Şimdi Ara

Ktü tıp yazılır mı?trabzon?bolu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trabznlu değilim ama Rizeliyim.Ktü tip suanki siralamasini hak etmeyen cidden güzel bir tip.Hem iyi bir egitim alir hemde mesleki alnda kendini daha cok gelistirirsin cunku ozellikle Dogu karadenizin en onemli vakalarini trabzona yollarlar ki buyuk efsanedir en kucuk seyde bile buranin insanlari Ktu tibba gidiyor daha gercek bilgi icin.Sehir bence fena degil hatta iyi ama cok detayli bilgi veremem tabii senin yasam tarzina bagli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eylulkasap E kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyorsun da bolu doğal güzellikler olarak harika bir yer yasanilir gibi yani mis gibi görünüyor,ve ben normalde karadeniz insanına hep imrenerek bakmısımdır cok güzel yerler falan diye benim memleket iç anadoluda,ama işte okuyorum bir şeyler yok trabzon insanı bir garip öğrenciyi kazıklıyor,yukarda biri de minibüsleri cok sacma bulup insanının kafasının değişik çalıştıgıbı söyledi mesela,trabzon hakkında incelemeden önce daha olumlu şeyler duyarım diye düşünüyordum bunlar şaşırtıcı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fleur-de-lys kullanıcısına yanıt
    Karadenizliler daha farkli dusunuyor ama bu seni olumsuz etkilemeyecek aksine egleneceksin.Ogrenci dedigin her yerde kaziklanir.Trabzonda da ve cevre illerinde de(ulasimi kolay...Rize vs) muthis doga harikalari var.

• bolu doğal güzellikler olarak güzel bir yer ama çok küçük hani otobüsle önünden geçiyoruz ya şehir ondan ibaret bir tane avm si var ona da otobüs kamyon şoförleri falan duruyor eğitim binaları dağın ortasında bir yerde etrafında hiçbir şey yok trabzon da çok büyük bir şehir değil ama yapılacak çok şey var bir iki olumsuzluktan dolayı beş altı seneni zehir etme derim ben

valla fatih in oldugu meramin olmadigi bi liste ne kadar güncel onu anlamak lazim once

• tipbirhayal T kullanıcısına yanıt
    eylulkasap E kullanıcısına yanıt
    İkinize de çok teşekkür ederim ktüyü öne alıcam gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleur-de-lys -- 25 Temmuz 2017; 0:32:49 >
    Çok fazla tip isteyen biri olarak yerinde olsam Ktüyü asla kacirmazdim.

• hsndnc kullanıcısına yanıt
    Ulaşımı da hallettik diyelim,eğitimi son bir iki soru daha sorayım amfiler yeterli miydi alt dönemlerinizde sıkıntı yaşayan oldu mu?hocalar yeterli mi? Bir arkadaş ktüden birebir bile görüşme imkanın oluyor hocalarla dedi gercekten böyle mi

• Gordion_56 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2015-2016 muhtemelen ayrıca sıralama ne kadar değişmiş olabilir 1-2 yılda tıp basit bir bölüm değil ki birbirlerinin önlerine gecebilmeleri için büyük adımlar gerek ayrıca haklısın listenin güvenirliği tamamen tartışmaya acık ama daha günceli olana dek en günceli bu

dogrudur o zaman hocam ne diyim siralamaniz kacti bu arada benim 10680 meram gelir mi sizce meram olmazsa altinda bolu var belki sinif arkadasi oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordion_56 -- 25 Temmuz 2017; 0:54:33 >
  • Gordion_56 kullanıcısına yanıt
    Hocam 11.9 da boluyu muhtemelen alta yazıcam konuda cok güzel dönütler aldım ktü tıp hakkında,ayrıca o meram sana gelir konya burda bahsedilenden çok daha iyi bir yer hayırlı olsuun

hocam tesekkur ederim insallah hersey sizinde gonlunuze gore olur

her tıpçı aslında kendi fakültesinden şikayet eder şöyleki yine çok zor sordular hocalar çok zorluyo stajlar çok zor hiç aktivitesi yok intörnlüğü zor(6. sınıfın yoğunluğu hakkında genelde hemfikirdir tıpçılar bizim fakülte yoğun olanlardan bu mesleğe başlayacağın zaman için iyi bişey tus çalışmak için kötü) vs. ama bunlar aslında çoğu tıpta benzer şeyler, amfiler 200-250 kişi almaya devam ediyolarsa sıkıntı olmaz ama bi dönem 300-320 kişi falandı zor sığıyolardı(ders dinlemeye istekli isen her türlü yer bulursun) ktü nün akademik kadrosu iyidir bolu ile kıyaslarsak kesinlikle iyidir, samsun erzurum la vs kıyaslanabilir hocalar yönünden, tabi ki hocalarla birebir görüşebilirsiin bu çoğu fakültede olur
  • hsndnc kullanıcısına yanıt
    Tam karar verdim ktüyü öne almaya bu sefer 2017 tus başarılarında bolunun daha önde oldugunu gördüm yine bir acaba oldum

