.Ev içi tesisat çeken arkadaşlardan rica ettim kabloyu boru içinden götürdüler. Anladığım kadarıyla istediğin gibi yapıyorlar zorluk çıkarmıyorlar zaten kabloda ince bişey kötü bir görüntüde oluşturmuyor. 2.soru: 2 kutuyla geliyorlar birisi direk fiber hatta bağlıyorlar dönüştürücü gibi bişey ordan ethernetten kendi getirdikleri modeme bağlıyorlar sonra bizim eski usül bilgisayara giriş Turkcell Tv almadım ona ayriyetten başka birşey getiriyorlar mı bilmiyorum. 3. soruyu 4 ten sonra cevaplayacağım. 50 gb hiçbirşeye yetmez çünkü acayip bişeye başlıyorsunuz internetle ilgili tüm tabuların yıkılıyor. Ben 50 Mbit AKK'sız bağlantı aldım. Şöyle söyleyim 20 dakikada 9 GB indiriyorsun.50 GB gibi bir kotayı 3 4 saat gibi bir sürede çok rahat doldurabilirsin sonrada zaten kota düşeceği için fiberin bir anlamı kalmıyor.3.soru: Dediğim gibi internet ile ilgili algın komple değişiyor 10 gblık bir dosyayı 8 mbitle 6 saate indiriyorduk TTNET'e şimdi yarım saat sürmüyor ping olayları kötü değil iyi seviyelerde 3 haftalık periyotta çok memnunum 5.soru: Turkcell'in kendi getirdiği modemde 2 tip wifi var bir oda içi birde bizim bildiğimiz wifi tarzı oda tipi wifi 5 gibi birşey kayıpsız bağlantı veriyor hızda downloada felan öbür tip bizim bildiğimiz modemin koyduğun yere göre değişir hocam o heryerden çekme olayı sonuçta en uzan odaya koyup aralara duvarlar girecek bir şekilde istediğin gibi verim alamazsın. İnş yardımcı olmuşumdur aklına takılan başka birşey varsa yardımcı olurum.

• yenikentin her yerine 6 ay once fiber disediler ne zaman kullanabiliriz?

• Sümer mahallesinde belli başlı siteler ve birkaç apartman dışında aktif değil nereye başvuru yapcaz????
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.