Şimdi Ara

#####ESKİŞEHİR OSMANGAZİ TIP 2015 GİRİŞLİLER##### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
7
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de 5619 beni de yaz kardeş herkese merabalar bu arada hayırlı olsun
  • Gençler Osmangazi'nin orda 1 tane özel erkek yurdu var diğerleri Anadolu'nun orada.Ev mi düşünüyosunuz yoksa yurt mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup 12 kişi oldu gelmek isteyenler özelden atabilir numarasını

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraer27

Grup 12 kişi oldu gelmek isteyenler özelden atabilir numarasını

nasıl 12 kişi bura zaten 9 kişi
  • Diğer forumlardan geldi diğerleri

• quote:

Orijinalden alıntı: berkannlyss

Gençler Osmangazi'nin orda 1 tane özel erkek yurdu var diğerleri Anadolu'nun orada.Ev mi düşünüyosunuz yoksa yurt mu?

O yurtta TSK yurdu sanırım. Ben eve cikacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aqustine

quote:

Gençler Osmangazi'nin orda 1 tane özel erkek yurdu var diğerleri Anadolu'nun orada.Ev mi düşünüyosunuz yoksa yurt mu?

kyk yokmu beyler
  • önce yurt sonra ev düşünmekteyim

• yurt olsa bizde düşüncez ama yok
  • quote:

yurt olsa bizde düşüncez ama yok

kardeş kyk yokmu?
  • bildiğim kadarıyla kyk anadolunun orda.Konu açtım ama kimseden cevap gelmiyor bu yurtlar hakkında.
  • quote:

bildiğim kadarıyla kyk anadolunun orda.Konu açtım ama kimseden cevap gelmiyor bu yurtlar hakkında.

burdan tartışırsak daha güzel olur bura osmangazili çünkü 2. 4. sınıfta olan arkadaşlar vardı mesaj atabilirsin konuyu canlı tutalım bu arada
  • YURT APART EV HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR BİZLERİ Bİ AYDINLATSA.
  • Okulun ordaki kyk kizlar icin, erkek yurdu anadolunun orda, eger tsk sansiniz varsa basvurun tsk guzeldir kisin yurunmez ama tramvay onunden geciyor

• Grup 30kişi oldu isteyenler numaralarını özelden atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: aqustine

quote:

Eskişehire hoş geldiniz öncellikle
    Bir konu hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum..
    Hocam Osmangazi Üniversitesine yürüme mesafesinde (6 dakika) erkek apart açtım..(Pera erkek Apart)
    2015 yapımı yeni bina

Modern bütün eşyaların yeni olduğu apart konsepti

Her daireye ait mutfak, banyo, wc

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kampüsü’ne yürüyüş mesafesinde (6 dakika) özel seçilmiş lokasyon

Tercihe göre 1-2 kişi kalınabilecek süit odalar her odada ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabileceğiniz kişiye özel çalışma masası ve kişiye özel dolapların olduğu bir konaklama anlayışı

Sürekli temizlik hizmeti

24 saat sıcak su

32 mb fiber Sınırsız internet erişimi

Huzurun temini için son teknoloji ile donatılmış ekip ve ekipmanlardan oluşan bir güvenlik anlayışı

Tüm istek ve beklentilerinizi paylaşabileceğiniz bir yönetim anlayışı

Öğrencilerimizin okulun her yerine rahatlıkla ulaşabileceği ulaşım imkan
    İlgilenen arkadaşlar merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim..

• Bu sene nerede kalmayi dusunuyorsunuz anadolunun orda yurtta kalmak sizce mantikli mi yakinda apart mi yoksa direk ev mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkannlyss -- 29 Temmuz 2015; 17:00:24 >
  • quote:

Bu sene nerede kalmayi dusunuyorsunuz anadolunun orda yurtta kalmak sizce mantikli mi yakinda apart mi yoksa direk ev mi?

Hocam gezmek istiyorsanız anadolu ünv. orası daha hareketlidir cafeler barlar vs. anadolu unv. kyk tercih edebilirsiniz..
    Fakat eskişehire gelincede görürsünüz zaten özellikle mesai başlangıç bitiş saatlerinde toplu taşıma çok yoğun olur. okula varış süreniz 40dk ile 1 saati bulabilir.
    buda devamsızlığını artırır.. gezmek istiyorsanız anadolu kyk dersleriniz ağır bir bölüm okuyacaksınız osmangazi yakınını tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertük

quote:

Bu sene nerede kalmayi dusunuyorsunuz anadolunun orda yurtta kalmak sizce mantikli mi yakinda apart mi yoksa direk ev mi?

Hocam gezmek istiyorsanız anadolu ünv. orası daha hareketlidir cafeler barlar vs. anadolu unv. kyk tercih edebilirsiniz..
    Fakat eskişehire gelincede görürsünüz zaten özellikle mesai başlangıç bitiş saatlerinde toplu taşıma çok yoğun olur. okula varış süreniz 40dk ile 1 saati bulabilir.
    buda devamsızlığını artırır.. gezmek istiyorsanız anadolu kyk dersleriniz ağır bir bölüm okuyacaksınız osmangazi yakınını tavsiye ederim..

kyk ya kız diyolar ama kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: 19sagokey19

quote:

Orijinalden alıntı: sertük

quote:

kyk ya kız diyolar ama kardeşim

hocam osmangazi yakını kız ama anadolu ünv. içindeki kyk erkek osmangazinin erkek öğrencileri orda kalıyor ama ulaşım sıkıntı hergün 1.5 saat yolda geçer + yol parası masrafınız olur..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.