Şimdi Ara

Ktü tıp yazılır mı?trabzon?bolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda yaşıyorum ktü(1955) tıp eğitim olarak baya iyi gözüküyor fakat uzak,bolu(1992) ise sadece yakın ve doğal güzellikler olarak etkileyici,tercih yaptım aslında ama kafalar çorbaa

Edit:ktü 18saat bolu 3-4 saat

Ucakla senelik ort 4 kere falan gidip gelebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleur-de-lys -- 24 Temmuz 2017; 21:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• Boludan başka secme sansın varsa onlari söyle yardimci olmaya çalışayım,boluyu bilmiyorum ama 18 saat trabzon icin cekilmez

• Malesef baska içime sinen yok mf3 sıralamam 11.9 bolu:12 ktü:12,5 ama ktü daha iyi bir üniversite gibi yine de benim şuanki listemde bolu ktünün üstünde ama ktüyü üste alasım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleur-de-lys -- 24 Temmuz 2017; 22:16:26 >
  • Amasya tıp mı yazsam ya omüde 3 yıl eğitim iyi olabilir omünün hocaları bize girer heralde bize ayrı sınıf acarlar mı acaba 30 kişiye böyle bir kıyak yapacaklarını da sanmam ama hiç düzgün bilgi yok bu ne

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han Bey -- 14 Mart 2021; 1:21:45 >
  • Han Bey H kullanıcısına yanıt
    Hocam dmden konustuk biz ing konusu benim korkmadıgım bir konu ayrıca eğitimi ktünün daha iyi gibi gözüküyor ilk 30 tıpta bolu30. Ktü13.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han Bey

Hocam baya araştırdım bu donemde.

Bolunun daha batıda olması, akademik kadro üstünlüğü ve tabi güzellikleri elbette ktü'nün 3 adim önünde olmasını sağlıyor.

Üstelik size de yakınmış. Yanılmıyorsam ktüde %30 İng + hazırlık var.

Bolunun amfi ve sınıfları en son ne zaman yenilendi? Ayrıca fakülte kampüs dışında olduğundan calisma salonu vs gibi bi olayda olmaz heralde?

• Markov-Nikov kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konu hakkında bir şey duydun mu sen de

Bolu tıpta olan biri amfilerin yetersiz olduğunu söyledi de bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleur-de-lys -- 25 Temmuz 2017; 15:56:13 >
  • Fleur-de-lys kullanıcısına yanıt
    hocam bu siralamaya nerden ulastiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordion_56 -- 24 Temmuz 2017; 23:34:23 >
  • Gordion_56 kullanıcısına yanıt
    http://doktorlarsitesi.net/2016/07/22/tip-alaninda-turkiyenin-en-iyi-30-universitesi-aciklandi/

• Up

Amasya tıp mı yazsam ya omüde 3 yıl eğitim iyi olabilir omünün hocaları bize girer heralde bize ayrı sınıf acarlar mı acaba 30 kişiye böyle bir kıyak yapacaklarını da sanmam ama hiç düzgün bilgi yok bu ne???? Yorumu olan alıntılasın

• Amfiler cogu tipta yetersiz olabilir günümüzde çünkü kontenjanlar cok fazla artti, Bolu nun akademik kadro yonunden vs iyi olacagini sanmiyorum, puaninin yuksek olmasının en buyuk nedeni batıda olmasi, KTÜ iyi tıp fakülteleri arasındadır ilk tiplardan oldugu için tabi bu da binalarin vs eski olmasina neden oluyor ama egitim seviyesi iyidir, tıp yazacaklar icin artık fakülteden ziyade kişinin kendisinde -kendini gelistirmesinde- bitiyor olay, fakülte çok aman aman onemli değil ve tabi tercihlerde buyuk etken şehir Trabzon adı kadar büyük biyer degil ve biraz pahali insanlarina da alismasi zaman alabilir ama 6-7 yıl cok uzun bi sure her seye alisiyorsun :)

• Daha iyi bir doktor olmak istiyorsan ktü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    eski liste hocam

• hsndnc kullanıcısına yanıt
    Hocam dersleri derste öğrenen biriyim (tıpta tabiki sadece derste yetmiyeceginin farkındayım) bireysel çalışmada daha az verim alıyorum, dikkatim kolay dağılıyor, sıkılıyorum. tabi çalışıyorum tıp eğitiminde de çok çalışcagımı biliyorum, bu sene de cok calıştım, bir şekilde kendimi sıkmayı öğrendim.ama yine de hocaların iyi olması,eğitim benim için çok önemli,eğer dersten verim alırsam bireysel olarak da daha iyi odaklanıp calısabilirim,velhasılıkelam sence ktü sadece eğitim kalitesiyle istanbuldan kalkıp gidilecek bir yer mi?

+davete icabet ettiğin için çok teşekkürler hocam

• Gordion_56 kullanıcısına yanıt
    Daha günceli var mı ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: tipbirhayal

Daha iyi bir doktor olmak istiyorsan ktü

Hocam sen duyumlarınla mı böyle diyorsun,bilgilerin hakkında ayrıntıya iner misin neden böyle düşünüyorsun yani? Trabzonluysan da eğer şehir hakkında bilgiye ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleur-de-lys -- 25 Temmuz 2017; 15:57:14 >
  • rizeliyim eğitim olarak çok bilgim yok ama şehir olarak bence kesinlikle trabzon boludan daha yaşanılır bir yer olduğuna eminim karadeniz'de samsun'dan sonra yaşanılacak en güzel yer trabzon

istanbul dan trabzon a gelen birsürü arkadaşım var trabzon un havalimanı ulaşımı kolaydır hemen kampüsün altında-hatta bazıları kampüsün içinde sanıyor- uçakla gelip gitmesi çok zor değil ben çok gelip gittim istanbula bilet fiyatları da otobüsle kıyasladığımızda genelde daha ucuz oluyor -yaz sezonu hariç-

Ktü tıp yazılır mı?trabzon?bolu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.