Hocam sen şimdi napıyorsun tus meretini naptın

Ben Trabzonluyum şehir hakkında merak ettiğin seyleri dm'den sorabilirsin. Bolu'ya gitmedim fakat arkadaşların yazdığına gore oldukça kücük bir yermiş Trabzon icinde farklı beklentilerin olmasın burasıda oldukca kücük yapacağın seyler kısıtlı. Ulasım olarak bende surekli ucak fiyatlarını takip ediyorum onceden alınca otobuse gore kârlı bile cıkıyorsun oyle 18 saat yolu cekmeye degecek bir fark olmuyor genelde . Bolu da cok yakın degilmis yani 3-4 saat ne kadar gidebilirsinki evine bunları dusunmektense egitimi dusunmen daha iyi olur bu forumda ktülü baya var gecen yılki baslıktan bulup onlara da sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleur-de-lys

Hocam bu konu hakkında bir şey duydun mu sen de

Bolu tıpta olan biri amfilerin tam anlamıyla yetersiz olduğunu söyledi de bana

Boluyla ilgili nerdeyse hiç bilgi yok. Amfiler kac yıllık kaç kişilik acaba?

• TUS başarısına bakıp tercih yapma o tamamen bireysel. Ona bakarsan ktüde nisan tusunda 70 yapan biri var o zaman onu baz alalım?

Amfiler yeni ve büyükmüş. Sığmama gibi bi sorun çok olmuyomuş. İlk başlarda herkes okula geldiği için kalabalık oluyomuş ama sonra az kişi geliyormuş.

Ktüde çok fazla hoca var internetten araştırırsan bulursun o konuda sorun yok sonuçta kaç yıllık üniversite. Laboratuvarlarda sınıftaki kişi sayısı ne kadar çok olsa da küçük gruplara bölündükleri için sorun olmuyormuş. Bunları nereden öğrendin diye sorarsan Ablam ktü tıpta ben de orayı yazacağım .

• Uçakla gidip geleceksen zaten senin için sorun değil eğitim olarak ktü geçer boluyu sıralamasının daha aşağıda olması nedeni doğuda olması trabzonda güzel şehir doğal güzellik desende var havaalanı üniversitenin yanında zaten üniversitenin araştırma hastanesi var farabi bu karadenizde büyük vakalara genelde o hastane bakıyor üniversite kampüsüne 10 dakikalıl mesafede avm var . Hayırlı olsun senin için

• Bolu ne la

• quote:

Orijinalden alıntı: Mağduru Ygss

Ben Trabzonluyum şehir hakkında merak ettiğin seyleri dm'den sorabilirsin. Bolu'ya gitmedim fakat arkadaşların yazdığına gore oldukça kücük bir yermiş Trabzon icinde farklı beklentilerin olmasın burasıda oldukca kücük yapacağın seyler kısıtlı. Ulasım olarak bende surekli ucak fiyatlarını takip ediyorum onceden alınca otobuse gore kârlı bile cıkıyorsun oyle 18 saat yolu cekmeye degecek bir fark olmuyor genelde . Bolu da cok yakın degilmis yani 3-4 saat ne kadar gidebilirsinki evine bunları dusunmektense egitimi dusunmen daha iyi olur bu forumda ktülü baya var gecen yılki baslıktan bulup onlara da sorabilirsin.

Hocam 3-4 saat de olsa ailem topluca arabayla gelebilir arada,mesela ilk başta onlarla giderim arabayla valizlerim falan rahat taşınır bir de herkes en iyi tıp yakın tıp diyince

gecen yılki başlıga mesaj bıraktım dönüt olmadı henüz trabzonlusun ama istanbulda mı yaşıyorsun hocam ucak fiyatlarını takip ediyorum dediğin için soruyorum?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.