Şimdi Ara

Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesinde okuyanlar yardımcı olabilirler mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
21.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kohregaberat

quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

quote:

Bi hortlatiyim konuyu naptin nasil osmangazi ve tip mi okuyosun

osmangazi inşaat mühendisliği okuyorum SAYILIR...
    sayılır kısmını sorma çok karışık xd
    üniversiteyle ilgili sorun avrsa yardımcı olurum

Sayilir nasi oluyo anlamasam da kurcalamiyorum. Ortam guzel mi oralarda tip kazansan okurmuydun orda , spor imkanlari var mi, ve anadolu mu osmangazi mi

tip kazansam o zamanlar okurdum.ama artık okumam.kötü oldugundan vesaire değil özel bir durum.mühendislik daha uygun bana.
    anadolu 5 sene esogü 4 sene.tabi bazı ....hocalar yüzünden 5-6 seneye çıkabilir.ama aynı şey anadoluda da geçerli.genel olarak esogünün mhendislik egitimi daha iyidir.
    spor imkanları çok geniş.okul takımı vesaire ya da eglencesine gidebilecegin vücut geliştirebilecegin güzel yerler var okula ait.
    ortam şansına kalmış.ama benim arkadaş çevrem harikadır.

Son soru osmangazi mi anadolu mu

İnsaat adina konusabilirim sadece...insaat icin ben esogu derim.
    Anadolunun muhendislik kampusu sehire cok uzak farkli bir universite gibi.gidis gelis sikinti oluyor.
    Anadolu 5 sene esogu 4 sene.(tabi cok iyi calismazsan bu okullar 4-5 senede bitmiyor misal ben xd)hazirlikta lise duzeyi ingilizce dersi aldilar.cok birsey katmiyor.
    Abadoluda egitim tamamen ingilizce.mesleki anlamda simdiden ingilizce gordugun icin biraz sansli olabilirsin.ama arkadasimin dedigine gore hocalar ingilizceye hakim degilmis.kendi ne biliyor ki ne anlatsin...ay hev gat e van pensilll..
    2 universite de guzel kluplere imkanlara fazlasiyla sahip.

Genel olarak ben esogu derim.
    Ana sen imkanin varsa baslarindan da arastir.tek yonlu bilgi iyi degildir xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir çok konuda iyi ifade etmişsin , teşekkürler

• Okulun eski tadı kalmadı eğitim kalitesi vasat.Bütün intörn tanıdıklarım TUS'a çalışamamaktan şikayetçi internetten bakabilirsiniz okulların tus başarısına pratisyen kalmak istemiyorsanız bunun önemli olduğunu düşünüyorum.Bazı derslerde de gereksiz zorluyorlar ,çıkmış soru final dışında pek sorulmuyor.2. sınıf amfisi küçük diye 1'lerden sınıfta bırakmaya özen gösteriyorlar.En kolay senede bile sınıfta kalma şansınız var yani.Zaten Okulu 9 senede bitirmezseniz program dışı ediliyorsunuz.

Sosyal faaliyete zaman 1. sınıfta oluyor biraz ama yapacak sosyal faaliyet yok en fazla sinemaya falan gidersin zaten kışın soğuk , evden okula-okuldan eve.

Bizim arkadaş ortamı güzel ama senin şansına bağlı her sene aynı olmaz.

Kampüslü okul diye seviniyorsunuz her yer inşaat belki 10 seneye güzelleşir bilemiyorum.Yemekleri rezalet daha önce kaç kere protesto edilmesine rağmen daha da kötüleşti hatta tvye çıkmıştı youtubedan bakabilirsiniz.Okul yönetimi ve öğrenci geneli sağ görüşlü,kılık kıyafetinize laf atanlar olabiliyor gece kütüphaneden dönerken.

Kalacak yer açısından tıp okuyan birinin rahat yerde kalması lazım öyle yurtta 4 kişilik odada çok zor.Tek çare ev ama okul yakınındaki evler son 2 senede aşırı pahalı oldu.Öyle eskiden yazılmış 400-500e inanmayın geçen sene zorla 700e indirim yaptık 1+1 eşyasız daire için.Merkezdeki evler hep pahalıydı,kışın -20 derecede oradan ulaşım da zor.Isınma desen aralık ocak şubatta 300tlyi buluyor.Pahalı olur diye İstanbul'a gitmediğime pişmanım.

• Yil icinde burayi cok istiyordum ama hem burada okuduklarim hem de esogu tipta okuyanlarla konusmalarim sonrasi fikrim değişti. Ayni zamanda universitenin parasiz oldugunu tum parayi insaata yatirdiklari icin bahar senligi bile duzenlemediklerini ogrendim. Sanirim mersin veya cukurova yazacagim.

