Şimdi Ara

Ktü tıp yazılır mı?trabzon?bolu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tiredasfreak

TUS başarısına bakıp tercih yapma o tamamen bireysel. Ona bakarsan ktüde nisan tusunda 70 yapan biri var o zaman onu baz alalım?

Amfiler yeni ve büyükmüş. Sığmama gibi bi sorun çok olmuyomuş. İlk başlarda herkes okula geldiği için kalabalık oluyomuş ama sonra az kişi geliyormuş.

Ktüde çok fazla hoca var internetten araştırırsan bulursun o konuda sorun yok sonuçta kaç yıllık üniversite. Laboratuvarlarda sınıftaki kişi sayısı ne kadar çok olsa da küçük gruplara bölündükleri için sorun olmuyormuş. Bunları nereden öğrendin diye sorarsan Ablam ktü tıpta ben de orayı yazacağım .

Evet akademisyen sayısı oldukca fazla ktüde,hocam normalde nerde ikamet ediyorsunuz,bir de başka hangi ünileri yazmayı düşünüyorsun muhtemelen sıralamamız yakındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Markov-Nikov

quote:

Orijinalden alıntı: Fleur-de-lys

Hocam bu konu hakkında bir şey duydun mu sen de

Bolu tıpta olan biri amfilerin tam anlamıyla yetersiz olduğunu söyledi de bana

Boluyla ilgili nerdeyse hiç bilgi yok. Amfiler kac yıllık kaç kişilik acaba?

Amfiler 120 kişilik biz en az 180 oluyoruz dedi biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdomm

Uçakla gidip geleceksen zaten senin için sorun değil eğitim olarak ktü geçer boluyu sıralamasının daha aşağıda olması nedeni doğuda olması trabzonda güzel şehir doğal güzellik desende var havaalanı üniversitenin yanında zaten üniversitenin araştırma hastanesi var farabi bu karadenizde büyük vakalara genelde o hastane bakıyor üniversite kampüsüne 10 dakikalıl mesafede avm var . Hayırlı olsun senin için

Hocam evet ktü gercekten cogu yönde daha iyi ama en iyi tıp aileye yakın olan tıp olgusunu kıramadım bir türlü,ailem bazen atlar arabaya gelir boyuya ama trabzonda böyle bir şey yapmazlar belki gelmezler bile,aileye de düşkün biriyim

Öyle bir ikilemde kaldım ki Allah düşmanıma vermesin

Amin hocam hepimiz için hayırlısı olsun

• Fleur-de-lys kullanıcısına yanıt
    Anladım dogru o konuda rahat olabilirsin ama hava alanı varken ve okulun hemen yanındayken ulasımı o kadar sıkıntı etmemen gerekir egitimi ve sehrin sartlarını dusun bence. Yok malesef İstanbulda yasamıyorum Trabzonda oturuyorum ama canım skıldıkça gitmeye çalışıyorum İstanbul'a o yuzden sık sık takip ediyorum. Zaten yakın olsa bile bir saatlik yol degil herkes vizelerden sonra bir hafta gider memlekete bide ara ve yaz tatilinde bizim arkadaslar yakın yerlerdeydiler haftada 3 gun dersimiz olmasına ragmen gitmiyorlardı sık sık e gidip gelmekte masraf hem .

• Mağduru Ygss M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam haklısın zaten derslerin yoğunluğundan gidip gelmek de sıkıntı olur aslında

siz ktü tıpta mısınız

Yok ya ben malesef rteü sosyal hizmetteyim yakın diye Rize'yi yazmıştım, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ☺️

• Bu arada bi arkadaş çevre illerden ktü'ye hasta gönderildigini yazmış bu gercekten dogru birkac kez şahit oldum hastanede birinin yanında kaldığımda Giresun, Gümüşhane ve Bayburttan gelen hastalar epeyi vardı

• Mağduru Ygss M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolasın

Amin hepimiz için

tus bireysel bişey ne kadar çalışırsan o kadar karşılığını alırsın
    ben çok çalışmadım bakalım sonraki tuslara
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

tus bireysel bişey ne kadar çalışırsan o kadar karşılığını alırsın
    ben çok çalışmadım bakalım sonraki tuslara

Anladım hocam sağolasın tüm cevapların için

• Mesafeye göre tercihihmi yapılır sene olmuş 2017 otobüs kullanan varmı daha? uçakla 1.5 saat trabzon şehrin içinde doğa manzaralı süper yer, bolu dağın tepesinde yerleşimden uzak bir yer
    Trabzona çevreden çok hasta geliyor merkezi hastane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 25 Temmuz 2017; 14:59:4 >
  • Hocam sen pek diğer konulara bakmadın galiba herkes birbirine en yakın tıp en iyi tıptır diyorlar tamam ucak kullanırım zaten 18 saat yolu cekmek zor ee sene basında gittim sömestırda eve gittim geldim ara ara boşluk vardır dersler yoğun değildir iki defa da öyle gidip gelirim sonra sene sonu eve dönerim toplam 8bilet ailemi ise sene içerisinde 3 kere görmüş olucam
    Bolu olsa ailem arabasına atlae gelir arada haftasonları gibi geldi daha kolay gibi en azından
    Boluyu nerden biliyorsun hocam başka bildiğin bir şey var mı?dağın tepesinde bile olsa cok güzel diyorlar bolunun doğal güzelliği ve çevre açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleur-de-lys -- 25 Temmuz 2017; 15:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleur-de-lys

Hocam sen pek diğer konulara bakmadın galiba herkes birbirine en yakın tıp en iyi tıptır diyorlar tamam ucak kullanırım zaten 18 saat yolu cekmek zor ee sene basında gittim sömestırda eve gittim geldim ara ara boşluk vardır dersler yoğun değildir iki defa da öyle gidip gelirim sonra sene sonu eve dönerim toplam 8bilet ailemi ise sene içerisinde 3 kere görmüş olucam
    Bolu olsa ailem arabasına atlae gelir arada haftasonları gibi geldi daha kolay gibi en azından
    Boluyu nerden biliyorsun hocam başka bildiğin bir şey var mı?dağın tepesinde bile olsa cok güzel diyorlar bolunun doğal güzelliği ve çevre açısından

pm gel bolu tıp 4e geçmiş biri ile konuşturabilirim istersen.
  • KTÜ tıpta çok zorluyorlar diye duydum ama kulaktan dolma bilgi. Okuyan öğrenciler varsa onlarla konuşmayı dene.
  • Hocam 6.sınıf bir iki kişiyle konuştum ama gecen sene girenlere ulasamıyorum

• Ben ktü tıptayım kuzenim de bolu abantta. İkisi de gayet kaliteli yeterli okullar istediğini seçebilirsin rahatlıkla.

• esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    Vuu hocam pm geliyorum

Facebook gibi sayfalarda mutlaka ktü yardımlaşma tarzı gruplar vardır oralardan da bir deneyin isterseniz.
  • Teşekkürler hocam ulaştım gecen sene giren birine sağolasın

• Evet gençler ne yaptınız nereleri kazandınız? KTÜ TIP icin hazırlık sinavinda çıkmış sorular fln var mutlaka çözün Trabzonda olanlar kurs fln oluyo gitmeye çalışın

www.camscanner.com
    CamScanner | Turn your phone and tablet into scanner for intelligent document management.
    https://www.camscanner.com/share/qJ6VC/0/w105s041a2pwt

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.