Şimdi Ara

Eskişehir'in girilmemesi gereken mahalleleri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
62.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geçen ay tuttuk arkadaşla. 525 lira 1+1 Espark'ın karşısı hemen. Geçen hafta da arkadaşa tuttuk yine aynı yerlerde 1+1 o da 525 lira . Bu dediğim yerler eğlenceye yakındır merak etme
  • Abi yok böyle olmayacak. En iyisi ilk sene apartta falan kalayım, kendim öğreneyim 1 sene nereler iyi nereler kötü diye. :D 2. senemde çıkarım eve. Hem birini de bulurum, daha ucuza gelir.

Bu arada bazı arkadaşların neden sinirlendiğine anlam veremiyorum. Okul bitince tabii ki kendi yaşadığımız yere geri döneceğiz. Sonuçta Allah'ın köyünden gelmiyoruz, İstanbul'dan geliyoruz. Dağdan geliyormuşuz gibi cevaplar yazmayın lütfen.
    Emin olun biz kontrolsüz göçün sonuçlarını burada, İstanbul'da çok daha beter bir şekilde görüyoruz. 20 milyon tane işsiz güçsüz, evsiz, Türkçe bilmeyen zibilyon tane yankesiciyle uğraşan biziz. Siz öğrencilerden şikayet ediyorsunuz. Bence gelin bir bizim buraları görün, ondan sonra öğrencilerden şikayet edin.
  • yenibağlarda espark çevresinde tutmanı öneririm barlar sokağına, porsuk a yakın, ve kafelerde baya fazladır. Abim üniversitede orda oturuyo, gayet güzel eğlenceli yer. Fiyat konusunda ise ilk yıl apartta kalmıştı 600 e yakın bir meblağ idi. Memnun kalmadı, Ama araştırarak aynı fiyata daha iyi apartlar bulabilirsin
  • Evi bağlardan tut (yeni bağlar eski bağlar farketmez aynı yer) bütün öğrenciler orda. 1+1 tut sonra yanına birini bulur kirayı bölüşürsün. Eczacılıktan tutma çok uzak orası. Sakın yurda veya aparta da çıkma.
  • "Eskişehir'in girilmemesi gereken mahalleleri" Keşke önceden sorsaydın.Herhalde girdiğin için böylesin

Şukuları esirgemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TourismAdministration -- 1 Eylül 2015; 0:43:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emure kullanıcısına yanıt
    hocam neden sakın yurt veya aparta çıkma dedin
  • Giriş-çıkış saatleri kısıtlıdır. Birde çok değişik tipler olur oralarda. Eskişehir Türkiyenin her tarafından öğrenci çeken bir şehir. Gerçekten her kafadan insan var yerli-yabancı. Küçük istanbul diyebiliriz insan çeşitliliği bakımından. İyi yanları olduğu gibi kötü tarafları da var. Apartların fiyatları da ucuz değil 1+1 ev kadar. En mantıklısı 1+1 ufak bi eve çıkmak.

@Quadrupoll
  • Eskişehirde belalı yer mi olur kafana göre takıl qardeş

• emure kullanıcısına yanıt
    Hmm anladım bende bu sene AÜ de doktoraya başlıyorum da epey gezindim apart, yurt, ev en son evde karar kıldım ama az daha aprtların birini de tutmuyor değildim yani kıyısında döndüm. Apartların tek avantajı elektrik su ısınma internet gibi faturaların olmaması ve evet dediğin gibi fiyatlarıda en az 1+1 ev fiyatında ve çoğu kötü durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Giriş-çıkış saatleri kısıtlıdır. Birde çok değişik tipler olur oralarda. Eskişehir Türkiyenin her tarafından öğrenci çeken bir şehir. Gerçekten her kafadan insan var yerli-yabancı. Küçük istanbul diyebiliriz insan çeşitliliği bakımından. İyi yanları olduğu gibi kötü tarafları da var. Apartların fiyatları da ucuz değil 1+1 ev kadar. En mantıklısı 1+1 ufak bi eve çıkmak.

@Quadrupoll

Ama galiba yurda gireceğim. Kararsız kaldım gidilecek yer konusunda. 1 sene yurtta kalıp, etrafı tanıyıp öyle çıkayım ayrı eve. Haksız mıyım? :/
  • Konuyu görünce dayanamadım, az ömrümüz geçmedi sonuçta Eskişehir'de Sakın ECZACILAKTAN ev tutma diyenlere İNANMA. Sen okumaya gittiysen oralara 1+1 tutacağın yada tutman gereken tek yer eczacılık ve civarıdır Anadolu Üni. için. Sebebine gelince bağlarda oturuyor olmak sana anne babandan gelen kısıtlı parayı idare edebilmen için hiç bir şey sunmayacak aksine okulunun uzamasına bile sebep olabilecek potansiyelde bir muhit ki zaten görüp tecrübe etmişsindir. Ben buradan okuyarak fikir sahibi olmak isteyen insan lara hitaben yazmak istedim bunları. ÖĞRENCİ eğer gerçekten öğrencilik misyonu ile Eskişehir'e gelmişse bağlardan değil eczacılık kapısı civarından evini tutmalıdır. Eğitimi birinci plandaysa kısıtlı bütçe ile gayette güzel sir öğrencilik sağlar, her yere istisnasız yürüme mesafesindedir ve en önemlisi de sadece sosyalleşmek istediğinde şehir merkezine gideceğin için eğitimi öncelikli olarak görüp hayatının en güzel yıllarını en verimli şekilde geçirirsin.

• eskisehirde girilemeyecek mahalle yok, rahat ol.

• 2017 den hort

Takkalı ve kuyubaşı civarına uğrama yeter

Geri kalan yerleri gez toz

• Bu konuyu okuyacak arkadaşlara yardım olsun diye yazayım. Şuan 3. yılım başlıyor Eskişehir'de. :D
    Bağlar en iyi yer, oralardan şaşmayın bence. Girilmeyecek yer bir Kuyubaşı imiş. Bir defa yanlışlıkla gittim, onda da sorun olmadı. Genel olarak Bağlar ve çevresi iyiymiş.
    Konu Kilit. :D
  • :D :D :D

:D :D :D

kopalım yhaa :D :D :D
    :D

:D :D :D kızlar bekle beni :D
  • schlesserangel S kullanıcısına yanıt

iletişim fakültesi kapısı civarı nasıldır

• Şirintepeliyiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.