Şimdi Ara

#####ESKİŞEHİR OSMANGAZİ TIP 2015 GİRİŞLİLER##### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
7
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E-kayıt yaptıranlar herhangi bir belge teslim edicek mi üniye?
  • E devlette öğrenci belge sorgulamaya tıkladığımda bulunamadı diyor sizde durum nedir esogü tıpçılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkannlyss

E devlette öğrenci belge sorgulamaya tıkladığımda bulunamadı diyor sizde durum nedir esogü tıpçılar.

kardeşim okulun sitesinde bir dosya yayınlandı orda ismin varsa sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19sagokey19 -- 2 Ağustos 2015; 15:00:26 >
  • herkese merhaba yaz okulu için bu yaz Eskişehir'deydim.Kalacak yer arayan arkadaşlara; Taşköprü erkek Öğrenci Apart'ını tavsiye ederim.Sahibi Murat abi bizle çok ilgilendi yeri çok güzel adalara 7-8 dakikada gidebiliyorsun,tramvaya yakın,işlek bir yerde.arayıp danışmak isteyen arkadaşlar için Murat Kürtül:0533 745 6867

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba :) Ben bu sene 7k oldum ve 'hangi tıpı yazsam' konusunda kararsızım. İzmirde oturuyorum doğma büyüme buralıyım. Eskişehir'e gitmedim hiç. Burada katip çelebi üniversitesi var 2011de açıldı daha tıp mezunu vermedi ama çoğu kişi memnun olduğunu söylüyor, hastanesinin de baya iyi olduğunu söyleyenler çok. Ogü tıpı yazsam tutma ihtimali var, ailem gitmek istemediğin yeri hiç yazma dedi ben yazmak istiyorum aslında ama okuyabilir miyim bilmiyorum. Kışı baya soğukmuş, bir de küçük bir yer olduğunu söylüyorlar İzmirden giden biri için ne kadar alışılır, alışılabilir mi ya da ? Gitmeye değer mi ogü tıp eğitimi için, şehir için vs. Bir de ailenden uzakta tıp okumak çok zor, tıp zaten zor izmirde ya da manisada oku bu yüzden diyor çoğu akrabam ve tıp okuyan tanıdıklarım. Bu sorum da özellikle İzmirden Eskişehire tıp okumak için giden varsa onlara gelsin :) Zorlandınız mı çok? Bırakmayı düşündüğünüz zamanlar oldu mu? Teşekkürler şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.