• Cidden bu kadar kötü mü ya? Yıldırım Beyazıt'la Osmangazi arasında kalmıştım. İkisi arasında bi karşılaştırma yapabilir misiniz? Bi bilginiz var mı y.b. hakkında. Daha yeni açıldığı için çok güvenemiyorum da. Sonuçta Osmangazi daha köklü ve bilindik oraya göre
  • Köklü, eski falan hikaye dostum yıldırım beyazıtta arkadaşlarım var baya memnunlar hocaları ders anlatıyomuş bu önemli detay slayttan sonra sınavlarda döşemiyolar ingilizce mi türkçe mi kazandın?

• Yeni açılan üni.lerin şöyle bi getirisi var hocalar üzerinize düşer isim yapmaya çalışır ilgilenir bizimkiler slayt okuyo ya adamın tek yaptığı slayt okumak o kadar sıkıcı ki derse gidince uyuyosun gitmezsen yoklamadan kalıyosun tus başarılarına baksana osmangazi berbat halde neden? Bişey öğrenemiyosun çünkü yıl geçtikçe kötüleşiyor zaten okul

• elitizm kullanıcısına yanıt
    peki sence uludağ nasıl?
  • rzrncicek R kullanıcısına yanıt
    Eğitimi iyi diye duymuştum tus başarısı daha yüksek osmangaziden , bir de bursa güzel şehir bir araştır derim . Orada okuyan biri bilgi verse daha doğru olur.
  • veganistput V kullanıcısına yanıt
    İngilizce tutuyo benim. Bugün sizin okulada yıldırım beyazıta gittim. Sizdeki öğrencilerele falan konuştum sınıf geçmek diğer unilere göre çok zor dediler. Orada karşılaştığım bi öğrenci yanlış hatırlamıyosam 0.2 puanla sınıfta kalmış hocayla konuşmaya gelmiş düzeltmek için. Ama yıldırım beyazıttada temel tıpta bazı yetersiz hocaların olduğunu söylediler ama klinikteki hocalar çok iyiymiş. Bunun dışında eskişehiri çok beğendim şehir olarak. Ve ESOGÜ'nün en azından kampüs namına bi şeyi var. AYBÜ'nün kampüsü k3 tane kamelyadan oluşuyo. Kısacası daha çok aklım karıştı şimdi. Ama galiba AYBÜ daha mantıklı gibi duruyo
  • Dostum benim okul osman gazi ben tercih etmiyorum değiştiricem ve tavsiye etmiyorum izmir gel takılalım istersen :(

• Çukurovaya da geçebilirim dosya topluyorum ama inan bu okul beni bitirdi git antep yaz çorum yaz daha iyi

• Arkadaşlar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi pismanliktir!!!! Okulun her yeri insaat halinde bazı bölümleri cok yetersiz hocaları keza öyle bence Eskişehir gibi her anlamda yetersiz bir şehri yazmaktansa puani tutanlar Yıldırım Beyazıtı Uludağ'i da katip Çelebi'yi yazsinlar bende gecen sene cok iyi dediler falan fisman kandim tip fakultesini yazdim keske izmire yada bursaya gitseymisim diyorum seneye bursa izmir hic fark etmez adanaya bile giderim (cukurova gerçekten kat kat daha iyi) okulumu degistirmek icin her seyi yapicam siralamam orayi tutuyor diye eskisehiri yazdım ama bin pismanim bu sene tercih yapicaklara o yüzden yardimci olmaya çalışıyorum yazmayin sakin yazmayin siralamasi yüksek diye egitimi iyi diye bir şey yok sakın yazmayin arkadaslar size benden tavsiye puaniniza siralamaniza denk olan baska yerleri yazin Osmangazi pismanliktir!!!!!!

• kerem9741 kullanıcısına yanıt
    Hocam AYBÜ için; Şehir hastanesinin tamamlanmasının ardından Atatürk Hastanesi yıkılacak. O tarafa doğru da dekan yemekhane, kütüphane barındıran yeni bir yer yapılacağını söylemiş. Muhtemelen 1-2 yıl gibi bir süre alır diye düşünüyorum. İnşaatlarında tamamlanması ile fakülte çevresi peyzajla daha düzenli bir hal alacaktır. Ama bu belli bir zaman alacaktır. Aklında bulunsun diye söyledim.
    Şehir hastanesine geçiş olarak da dekan bu sene geçileceğini duyurmuştu.
  • ooncel19 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Devlette çok destek alan bi üniversite anladığım kadarıyla. İnşaat işi çabuk hallolur herhalde o zaman. Siz orda mı okuyosunuz?
  • kerem9741 kullanıcısına yanıt
    Evet devlet desteği var.
    Evet yakın zamanda hizmete girecek, çok büyük bir çoğunluğu tamamlanmış durumunda, internette 2017sonunda açılacağı hakkında haberlere ulaşabilirsiniz.
    Evet burada okuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.