Şimdi Ara

Eskişehir Osmangazi Tıp yazıcaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar var mı düşünen ben araştırdım ama fazla da bilgi bulamadım burdan fikir alışverişi yaparsak iyi olur

• B26 B kullanıcısına yanıt
    bende orayı dusunuyorum dedıgın gıbı fazla bılgı bulamadım. yardım edecek bırı olursa cok ıyı olurdu
  • ben akdenız ve eskısehır arasında kaldım ama buyuk ıhtımalle esksıehır yazcam. pdö varmıs. sınıfta kalan cokmus ama tıp bu yeterınce calısılınca gecılır bence. sehır olarak zaten ogrencı yerı dıyorlar. ama bunların cogunu emınım cogu kısı bılıyordur. aklıma geldıkce yazarım. baska bılgısı olan varsa paylasırsa cok guzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posot -- 3 Temmuz 2014; 15:44:41 >
  • posot P kullanıcısına yanıt
    tıpta öyle bi şey yok maalesef çoğu zaman çalışsan da karşılığı alamayabiliyosun. çünkü ne kadar bakarsan bak okul isterse bi kişiyi bile geçirmeyebilir. akdeniz ile eskişehir arasında kaldıysan akdenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akdenızde hazırlıkı gecememe ıhtımalı var. aslında asıl takıldıgım nokta egıtımlerı nasıl acaba bı kısım ınsanlar akdenız dıyor bı kısım eskısehır. ve de eskısehırın puanı daha yuksek onun nedenınınde sebebını tam olarak bılmıyorum. egıtım olabılır gıbıme gelıyor yanlıssam duzzeltın lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posot -- 3 Temmuz 2014; 15:53:44 >
  • niye akdeniz hocam biraz açar mısınız ?
    osmangazinin puanı şehirden dolayı yüksek biraz. merkezi, sosyal, öğrenci kentidir eskişehir. bence akdeniz daha iyi. ama hazırlık sıkıntıysa eskişehir de olur tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocaları daha iyi, tus başarısı daha yüksek.

• ciddi bi egıtım farkı yoksa eskısehır mantıklı. hazırlıktanda kurtulus olur. ama akdenızın cııddı bı sekılde egıtımı farklı orası daha ıyı dıyosan ıs degısır
  • ailem eskişehirde eskişehir istememin sebebi de bu zaten ama eğitim farkı ihmal edilebilir düzeyde mi yani kendi çabanla bu hallolur mu ?
    ciddi bi fark yok. zaten 3-5 okul hariç gerisi aynı düzeyde sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 3 Temmuz 2014; 16:01:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Ben de eskişehiri yazıcam ama gelmeme olasılığı var benim malesef :( üniversite ve şehrin gayet iyi olduğunu duymuştum
    ailen eskişehirdeyse direkt orayı yaz. aile faktörü çok daha etkili. ilerde çok rahat edersin okulda.

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    o zaman kafamıza uyacak yere gıdebılırız. boyle dusundugumuz gıbı bır fark yoksa. eyvallah kardes
  • sıralamanız kaç hocam ?
    7439 sizin? :/
  • 6620
  • teşekkürler çoğu tıpçı aile faktörünün önemli olduğunu söyüyor vardır bi bildikleri esogüyü yazıcam sanırım %95
  • 4300 benim. ama şansınız yüksek bence karamsar olmayın
    Sizin gibi sıralaması iyi olan herkes yazarsa şansım azalır ama kısmet tabi :D ben senenin başından beli eskişehir istiyor gibiydim zaten,burda insanların çok kötülemesine bakmayın bence :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.