Şimdi Ara

***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.130
Cevap
15
Favori
164.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskişehiri hiç bilmiorum yaw napacaksam gelince
  • sen beni bul sana hertürlü yardımcı olurum cafeler barlar discolar vs

endüstri müh binasındanyım
  • darkevil endüstri meşeliğe taşınacak mı yoksa bademlikte mi haberin varmı o konuda
    eskişehirde bilecek bise yok çarsı adalar doktorlar
    park kumpir -yemek dünyası -sağlıkpide -sandviç house- 1-2 tantunici bide donas
    adalarda 3-4 kafe oyun için maç için nargile için hangisi iyidir falan
    çardak çağdaş ares leman buda 6 45

bunları ögrendinmi eskişehirin %75ini biliyosun demektir
  • beyler bende tarih bölümünü kazandım.eklersiniz.bi su yurt isini ayarlayamadım.dh beraber ev tutsak olmazmı
  • ekledim

BEYLER OSMANGAZİNİN KÜTÜPHANESİ VE ÇALIŞMA SALONU NASIL BİLEN VAR MI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilvatarr

ekledim

BEYLER OSMANGAZİNİN KÜTÜPHANESİ VE ÇALIŞMA SALONU NASIL BİLEN VAR MI?

Yeni ve güzel bir kütüphanemiz var.Modern bir şekilde dizayn ettiler fakat arşiv yönünden tabiki eksikleri var.Bulamadığınız bir kaynak olduğunda Anadolu Üni den de yararlanabilirsiniz.orada bulamamanız imkansız.
  • www.esogu.net

üye olmayanlara duyrulur gerçekten güzel bi site öğrenci no ile üye olunuyo
  • quote:

www.esogu.net

Maşallah ogu ile ilgili tüm siteleri keşfetmişsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

www.esogu.net

aktif olan 2 site var zaten
    esogu.net ve oguforumu.com

• quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

quote:

quote:

www.esogu.net

aktif olan 2 site var zaten
    esogu.net ve oguforumu.com

valla ogude 5. seneme giriyorum ilk defa bu siteleri gördüm desem yeridir.
    Hey gidi günler bee biz üniye girdiğimizde 4 duvardı

• arkadaşlar kayıtta bu bize gönderilen şu kadar puan yaptın bukar doğru bu kadar yanlış diye olan kağıt gerekli mi?
    ben onu kaybettim sanırım
  • PyRRhiC @ öyleymiş abi benimde 2. senem meşelik dağlarında eskiden iibf ile mühendisligin arası tarlaymıs sen gördün herhalde o günleri
  • quote:

PyRRhiC @ öyleymiş abi benimde 2. senem meşelik dağlarında eskiden iibf ile mühendisligin arası tarlaymıs sen gördün herhalde o günleri

Bizim zamanımızda resmen tarlaydı üniversite. 4 yılda gerçekten iyi gelişti diyebilirim.Eminimki bi 4 sene sonra çok daha güzel olacaktır.
  • şu an hala inşaat var mı?
  • quote:

şu an hala inşaat var mı?

Okuldaki değişimleri kısaca özetliyim..
    Osmangazinin kapısından girdiğinizde sol tarafta Hastanenin acil kapısı ve yakınlarında çay kahve içilecek bir bahçe görürsünüz.4 yıl önce orası virane bir şekilde duruyordu şuanda aktif olarak çalışıyor ve gayet bakımlı.
    İleri doğru yürüdüğünüzde yine sol tarafta poliklinikler ve araçlar için otopark vardır.Sağ tarafta ise yeşilliklerle dolu ortasında havuz olan büyük bir park var.4 sene burası da bakımsız,pis,genellikle akşam saatlerinde şarapçıların itin,uğursuzun gezdiği yerlerdi.Şuanda gerçekten güzel olmuş.
    Yolu düz devam ettiğinizde sol tarafta yemekhanenin de içinde bulunduğu Nokta Cafe yi göreceksinizNokta'nın önünde çoğu bankanın bankamatiklerini ve öğrenciler için yapılmış otoparkı görebilirsiniz.Yolun sağ tarafında ise İİBF fakültesi ve onun yakınlarında Öğrenci İşleri bürosu göze çarpar.Okulun içindi benden bile eski olan bir kara tren göreceksiniz.İlk geldiğim zamanlarda o trenin yavaş da olsa hareket ettiğini hayal meyal hatırlar gibiyim.Lakin şimdi yerinden kıpırdamıyor.Bu tren yolu mühendisliklerin oraya kadar gidiyor.Belki yakın tarihte tekrar modernize edilip kullanıma açılabilir.
    Yolun devamında bir inşaat göreceksiniz çoğu tamamlanmış,konferans salonu ve etkinlikler için yapılıyor.Bitti sayılır orası da birkaç ay içerisinde kullanıma hazır hale gelir.Tabi bu bahsettiğim yapı 4 yıl önce yoktu .Geldiğimde olmayan diğer yapı ise OGU kütüphanesiydi.Hatta ilk sene çok şaşırmıştım bir okulun nasıl kütüphanesi olmaz diye ,ama sonrada kaderime razı olmuştum.Hem mimarisiyle hem düzenliliğiyle güzel bir kütüphane olmuş,tabiki Anadolu Üni nin kütüphanesiyle aşık atacak düzeyde değil ama yinede bizim üniversite için yeterli.Yolun sağ tarafında ise Eğitim fakültesi bulunur.yine az ilerde yeni yapılan "Villa Kafeterya"adlı bir yer bulunur.Üniversitenin yaşı genç olduğundan zaten eski bina pek yoktur.Birazdaha ilerde kapalı spor salonu ,tenis kortu,basket sahası,kapalı ve açık halı sahaları bulabilirsiniz.Az daha yukarıda Dekanlık binası ve onun ilerisinde nihayet Mühendisliklerin bulunduğu bölüm binalarına ulaşırsınız Burası arındırılmış bir bölgedir.Genellikle diğer bölümlerin buraya pek işi düşmez,kendinizi terkedilmiş olarak görebilirsiniz.karşılıklı iki büyük bina olarak ayrılmışlardır.Buna ek olarak tam karşılarına bu sene Endüstricilerin de geleceği bir bina yaptılar.Mühendislikler biraz daha şenlendi .
    Okulun durumu şimdilik bu şekil sormak istediğiniz herhangi birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

