Şimdi Ara

***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)*** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.130
Cevap
15
Favori
165.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolculardan biride benim Osmangazi işletme geldi mecburen hazırlıkda okuycaz.Ha bu arada bazı arkadaşlarım osmangaziye şantiye gibi diyor neden ki yav?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssalways

arkadaşlar bana mekanlar lazım. eskişehirde ne yapilir,nerelere gidilir,eğlence amaçlı

ne tarz mekan??
    al sana mekan bazıları

http://www.222park.com/tr/
    http://www.eskisehirgecce.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çagan -- 12 Ağustos 2009; 13:37:48 >

• eyvallah @ilvatarr bakalım 4 sene neler yapacaz tekrar herkese hayırlı olsn
  • çagan teşekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvatarr

quote:

Orijinalden alıntı: napster_brs

istatistik 2. öğretim kazanmışım hayırlısı artık.. yalnız bikaç sorum war
    1.hazırlık warmı
    2.üni şehire yakınmı
    3.iyi yurt bileniniz warmı
    başka kazananlar warsa şimdiden buluşmak nasip olur inş.

1- Hazırlık yok istatistikte
    2- Üni şehirde sayılır biraz kenarda kalıyo ama tramvayla merkez 10 dk sürmez
    3- Yurt çok ünin yanında devlet yurdu olarak Dumlupınar öğrenci yurdu var onun dıoşında heryer özel yurt ve apart kaynıyo

HOŞGELDİN

istatistikte hazırlık yok mu :S nasıl ya ege üniversitesinde vardı :S üzüldüm baya :(

• Biri gece hayatını sormuş... İstemediğin kadar bar var.. 3-4 tane club var yani rahat ol sen
    paran varsa en kral gece hayatını yaşarsın
  • Tüm yeni gelen arkadaşlara hayırlı olsun.Mühendislik bölümleriyle ilgili yardımcı olabileceğim bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • yaz kardeşim adanadan geldik
    osmangazi madene gidiok inşallah :D
  • @PyRRhiC
    Hocam geçişlerle ilgili bilgi verebilir misin. Yatay-Dikey.
  • quote:

@PyRRhiC

geçişler zordur ona ümit bağlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebubekirozkan

yaz kardeşim adanadan geldik
    osmangazi madene gidiok inşallah :D

Maden Müh. hoşgeldin. bölümde ilk senene başlayacağın zaman beni bulursan sana yardımım dokunur

quote:

Orijinalden alıntı: aragornalican

quote:

@PyRRhiC

geçişler zordur ona ümit bağlama

Bölüm değiştirmek çok zor değil hatta çoğu üniversitede olmadığı kadar rahat bölüm değiştirebilirsin ama ilk seneki derslerine asılman gerekli.
    Kurallar basit hangi bölüme geçmek istiyorsan o bölümün dış kontenjanına bakılır.diyelimki bilgisayar müh. geçmek istiyorsun ve bilgisayar müh. nin o seneki dış kontenjanı 3 kişi..
    Bu demek oluyor ki tüm bölümlerden bilgisayar müh geçmek isteyen öğrenciler başvuru yapacaklar ve genel not ortalaması en yüksek 3 kişi bölüm değiştirebilecek..
    Sadece bölüm değiştirme değil yan dal ve çift ana dal gibi imkanlarınız da var.
    Tabiki başka üniversiteye de geçiş yapabilirsiniz ama onun prosedürleri biraz daha farklı

• bende geliyorum Fen-edeb- Tarih
  • ekledim hepinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bludger

Yolculardan biride benim Osmangazi işletme geldi mecburen hazırlıkda okuycaz.Ha bu arada bazı arkadaşlarım osmangaziye şantiye gibi diyor neden ki yav?

Heryer inşaat kaynıyodu da bitirdiler çoğunu şimdide mühendisliğin orda havuz inşaatı var, üni yeni sayılır sürekli bi yapılanma içinde ne zaman tam yapılancaksa artık
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 2 Aralık 2009; 18:58:05 >
  • Ya bir arkadasim ESOGU Insaat kazandi ama gidip gitmemek konusunda muallakta. Ben gitmesi gerektigini ESOGU'nun muhendislikte basarili bir okul oldugunu soyluyorum ama kararsiz. Nasil ikna edebilirim onu?
  • .i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 2 Aralık 2009; 18:59:34 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 2 Aralık 2009; 18:57:56 >
  • öncellikle tüm kazanan arkadaşları tebrik ediyorum umarım güzel günler geçirirler Eskişehirde. bazıları gelir bazıları gider banada memleket yolları gözüktü 19Mayıs Üniv Malzeme bilimi ve mühendisliği kazandım 2 yıllık Eskişehir maceramı haftaya çıkışımı alarak bitirecem herhalde
  • slm arklar Eskişehir osmangazi sınıf öğretmenliği (iö) kazandım.. hadi hayırlısı :D
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.