Şimdi Ara

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
23.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskisehirde alanönünde durum nedir herkes oraya geliyor fiber demis ama nette sadece lojman gibi biyerde var deniliyor otarafa tasinacagiz bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber şuan apartmanda aktif başvuru yaptım 1 hafta içinde kullanmaya başlayacam inşallah paket bu
    www.superonline.net
    Dört Dörtlük Paketler Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/kampanyalar/dort-dortluk-paketler/dort-dortluk-paketler-fiber-kampanyasi

Hangi modem veriliyo bilen varsa söylesin

• Merhaba ,

Tecrübelerinizi aktarabilmeniz adına bu konuya yazmayı uygun buldum.

Bursa'da bulunduğumuz mahallede Superonline fiber alt yapı çalışması başladı.
    Apartmanımızın önünde aşağıdaki resimde görebileceğiniz bir kutu gömdüler.

Ben daireme Superonline fiber bağlatmak istiyorum. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor ?
    Apartmanın içinde henüz kutu falan yok. Apartmanın içinde olması gereken kutuyu biz başvuru yaptıktan sonramı getirip takıyorlar ?
    Yoksa takılmasını bekledikten sonramı başvurmalıyım ?

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetova16 -- 10 Temmuz 2017; 9:12:5 >

• tetova16 T kullanıcısına yanıt
    Kazi yaparken belirtseydin keske bunu koyuo gittilermi yoksa uzun surdir olan bir seymi bu

• Aslında alt yapı çalışmaları bulunduğum mahallede ve çevre mahallelerde hala devam ediyor.
    Kazı çalışması yapan ekip amiriyle konuştum ev bağlantıları hakkında bilgilerinin olmadığını kendilerinin alt yapı ekibi olduğunu söyledi.

Mahalledeki her apartmanın önüne resimdeki kutuyu gömüp diğer mahalle ve sokaklara geçiyorlar.
  • Bizim binanin önüne bahsettiginiz kutuyu yaklasik 1 yil once gomduler. 1 yil once binamiza fiber hizmeti gelmesi icin imza toplayip, superonline merkezine ilettik. Ancak hala ne arayan var ne soran. Bakalim ne zaman hizmet almaya baslayacagiz. Sahsi fikrimi sorarsaniz bizim bina icin daha 1 yil var, bu kadar agir calisan bir kurum gormedim.

•  Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! Öncelikle bu kutu koyuldu ondan 7 8 ay sonra superonlinedan bir çalışan geldi anlaşma imzalandı daha sonra o kutudan apartmanın içine fiber çekildi

Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! kutudan bütün katlara fiber çekildi daha oturduğum dairenin içibe çekilmedi

• Konuyu açalı 2 sene olmuş. Zaman geçiyor arkadaşlar. Benimde uydunet macerem sona erdi ve 1 Temmuz itibarı ile 5i bir yerde kampanyasına geçtim. İyi ki de geçmişim. 3 Temmuz dan itibaren, kampanyayı BTK nın zorlmaması ile değiştirdiler. 25mbps 24e çektiler! Ayrıca aynı fiyata. Bir indirimde yok. Neyse ki içerden aldığım duyumlarla, uydunet taahhütümü bozup, 1 Temmuz da SOL e geçtim. Bu arada Turkcell Tv müthiş bir olay..:)
  • tetova16 T kullanıcısına yanıt
    Apartmanın önüne kutu koyulmuş. Yetkili arkadaşlar site ya da apartman yöneticisiyle konuşup kutuları kısa bir süre içinde çekerler.. Sizin ekstra bir müracatta bulunmanıza gerek yok hocam.
  • Fiber bağlandı kullanıyorum şuan 24.75 mbit 5.27 up 9 ping verdikleri modem zte zxhn h267a

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    vallaha bednbe eskısehıre yenı tasındım fıber 50mbps binada yok dıye kapattırdım buradada calısmalar baslammıs ara ara kazıyorlar keske bınaya gelse ali rıza efendı caddesındeyım
  • Arkadaşlar ben de alanönü tramvay durağı yakınlarına taşındım. Şu ana kadar hep Ttnet kullandım ama artık başka bir internet sağlayıcıya geçmek istiyorum. Superonline veya tavsiye edebileceğiniz başka seçenekler varsa yazarsanız sevinirim.

• Bizde eskişehire yeni taşındık. Kayseride 4 yıldır superonline fiber kullanıyordum. Burdaki evde adsl bile yoktu. Yeni stadın arkasında oturuyoruz. 4 ay uğraştık meğer adsl altyapısı varmış, üzerine asfalt atmışlar. Tesadüfi bulduk. Şuan 13mbit superonline kullanıyorum. En kısa sürede fiberin de gelmesini diliyorum. Şuan eskişehirin %kaçında fiber altyapı var acaba ? Harita falan bulamadım. Yılsonunda ev sahibi fiber gelecek demiş. 6 müstakil ev şeklinde bir sitedeyiz. Müstakil evlere vermediklerini biliyorum fakat burası 6 daire olarak geçtiği için falan fişman gelir diyor ev sahibi.

• uygar2580 kullanıcısına yanıt
    Bölgenizde VDSL var mı sorguladınız mı ?

Yeni stadin oralarda cok fazla ev yokdu hatirladigim kadariyla oralara superonline cok yanasmaz

• xwx_black kullanıcısına yanıt
    Sizin orda varmi bende devlat hastanesi yakinindayim habire calisma var ama binalara vermediler

Yeni stadin oralarda cok fazla ev yokdu hatirladigim kadariyla oralara superonline cok yanasmaz

• Bizim yenikente fiber kabloları dosiyeli 1 sene olucak neredeyse ne gelen var ne giden :)
  • Eyy Eskişehirliler. Yok mu gelişme

• Binanızda fiber olması durumunda yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.