Şimdi Ara

***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)*** (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.130
Cevap
15
Favori
165.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Mezun olmayın, olursanız da bu adamın altında çalışan olmayın beyler.

Ne kötülüğümü gördün la...:D
  • Arkadaşlarım bilgisayar mühendisliği veya makine düşünüyorum sıralamam 54 bin ancak inşaatta yazabilirim. Osmangazi üniversitesi adına bu bölümler nasıldır ?
  • arkadaşlar diş hekimliğinde okuyan var mı tavsiye eder misiniz ?
  • üniversite şehrin içinde oldugu için ev kiraları ve yurt paraları biraz yüksek ama şehrin istediginiz yerine 45 dk. gidilebiliyor.gel gelelim üniversiteye…arkadaşımın dedigi aynen şuydu: derslerin aşırı zorluluğundan tut hocaların kendini beğenmişliği ve kimseye not vermemelerine kadar her yönüyle kötü dedi birde ikinci ögretimde(iö)dersi bitirsem de gitsem mantıgında oldugunu söylediler.arkadaşlarımın iö için genel yorumuda şöyle derslerde uykunuz gelebiliyor okulun o gündüz cıvıltısı olmuyor
  • Hortentayş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esogü-Böte öğrencisiyim, Bölümü kazanan arkadaşlar varsa iletişime geçebilirler yardımcı olabilirim.
  • merhaba.dikeygeçişle böteye geçişlerde muafiyet nasıl acaba bilgisi olan var mı? kaç ders muaf edilip kaçtan başlatılıyo.ilgilenenlere teşekkürler şimdiden.
  • Bi bölümün yeni açılıp açılmadığını nasıl öğrenirim tüm kaynaklar farklı detay veriyor birinde başarı sırası yokken birinde puan oluyor bilgisi olan varsa Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünün bu sene açılıp açılmadığını öğrenmek istiyorum
  • Beyler mühendislik bölümünden tanıyan eden varsa bir sorum var.

Dinamik dersini Nevzat Kıraçtan mı almalı yoksa Selim Şengelden mi. Nevzat Kıraç zor soruyo diye duydum ancak internette gayet güzel yorumlar var Nevzat Kıraç hakkında. Bizim Nejat hocayla da kardeşmiş galiba o yüzden de korkuyoruz biraz Nejat hoca gibi olmasın
  • Slp kullanıcısına yanıt
    İkisi de iyidir aslında. Ama ben 1. sınıfta statiği farkında olmadan Selim Hoca'dan almıştım aynen devam ettim ondan sonra da hep Selim Hoca'dan aldım, tavsiye ederim.
  • ogü makinede okuyan varsa bana ulaşabilir mi?
  • mükemmel okulumuz yine bombasını patlattı. 2 ocak cuma tatil olduğu için o günkü sınavı ertesi haftaya atmak yerine 12 ocağa attılar 2 ay önceden ayın 10una aldığım indirimli bilet de değiştirilmiyor. mecburen büte giricem allahtan finale girmeyince ff geliyor ders yoksa birde raporla uğraşcaktık. 12sinde stajı başlayanlar da var. böyle düşüncesizce bir kararı almak için çok düşündüler mi acaba. ertesi haftaya bi güne sıkıştırmak çok mu zordu sınavları acaba?
  • Slp kullanıcısına yanıt
    Valla söylediğin iyi oldu bugünkü sınava da gidiyodum neredeyse. Erkenden başlatıyolar dönemi böyle oluyo...

Yalnız hocam bütler finalden daha zor oluyor biraz. Şöyle söyleyeyim finalde kolay sorduğu olursa bütte yapmıyolar.

• _999_ kullanıcısına yanıt
    ablam doğum yaptı 2 yıldır görmüyorum zaten ablamı yanına gitmem şart. mecburen büte kalcaz. kimya mühendisliğindekilerin sınavını haftaya perşembeye atmışlar ne güzel belki bizde de değişiklik olur çünkü özellikle stajı olanlar çok sıkıntı çekicekler bilmiyorum beklicez artık.
  • Beyler konuyu hortlatıyor gibi olcağımda yaz okulu almayı düşünüyorumda makineden. Yaz okulundaki dersler türkçe olarak mı veriliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senozli S kullanıcısına yanıt
    Değişiyo. Açıklandı açılcak dersler isimlerinden anlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: _999_

Değişiyo. Açıklandı açılcak dersler isimlerinden anlayabilirsin.

Yok ona zaten baktım yalnız şöyle bir konu aklıma takıldı. Normalde t. Dinamik 1 ingilizce olarak verildiği yazıyor. Ama yaz okulu ders programı açıklandığında Dersin ismini türkçe yazmışlar da o bakımdan merak ettim.Bir bilene sorayım dedim.

• Senozli S kullanıcısına yanıt
    Dediğin hakkında bilgim yok ama ing. okuyosan ing. alman gerekir diye biliyorum sonra sıkıntı çıkabilirler.

• beyler nasıl bir üniversite özellikle kampüs vs hakkında internette bilgi bulamadım osmangazi merkeze çok uzakmış sanırım özellikle eğitim fakultesi hakkında bilgi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalsinek

beyler nasıl bir üniversite özellikle kampüs vs hakkında internette bilgi bulamadım osmangazi merkeze çok uzakmış sanırım özellikle eğitim fakultesi hakkında bilgi lazım

merkeze uzak falan değil yahu tamvayla 20 dakika falan. hangi bölümü kazandın bilmiyorum da kampüsü pek iç açıcı değil ama merkez o eksikliği kapatıyor. kampüs tadında heryer öğrenci
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.