Şimdi Ara

Eskişehir Kadıköyde Bize Ne Yapar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahmin 2-0 öne geçer 2.yarı 3 tane gol yiyip yeniliriz.

• İnşallah kazanamayız. Lig uzun maraton. Yenilgileri şimdiden alalımki gitsin bu adam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylıyım ama bu kadarda düşmediniz be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansa bala yeneriz sonra yöneticinin teki çıkar vuu eskişehiri yendik şampiyon olacaz falan der iyi takım ayakları salkfasjksagh
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Demokritos-

Galatasaraylıyım ama bu kadarda düşmediniz be.

Sanırım 7 Maç oynandı. 7'sindede oyun yok be kardeş. Düşmeyekmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk golü biz yeriz bir gol de emenike atar errkanla bienvenü de birer tane 2 yarı atar 3-1 go home ersun
  • Sonra tribünlerin bir tarafı yönetim istifa der öbür tarafı istifa diyenleri ıslıklar ve Aziz Saltanatı devam eder Yaşasın Aziz !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da nerede ne yenir?
    8 yıl önce açıldı
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe Eskişehirsporu çok rahat yener. Eskişehirspor bursa maçını canlı izledim.

• bir kere daha aziz hoperlörden taraftrara çağrı yapar maç sonu ersunda hatalarımızdan ders çıkarıcaz böyle skorlara alışın der bla bla bla
  • o kadarda değil fb zorlansa bile maçı alır.

• Bakalım bu sefer olacak mı diyorsun he?
  • yorumlara bakıyorumda biz mağlup oluruz dedikçe gsliler yenersiniz diyor paralel evreni yaşıyoruz
  • Hiç bir şey yapamaz ,bu sene yine sizinle kana kan şampiyonluk mücadelesi vereceğiz ,başka türlü zevki çıkmıyor çünkü..Üçüncü takımlara yer yok bu yarışta..
  • eskişehir kanarya kebap yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Hiç bir şey yapamaz ,bu sene yine sizinle kana kan şampiyonluk mücadelesi vereceğiz ,başka türlü zevki çıkmıyor çünkü..Üçüncü takımlara yer yok bu yarışta..

Bu rezil futbolla anca 4. belki 3.oluruz bizden bütçesi düşük takımlar bizden kat kat daha iyi oynuyor herşey para değil ruh önemli ama bu ruh kayboldu o 2010-2011 sezonunu asla unutamam Alex'i, Gökhan'ı Niang'ı... Herkesi ama o dönemden %1 bile birşey kalmamış duurmda.
  • K*ç zoruyla yeneriz şampiyonuz nidalarıyla bir daha ki maça kadar , taraftar Arsenal ve Konya maçlarını unutur.
  • İlk yarı 1-0, maç sonu 1-1. At fava
  • quote:

Hiç bir şey yapamaz ,bu sene yine sizinle kana kan şampiyonluk mücadelesi vereceğiz ,başka türlü zevki çıkmıyor çünkü..Üçüncü takımlara yer yok bu yarışta..

Dediğine katılıyorum geçen seneki şampiyonluk süper finaldeki şampiyonluk kadar heyecanlandırmadı beni verdiği tat sönük kaldı rekabet olmalı

Süper finali gerimi getirseler napsalar
  • bize ne yapar derken? tövbe est.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

quote:

Dediğine katılıyorum geçen seneki şampiyonluk süper finaldeki şampiyonluk kadar heyecanlandırmadı beni verdiği tat sönük kaldı rekabet olmalı

Süper finali gerimi getirseler napsalar

İlk 4'e bile zor gireriz bu futbolla süper finalide unutun.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.