Şimdi Ara

Eskişehir maçına giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler fenerbahçe - eskişehir maçı için bi kombine ayarladım ama gidicek kimse yok tek başıma maça gitmenin ne kadar sıkıcı olduğunu biliyorum kartal pendik taraflarından Türk Telekom tribününe giden varsa beraber gidebilirmiyiz acaba? Yaş 17 her türlü uyarım sıkıntı olmam yani

• UP
  • tek başına maça gitmek gerçekten çok sıkıcı oluyo + kombinem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaygcl

tek başına maça gitmek gerçekten çok sıkıcı oluyo + kombinem yok

o yüzden birilerini arıyorum gitmek için ama pek kimse yok gibi
  • İzmir'den kalkıp tek başına maça gidiyorum sorun yok...

Çok yanlış işler yapıldığını düşünsemde gider takımımın maçını izlerim. Zaten şehirden dolayı senede 4-5 maça gidebiliyorum
  • Amaç maç izlemek değil zaten maç izlemek istesem oturur evde lig tvden izlerim. Amaç abilerimizle kardeşlerimizle bir arada olup o atmosferi yaşamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

İzmir'den kalkıp tek başına maça gidiyorum sorun yok...

Çok yanlış işler yapıldığını düşünsemde gider takımımın maçını izlerim. Zaten şehirden dolayı senede 4-5 maça gidebiliyorum

Git tabi, sonra takım neden düzelmedi diye düşünüp durursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

Tribüne gitmeyince takım düzelecek mi. Tipik yurdum taraftarı işte. Gitmye gitmeye futbolu düzeltiniz zaten. Gördük futbol sevgisini u20 şampyionasında. Seyirci rekoru kırdık senin gibiler yüzünden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

Tribüne gitmeyince takım düzelecek mi. Tipik yurdum taraftarı işte. Gitmye gitmeye futbolu düzeltiniz zaten. Gördük futbol sevgisini u20 şampyionasında. Seyirci rekoru kırdık senin gibiler yüzünden

Ya arkadaşım 2 senedir gidiyoruzda düzeldi mi takım, birde protesto edelim belki utanırlar.

• Beyler polemiğe gerek yok sakin
  • bu fenerbahçe'ye kuruş para verip izlemem. bundan önceki 2 şampiyonlar ligi maçındada ordaydım para verip rezillik izlemek hoşunza gidicekse gidin. ama giderken bi uyku tulumu veya battaniye alın.gittiğinizde ne dediğimi anlarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.