Şimdi Ara

***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)*** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.130
Cevap
15
Favori
165.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 0d3a

quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

biz kayıt olurken netten değildi bu formlar

net olayı bu sene başladı

nettenmi kayıt yapacaz hocam şimdi.........
  • Anladığım kadarıyla biz nasıl her sene derslerimizi netten seçip okulda onaylatıp kayıt yaptırıyorsak,ilk kayıt olacaklar da internet üzerinden kayıtlarını yaptırdılar.Arasınıf öğrencileri yine eski sistem kayıt yapacaklar,bizim için bir değişiklik yok.
  • muafiyet sınav formu falan netteymiş tahminim netten yapmasınızdaorada sıra olur
  • Sanki oxforda kaydoluyoz ben hala bişey anlmaış değilim şu kayıt olayından birisi baştan sonra kısaca özetlerse sevinirim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragornalican

quote:

quote:

sisteme okul numaran ve soyadının başharfi ve tcnin son 5 rakamıyla online oluyosun sonra resmdeki formları dolduyosun
     ***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)***

daha sonra orda öğrenci belgesi faln olucak onları yazıcıdan çıkarıp kayıt için gittiğinde götürüyosun adamlar direk mze faln çakıyolar orda beklemiceksin yani o nedir bu nedir diye
    ama muhafyet sınavı belgesininde çıkası lazım diye biliyorum ben onu öğrenemedim telefonla arıyorum ulaşamıyorum kimseye

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aragornalican

quote:

quote:

sisteme okul numaran ve soyadının başharfi ve tcnin son 5 rakamıyla online oluyosun sonra resmdeki formları dolduyosun

daha sonra orda öğrenci belgesi faln olucak onları yazıcıdan çıkarıp kayıt için gittiğinde götürüyosun adamlar direk mze faln çakıyolar orda beklemiceksin yani o nedir bu nedir diye
    ama muhafyet sınavı belgesininde çıkası lazım diye biliyorum ben onu öğrenemedim telefonla arıyorum ulaşamıyorum kimseye

Hazırlık okumak sizin için zorunlu olmadığından sitede gözükmüyor olabilir.Okul sekreterliğinden bulabilirseniz yabancı diller bölümünün telefonunu isteyin ordakilerle bir görüşün derim.

• Ya bu ingilizce muafiyet sınavı (12 sinde olan) ne kadar zor daha önce giren var mı orta düzey ingilizce bilen biri 50 alabilir mi, örnek sorular var mı===?????
  • muafiyet sınavı cok kolaydır am is are falan sorarlar son bikaç sorusu zordur ortalama bi ingilizce ile 80 alınır rahat
  • quote:

muafiyet sınavı cok kolaydır am is are falan sorarlar son bikaç sorusu zordur ortalama bi ingilizce ile 80 alınır rahat

reading olur mu??

hiç sevmem
  • 40 soru test olucak herhalde
    test olucagı kesin optiğe kodlayacaksınız her soru mx 3-4 cümle olur
  • quote:

yeni kayıt yaptırıcaklar internet üzxernden ya bu sene kayıtlar benm sayfamda muhafiyet belgesi şıkkı çıkmıyo bi bakarmsınız aynı sorun sizdede var mı?

Evet bendeki de aynen böyle,çıkmadı o seçenek.

• quote:

Orjinalden alıntı: GX2SeKeS

quote:

yeni kayıt yaptırıcaklar internet üzxernden ya bu sene kayıtlar benm sayfamda muhafiyet belgesi şıkkı çıkmıyo bi bakarmsınız aynı sorun sizdede var mı?

Evet bendeki de aynen böyle,çıkmadı o seçenek.

tmm işte usta zarfla birlikte sana gelen hazırlık sınavıyla ilgili yazıyı oku arkasında yazıyo onun zorunlularda çıkıyomuş o diğerleri oraya kayıt için gittiklerinde kaydolucaklarmış

• öğrenci bilgi sistemi neden açılmıyor?

ayrıca dumlupınar öğrenci yurdu çıkmış bana yurt kayıdına

giderken hangi belgeler gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 30 Ağustos 2008; 20:14:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoenix_88

öğrenci bilgi sistemi neden açılmıyor?

yarın kayıt başlıcak bilgi sistemi açılmıyor bu nasıl iş
    yarın kayıdı olanlar açıktamı kalcak şimdi
  • quote:

quote:

öğrenci bilgi sistemi neden açılmıyor?

yarın kayıt başlıcak bilgi sistemi açılmıyor bu nasıl iş
    yarın kayıdı olanlar açıktamı kalcak şimdi

bilgi sistemi açıldı sonunda peki yurda kayıt için hangi belgeler gerekli ?
  • Fotograflar kravatlı mı olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Fotograflar kravatlı mı olacak.

Fotoğraflar ne için isteniyor bilmiyorum fakat bizim zamanımızda hiç kravatlı fotoğrafa ihtiyacımız olmadı.Kimlik kartı yada yurt başvurusu için ise güzel bir fotoğrafını koydur.4-5 yıl bu kimlik kartını kullanacaksın
  • Anadolu üni kravatlı istiyomuş bizim öyle değil heralde
  • kravat istemiyor en azından gecen yıl istemedi kimlikte össye giriste cektirdiginiz foto olucak kimlikler hazır olacagından değiştirme şansınız yok
  • kimlikleri kayıt anında alabilecekmiyiz yoksa üniversite açılıncamı vercekler?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.