Millenicom ip almiyor
Sa millenicomda problem yaşayan varmı yarım saattir modem ip almıyor
Modem arızası
Merhaba öncelikle evde elektirikler gitti bi sure sonra elektirik geri geldi fakat modem ışıkları aynı şekilde sürekli yanıp sönüyor simetrik şekilde wifi aği dahi cikmiyor modem yüksek gerilimden yanmişmidir acaba
Netspeed millenicom ?
Merhaba öncelikle şuan internet kutusu kullanıyorum çok sorun çıkmaya başladı iki firma arasında kaldım mi bebek kamerası kullanıyorum internet kutusunda çok gecikme oluyor sizce hangi firmaya gecmeliyim yada başka önerisi olan varmı
Fiber kutusu yardım
Merhaba öncelikle mevcutta VDSL hat kullanıyorum VDSL büyük kabinlerden mevcüt bı üst sokağimda bu kutudan var VDSL kabininin yanina koymuslar bunun binalardada olması gerekiyor diye biliyorum burdan kendimiz hat çekme durumumuz olabilirmi yada talepte bulunup binaya kadar çektirme durumumuz olabilirmi bilgisi olan varmı
Hız yükselince problem yaşıyorum
Merhaba öncelikle hat değerlerim bu şekilde 75 mbps Max kapasite var sanırım hız testlerinde 50 mbps alıyordum gündüz problem yoktu fakat gece bı anda hız testinde 3 5 10 mbpslere düştü ping değeri 200 300 değerlere çıktı jitter gecikme 600 700 arası oldu hızımı 50mbps çekince ping değerim 10 Lara düştü jitterde 160 larda felan jitter değeri yüksek gibi geldi hayla merak ettiğim konu hıž 75 mbps olunca ping ve jitter değerim neden anormal bisekilde yükseldi konu hakkında bilgisi olan varmı
Millenicom kopma yardım
Merhaba öncelikle arkadaşım adına konu açıyorum millenicom kullanıyor daha önce Vodafone 5ghz modem kullaniyordu internet ışıkları tamamen yanıyor problem yok faket birden internete girmemeye başlıyor ancak kapatıp acinca geliyor bi süre çalışıyor sorun tekrar başlıyor millenicomdan modem talep etti sıfır modemdede aynı problem var 20 dk calisiyor birden gidiyor kapatıp açmadığı sürece internet gelmiyor sizce sorun neyden kaynaklanabilir defalarca kayıt açtılar hicbi sorun gözükmüyor
Düzeldi
İptal
Tbtnet rezilliği
Merhaba öncelikle 7 ayı geçti tbtnet kullanıyorum her akşam düşük hız yüzünden lanet ettim doğru dürüst film dahi acamaz olduk netspeede geçme kararı aldım yarın evraklarımı göndericem tbtnet firması her ayın 1inde ön ödemeli fatura çıkartıyor müşteri hizmetlerini aradım teyit etmek için farklı issye gecicem kullanmadığım günlerin iadesi olucakmi diye hayır olmuycak fatura kesildiği için iptal olmuyor dediler kullanmadığım günlerin ücretini talep etme hakları varmı bilgisi olan varmı bu konu hakkında benim bildiğim ön ödemeli de fatura kesilip örnek 10unda kapattın geri kalan 20 gün faturadan düşer
İss önerisi
Öncelikle sa mevcutta tbtnet kullanıyorum 6 ayı geçti fakat çok sık sorun yaşıyorum 80mbpsye sabitli kablosuzda 60 Mbps hız alıyorum fakat bazı akşamlar olurki internete hiç giremiyorum daha öncesinde millenicom kullanıyordum problem olurdu ama bukadar sık olmazdi aklımda Turknet var fakat İss önerisi olan varmı
VDSL modem olarak kullanabilirmiyim
Sa öncelikle elime böyle bı modem geçti VDSL bağlantısı yok sanırım 5ghs modeme ihtiyacım vardı VDSL bağlantı olmuyorsa kendi modemimle bağlantı kurup başka bı o odaya kablo çekip accents point olarak kullanabilirmiyim bu cihazı bilgisi olan varmı
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 920
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.166 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 116 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar