Bildirim
Eskişehir'e sonunda Süperonline fiber geliyorr!!! (5. sayfa)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hay bunların yapacağı işin... Elektrik gitti, az önce de su borusu patladı. Sular ve elektrikler kesik bakalım sabır ediyoruz. Hele Bi de binaya vermezler ise olay çıkar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nalet gelsin ist oturuyoz fiber var derler ama yok siz yine şanslisiniz kardesim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşeron firma ihalesi geç kaldığı için planın çok gerisinde kaldılar. Onun için çok acele ediyorlar. Şimdiye kadar fiberi kullanıcıya vermeleri lazımdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 12 Eylül 2015; 12:47:42 > -
Sokağı çift taraflı kazıyorlar. Vay be dedirtti. Her ne kadar elektriği kesip su borusunu patlatsalar da hemen çözdüler ve tam gaz devam ediyorlar.
Arkadaşlar bizim sokaktaki binalar çok eski ve öyle 14-15 daireyi geçen çok az bina var ama her binaya doğru bir delik açtılar. Ayrıca site falan da yok Vişnelik'te. Ya var da onlar da yeni değil. Ama tüm binalara fiber bağlayacaklar ise süper bu :) -
superonline kullanmadım ama paketleri ttnetten cok iyi, 100mb 200gb kotali paketi istedim verdiler sonra diyorlar 24den fazla cekemezsin, bunu superonlineda denedim hattiniz almaz para kaybınız olur dediler
Batıkent tarafında fiber abonelik alımına başlamış bulunmaktalar. -
Bizim yaşlı site yönetimi superonlineın ücretsiz altyapı kurmasını kabul etmemiş çimleri kaldırımları dağıtırlar vb bahanelerle kendilerinin işine yaramayacak bir yatırım tabii yoksa her şartta kabul ederlerdi
quote:
Orijinalden alıntı: SoldaTr
Bizim yaşlı site yönetimi superonlineın ücretsiz altyapı kurmasını kabul etmemiş çimleri kaldırımları dağıtırlar vb bahanelerle kendilerinin işine yaramayacak bir yatırım tabii yoksa her şartta kabul ederlerdi
Ah su yaşlılar
Orhan oğuz lisesinin oradan superonline 3 katlı bina satın almış. Sanırım servis yetkili bayi filan o binada olacak
Sakarya-1 caddesinde ofisim var ve evim de hacı seyit mahallesinde umarım iki mekanıma da gelir sol fiber, sol adsl kullanıyorum ama bina altyapıları kötü olduğu için hızım 4mbite sabit yıllardır mahvoldum. -
Beyler aranızda uydunet kullanan varmı? Özellikle kırmızıtopraktan varsa, yorumlarınız çok değerli olacaktır benim icin. Online oyun çok oynadığım icin, yurt dışı Ping seviyelerini merak ediyorum. Uydunet de de lokasyona bağlı Ping seviyeleri çok değişkenlik gösteriyor. Havuz içinde nekadar çok insan, okadar yüksek Ping hesabı 😊
quote:
Orijinalden alıntı: SoldaTr
Aynı bizim apartmandaki yaşlılar.
Biz o altyapı için olan kağıdı taşeron firma kazı yaparken imzaladık ama bizim apartmandan muhtemelen bir tek ben bağlatacağım. Bu nedenle gelirler mi bilinmez. Bu arada Telekom'a dilekçe verdim, cevap olarak 2016 planlarında görüşmeye alınacağını kabul edilirse altyapıyı güçlendireceklerine dair bir cevap geldi ama ümidim yok. İki yan sokağımda Telekom'un fiberi var, ben 4Mbit'te sabitim. Mütahitler bağlantıları sayesinde midir nedir, güzelce bağlatmış yeni yaptıkları yerlere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Batıkentte çok yavaş ilerliyorlar. Bulundukları yere göre 2 sokak yukarıdaki evimize ne zaman geleceğini sorduk . Aralık ayında anca gelir dediler. Ekip sayısını arttırıp hızlanmaları gerek -
Batıkent'te evime Superonline Fiber bağlattım. 50 MBps + TurkcellTV+ Ev Eğlence Paketi + Telefon için 79 TL ücretlendirme ile abone oldum. 27 Ay taahhütlü 3 ayı onlardan hediye olarak.
Hız konusunda 50MBps tam alabiliyorsunuz. Hatta bir kaç mpbs üstüne bile çıkıyor. Bu da düzgün bağlantısı olan yerlerden 6 Mb/sn ile dosya indirmenize olanak sağlıyor.
Upload hızı 5 Mbps.
Ping adsl'den çok daha düşük hatta Uydunet'ten bile düşük.
TV hizmeti beklediğimden daha iyi. İnternet üstünden bu kadar kaliteli yayın alabileceğimi düşünmemiştim. Kanal geçiş hızları fena değil. Sadece kanal sayısı çok fazla değil (Eski Digitürk abonesi olarak söylüyorum)
Telefon sadece konuşunca para yazıyor. Eğer sadece aranacaksanız herhangi bir ekstra ücret ödemiyorsunuz. Ben direk Telekom numaramı taşıdım böylece numaram da değişmedi.
Şimdilik başarılı bir hizmet. Eskişehir için daha çok abonelik alıp ileride zorlanırlarsa tekrar değerlendirme yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazoo -- 4 Kasım 2015; 14:39:37 >
-
Hayırlı olsun.. Çok iyi haber.. Akn sınırı kaç hocam? Mümkünse yurt dışı ping değerlerini paylaşırmısınız? -
İstanbul sultangazi gazimahallesinde oturuyorum birçok yerinde sorgulama yaptığımda yüksek hızlı internet yazıyor benim eve gelene kadsr sorgulama yaptığımda 10mbps yazıyor ama 8den fazla alamıyprum eve ekip geldiğinde kablolar döşendi ama saha dolabı buraya koymazlar demişti çok pahalıymış ozaman neden döşediniz bu kabloları
25 Mbps yerine (onda AKN 75 GB) 50 MBps seçmemin sebebi olarak 150 GB AKN mevcut ki benim gibi bir kullanıcıya yeterli. Zaten istenirse torrentçiler için AKK'sız Gece hizmeti var. 00:00 - 06:00 arası kota aşımına uğramadan download ve upload verebiliyorsunuz aylık 9,90 TL karşılığı.
Dikkat edilmesi gereken bir nokta var fiber ile ilgili. AKN hem download hem de upload için geçerli. Aynı cep telefonlarındaki mantık.
Yurt dışı ping değerleri derken bağlı olduğunuz server'a göre değişir elbette ama bağlı olduğum oyunlara göre 25 - 80 arası gördüm hep. Yurt içinde ise bağlı olduğunuz server Superonline şebekesi üstünde ise 1 rakamını bile görebiliyorsunuz. :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X