Şimdi Ara

Eskişehir Kadıköyde Bize Ne Yapar ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

İlk yarı 1-0, maç sonu 1-1. At fava

fav yok kardeşim

o zaman acil rt

ACİL RT
  • FB'den hiçbir şey beklemiyorum artık batsın bu takım sonuncu olalım da akılları başlarına gelsin bu yönetici kafasıyla hiç bi mok olmaz teknik direktör desen ayrı bir alem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

FB'den hiçbir şey beklemiyorum artık batsın bu takım sonuncu olalım da akılları başlarına gelsin bu yönetici kafasıyla hiç bi mok olmaz teknik direktör desen ayrı bir alem..

Yenildiğimiz maçlarda üzülmüyorum artık.
  • sonucun ne olacağını bilemem ama erkan zengin bi gol atar fener devre arasında 10M euro verir alır bu kesin!!
  • ERSUN HOCA tartışılacak bir İSİM DEĞİLDİR
  • Beraberlikle sonuçlanır diyorum.
  • ilk yarı 4 attık attık yoksa ikinci yarı 3 yiriz kaybederiz
  • 3-0 maç bizim Alt tarafı bi Arsenal'a yenildik Torkudada hatalı değiştirme sonucu akıllanmıştır..
  • Bence fener vasat bir futbolla kazanacak maci. 2 - 0 diyorum. Ersun yanal elestirilmeye devam edecek. Fener en yakin derbiden hezimetle ayrilacak ve ersunun gorevine son verilecek. Ahanda buraya yaziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü futbol oynarız , duran top organizasyonu bilmem ne kazanırız bir şekilde .
  • Eskişehir bizi ne yapar ? arsenali ne yaparız ? konyayı konyada ne yaparız ?

zaten maç konusu var özelliklemi açılıyor bu konular ya ? sonra 1000 tane bilir kişi burayı basınca trolller geldi diyosunuz açmaki gelmesin.
  • 1-1 diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

2 macta hocayı çözen tipler yine toplanmış.

Sabırsız ergenler

Takımda en %1 bile ışık görebiliyormusun ? O ışık olsa inan 2 maç üst üste kaybetsek birşey demem ama o ışık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Eskişehir bizi ne yapar ? arsenali ne yaparız ? konyayı konyada ne yaparız ?

zaten maç konusu var özelliklemi açılıyor bu konular ya ? sonra 1000 tane bilir kişi burayı basınca trolller geldi diyosunuz açmaki gelmesin.

Bu konuda trollencek birşey yok ki görüyorsun Galatasaraylı arkadaşlar savunuyor Fenerbahçe'yi.
  • 0-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

0-2

2 Arsenal yani yanlış olmuş
  • Bu arada kesinlikle konuyu totem vb. amaçla açmadım.Fenerbahçe gibi takımın Eskişehir'i yenmek için toteme ihtiyacı yoktur ve olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Totem tutmayınca tersten totem yapmak.

Totem yok.
  • Sizi çimlere yatırır daha sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

Sizi çimlere yatırır daha sonra

Yaş kaç ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.