Şimdi Ara

İss önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sa mevcutta tbtnet kullanıyorum 6 ayı geçti fakat çok sık sorun yaşıyorum 80mbpsye sabitli kablosuzda 60 Mbps hız alıyorum fakat bazı akşamlar olurki internete hiç giremiyorum daha öncesinde millenicom kullanıyordum problem olurdu ama bukadar sık olmazdi aklımda Turknet var fakat İss önerisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuanki sorunlar netspeed de var maalesef türk.net öneririm gayet stabil ve sorun yaşatmıyor. Bilindik kurumsal firmalar dan ayrılmayın.

1 ay ücretsiz kod isterseniz verebilirim yok ise tabiki. Sorunuz olur ise iletişime geçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet tavsiye ederim kod da verebilirim isterseniz 1 ay bedava kullanirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende aynı durumdaydım tbtnet artık baydı sabah kalkıyorsun 3-4 saat internet yok akşam oluyor yine aynı sürekli süpriz kesintiler oluyor.

Her iss ile ilgili iyi kötü yorum var ben de zamanında tbtneti çok övüyordum ilk zamanlar uygun fiyata çok güzel hizmet aldık ama artık baydı. Taahhütsüzlerden denemeye devam edeceğim ben internet taşıma olunca kurulum vs ücrette almıyor genelde firmalar netspeed e başvurdum bakalım sıkıntı çıkarırsa onu da değişiriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judger90 -- 31 Ekim 2021; 15:14:38 >
  • Millenicom tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİBER İSS ÖNERİ
    geçen ay önce açıldı
    Iss tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.