quote:

şu an hala inşaat var mı?

Okuldaki değişimleri kısaca özetliyim..
    Osmangazinin kapısından girdiğinizde sol tarafta Hastanenin acil kapısı ve yakınlarında çay kahve içilecek bir bahçe görürsünüz.4 yıl önce orası virane bir şekilde duruyordu şuanda aktif olarak çalışıyor ve gayet bakımlı.
    İleri doğru yürüdüğünüzde yine sol tarafta poliklinikler ve araçlar için otopark vardır.Sağ tarafta ise yeşilliklerle dolu ortasında havuz olan büyük bir park var.4 sene burası da bakımsız,pis,genellikle akşam saatlerinde şarapçıların itin,uğursuzun gezdiği yerlerdi.Şuanda gerçekten güzel olmuş.
    Yolu düz devam ettiğinizde sol tarafta yemekhanenin de içinde bulunduğu Nokta Cafe yi göreceksinizNokta'nın önünde çoğu bankanın bankamatiklerini ve öğrenciler için yapılmış otoparkı görebilirsiniz.Yolun sağ tarafında ise İİBF fakültesi ve onun yakınlarında Öğrenci İşleri bürosu göze çarpar.Okulun içindi benden bile eski olan bir kara tren göreceksiniz.İlk geldiğim zamanlarda o trenin yavaş da olsa hareket ettiğini hayal meyal hatırlar gibiyim.Lakin şimdi yerinden kıpırdamıyor.Bu tren yolu mühendisliklerin oraya kadar gidiyor.Belki yakın tarihte tekrar modernize edilip kullanıma açılabilir.
    Yolun devamında bir inşaat göreceksiniz çoğu tamamlanmış,konferans salonu ve etkinlikler için yapılıyor.Bitti sayılır orası da birkaç ay içerisinde kullanıma hazır hale gelir.Tabi bu bahsettiğim yapı 4 yıl önce yoktu .Geldiğimde olmayan diğer yapı ise OGU kütüphanesiydi.Hatta ilk sene çok şaşırmıştım bir okulun nasıl kütüphanesi olmaz diye ,ama sonrada kaderime razı olmuştum.Hem mimarisiyle hem düzenliliğiyle güzel bir kütüphane olmuş,tabiki Anadolu Üni nin kütüphanesiyle aşık atacak düzeyde değil ama yinede bizim üniversite için yeterli.Yolun sağ tarafında ise Eğitim fakültesi bulunur.yine az ilerde yeni yapılan "Villa Kafeterya"adlı bir yer bulunur.Üniversitenin yaşı genç olduğundan zaten eski bina pek yoktur.Birazdaha ilerde kapalı spor salonu ,tenis kortu,basket sahası,kapalı ve açık halı sahaları bulabilirsiniz.Az daha yukarıda Dekanlık binası ve onun ilerisinde nihayet Mühendisliklerin bulunduğu bölüm binalarına ulaşırsınız Burası arındırılmış bir bölgedir.Genellikle diğer bölümlerin buraya pek işi düşmez,kendinizi terkedilmiş olarak görebilirsiniz.karşılıklı iki büyük bina olarak ayrılmışlardır.Buna ek olarak tam karşılarına bu sene Endüstricilerin de geleceği bir bina yaptılar.Mühendislikler biraz daha şenlendi .
    Okulun durumu şimdilik bu şekil sormak istediğiniz herhangi birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

saol hocam eyw

• Karlı bir kış günü OGU den manzaralar..

***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)***
  • yeni kayıt yaptırıcaklar internet üzxernden ya bu sene kayıtlar benm sayfamda muhafiyet belgesi şıkkı çıkmıyo bi bakarmsınız aynı sorun sizdede var mı?
     ***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)***
  • biz kayıt olurken netten değildi bu formlar
  • quote:

biz kayıt olurken netten değildi bu formlar

net olayı bu sene başladı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.